Ailemin maddi durumu iyi ben üniversite bitirince ücretli öğretmenlik yapacağım şu an da da aile şirketinde çalışıyorum ücretli öğretmenliği ailemden uzaklaşmak için yapacağım bunaldım ben öğretmenle evlenmek istemiyorum diğer şekilde nasıl birini bulup evleneceğim artık istiyorum yavaştan çünkü tüm arkadaşlarım nişanlandı
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlla mesleğin ile evlilik olacak zorunluluğu mu var ülkede
Bilmiyorum herkes bu konuda çok konuşuyor bende acaba etkilimi diye düşünüyorum
Milletin konuşmasına ne bakıyorsun yaşadığın insana bak sürekli onlarla yaşamayacaksın
Bunaldım ya da çevren sana yön veröesin maksat doğru zaman ve doğru kişi acele etme
Çevremden asla olmaz herkes kıskanç kimse kimsenin iyiliğini istemez emin ol
Çevreni demek istemedim. Çevrendekiler nişanlanmış ya onlar sana etki etmesin dedim
Erken doğurup kurtulmak istiyorum
Erken doğurup?
Çocuk sıkıntısı çekmek istemiyorum kafam götürmüyor
Çok hızlısın ya 😊sorunda nasıl biriyle evlenicemle başladın çocuk hesapları yaptın bi anda yavaş ol 😊
Yapacak biley yok hayat hızlı
Tadını çıkar o zaman ne diyeyim
Şirketiniz var ve öğretmenlik ne alaka
Okuyorum şirket var diye okumayayım mı aile şirketi usandım heryerde aile eve git işe git heryerde uzaklaşmak istemiyorum bi de ya farklı şehirden biriyle evlenirsem şirkette nasıl çalışacağım
Yok ondan değil şirketi olan birinin öğretmen olmasına şaşırdım ondan sordum
Şirket benim malım değil babamdan başla en ufak kardeşime kadar ve 7 kardeşiz herkes orada çalışıyor
Çok kötüymüş peki neden öğretmenle evlenmek istemiyorsun
Eğer maddiyata önem veriyorsan tabi evlenmek zorunda değilsin
Maddiyata önem veriyorum ve ne kadar öğretmen tanıdığım varsa cimri ben çok rahat büyüdüm o cimriliğe gelemem
Bencede evlenmek istememekte haklısın ama asla evlenmem deme ne kadar büyük konuşursan evlenme ihtimalin o kadar yüksek
İnan çalışırken gördüm ben o ortamda bulunmadan önce asla takmazdım hatta eğitimli kültürlü olur belki diye öğretmen olmasını isterdim ama ortamını gördükten sonra illallah ettim hepsi dilenci gibi
Öyle gerçekten bir nevi haklılar çünkü az maaş oluyorlar turkiyedeki şartlara göre
Biraz konuşabilir miyiz sizinle Telegram kullanıyor musunuz burdan bildirim gelmiyor Telegramda kullanıcı adıyla bulabilirim sizi numaranızı gizlersiniz
Telegram kullanmıyorum ama instagramim var oradan konuşabiliriz istersen
İnstgram kullanmıyorum hem Telegram daha güvenli ekran görüntülerine felan izin vermiyor
Güvenlikten yana bir problemim yok gorunsede bir şey olmaz ama ne yazık ki telegram kullanmıyorum
Peki
Kimi sveiyorsan kurllara göre olmaz ki
Sevdiğim kişi ortada bile yol mecburen yoluma bakıcam