Evet Sorum Kızlara Sevgilime Evlenme Teklifi Edeceğim Nasıl Yapsam? Siz Kızlar Nasıl bir Teklif İstersiniz
Cevabın nedir?
Bak ne yap biliyor musun, sinemaya gidin. Gittikten sonra makinist arkadaştan rica et. Film arasında senin getirdiğin cdyi yayınlasın. Sen kendi duygularını söyle ve evlenme teklifini et. tabi duyguların ve evlenme teklifin beyazperde de olacak. O da yanında olacak. O an yüzüğü çıkar işte. Hem herkes sizi alkışlar.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Oo romantik :-)
En İyi Cevaplar
Kızı denizin içine at arkasından sende atla sonra yüzüğü çıkar denizin içinde etmiş olursun :D
112 Yorumla- Soran+1 yıl
Farkli Bir Ani :-)
- Soran+1 yıl
Dusunecem Bunuda Peki Bu Heyecani Ne Yapacaz Simdiden Yerimde Duramiyom :-)
- Soran+1 yıl
Aceba Denize Atlayinca Camilerdeki Yaziyi Benimle Evlenirmisin Yapsak Nasil Olurdu.
- Soran+1 yıl
Ucyuz besyuz ucyuz besyuz :-)
- Soran+1 yıl
Aksiyon İyidir. Unutulmasin :-)
- Soran+1 yıl
Ben bir Prova Yapiyim Hazirlikli Olalim :-)
Erkek olarak bunu tavsiye ederim
Tahmin edilmesi gereken sözcüğün “Benimle Evlenir Misin?” olduğu bir adam asmaca oyunu düzenle10 Yorumla
Bence denizde boğulma taklidi yap kız yanına geldiginde ağzının içinden yüzük çıkar knk :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yuzugu yutmayim :-)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Yüzüğü onun ilgi alanlarıyla alakalı bir şekilde verebilirsin. Bana sevdiğim bir kitabın arasında yüzüğü vermesini isterdim. Ömrümdeki son sayfam olur musun?
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Herkesin Soyledigini Birlestireyim :-)
Hos geldin ramazan yazisini deistirip Kizi Suya İtip Guller Dokerek Atlayip Suda Kitabin İcine Yuzuk Koyum :-) :-) - +1 yıl
Hayır o gerçekten neyden etkilenecekse onu yap :) bu beni etkileyen evlenme teklifi. Sevdiği şeyleri ince detaylarda kullanman hoşuna gider. Ona onun karakterinden bir şeylerle birlikte teklif et. Mesela maceraperest mi o zaman uçuk şeyler düşün, duygusal mı o xaman daha romantik birseyler. Ancak bu şekilde unutulmaz olur.
- Soran+1 yıl
Sagolasin Vaktini Aldik :-)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Rica et hoşgeldin şehri ramazan yazan yere benmle evlenir misn yazdır. Sonra ona söz yaz bir yudum suya bir lokma ekmeğe muhtaç olduğun gibi onada oldğuna dair. en iyi şimdi anlar bu sözün anlamını :D
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Listeye Aldım İyi Fikir :-)
- +1 yıl
Mersi :D
- Soran+1 yıl
Vallahi Simdiden Heyecanlandim :-)
- +1 yıl
hayırlısı olsun bakalım :)
- Soran+1 yıl
Sagol. Neyse Seni Fazla Oyalamayim :-)
- +1 yıl
yok est. Rca ederim :)
otobüs duragındaki reklam afişine bastır benimle evlenirmisin diye ama ikinizin remide olsun resmin üzerine yazdır ya da bir cafede pasta yiyin onun pastasının içine yüzüğü koy yerken çıkar zaten teklifini edersin :) ya da kapılarının önüne yere sprey boyayla kocaman benimle evlenirmisin hayatımın anlamı faln yaz işte daha bir sürü şey var düşün bulursun :)
00 YorumlaSaati sor söylediginde bu saaten sonra benimsin ve benim evlendigim olacaksin nokta de bazi kizlar böyle seyleri sever ama senin sevdigin nasil biri olduguna bagli iste
00 YorumlaEvlensek mi felan de. Ne düşünüyorsun diye sor.
Fazla artisliye gerek yok:)02 Yorumla- +1 yıl
Çok sığ -,-
- +1 yıl
aynı mantık yeminle :D :D
- +1 yıl
Benimle evlenip cocuklarimin annesi olurmusun? :D
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Biraz Sade Olmadimi :-) Sonucta İlk Ve Son Olacak :-)
- +1 yıl
Saka yapiyorum. Her kiz farklidir. Mumlar falan gul lecekleri ile susle evi. Sonra yemek yap. Evine davet et. Yemekte evlenme teklifi et. Sonra romantik filme bakin. VSE fantazya
- +1 yıl
boşver bence
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Dayicim Bu Olmadi Bee
- +1 yıl
dayı nediyorsa o dur boşver diyom
Bir aksiyon olsun o şekilde et unutulmasın sksjsj
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yanlislikla eksiledim k. b duzelmiyormuu aksiyon da olcak bu arada
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz