Arkadaşlar gerçekten öyleyim yoksa böyle bir şey neden yazayım tipsizim özgüvenim düşük safım birde çok eksigim var ve görünce üzülüyorum özgüven yok para yok zaten özgüven yoksa gerisi gelmiyor bilen bilir.
Çok zayıfım, vücüdümda mantar hastalıgı var ilaç kullanıyorum geçiyor tekrar çıkıyor böyle benle kimse sevgili olmaz yuva kurmazki çok üzülüyorum sağlık her şeymiş meğerse burnum desen 2 metre eğri düşüne düşüne bi hal olduk.
Ben ne yapmalıyımm?
Çok zayıfım, vücüdümda mantar hastalıgı var ilaç kullanıyorum geçiyor tekrar çıkıyor böyle benle kimse sevgili olmaz yuva kurmazki çok üzülüyorum sağlık her şeymiş meğerse burnum desen 2 metre eğri düşüne düşüne bi hal olduk.
Ben ne yapmalıyımm?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tipsiz derken sadece zayıflik ve burun mu? Belki de abartıyorsun dediğin kadar kötü görünmüyorsundur.. kilo aldıracak şeyler ye burun halledilecek birşey. Bir fotonu atsaydın onu göre yorumlardım.. merak etme kırıcı yorumlar yapmam :)))
kanka bana da yazar mısın bende aynı durumdayım yorum yap yane
ötenazi düşünüyorum
Özgüvenim olmadıgı için işte atamıyorum buradaki kız görünümlü f ake hesaplarda oluyor güvenemiyorum gizlisin bide :D
@malefiz47 özeline yazdım ordan bak
Ben fake değilim.. gizli olma sebebim ise bazı rahatsız edici tiplerden dolayı..
Tamam banada özelden yazar mısın merak ettim
Kanka resmini bana sa atsana merak ettim ne kadar çirkisn
mesaj engelin var seni takibe aldım sen bana mesaj at
Estetik bir alternatif ama insani yönlerini geliştiren biri biscolata erkeğine bile fark atar
O yönlerim iyi sayılabilir her gün makale okurum kendimi her konuda bilgilendirmeye çalısırım kimseye zararım dokunmaz böcek görsem kaçan adamım ben benden zarar gelmez :D
Hıh işte bu güzel yönlerinin farkına var toplumda karakterinle var olursun burnunla değil. Burnu hokka karakteri leş biri ne kadar dinlenebilir? Özgğvenini geri kazan ve hayata dön, iyi şanslar
Senin engelin var mesaj atamıyorum seni takibe aldım sen at bana kanka
Öncelikle şikayet ettiğin durumları gider. Evlilil tiple değildr. Kısmet işidir.
inşallah gider sağlık önemli allah hepimize ilk sağlık versin
Saçmalama
ötenazi kankam