Çalıştığım iş yerinde hoş bir kız var. Beni beğenir mi bilemem ama yakınlık hissediyorum. İçimdeki duyguları saklamak istemiyorum. Duygularımı söyleyip iş yerinde zor günler geçirmek istemiyorum. Annem babam evlilik için eşyalarımı hazırlamış bile. Bir tek o eksik hayatımda. Ne yapmalıyım? Lise zamanı sevdiğim tanıdığım kızlar evlenirdi düşünürdüm. Üniversite bitti arkadaşım kızlar çocuk sahibi oldu hatta çocukları yürümeye başladılar bile. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Lütfen ciddi olun.
Kardesim ben yine acil derim. Yarin obur gun baska biri erken davranir kafayi yersin. Ben teklif ettim kabul etmedi ama kibarca geri cevirdi. Bana karsi tavrinda degisme olmadi.
Aynen kardesim. Sen benim gibi yapma yine de bir kahve icmeye cagir ben ayni yerde calisiyordum belki gelmez ya da nerden cikti der diye oyle yaptim. Cok da gec kalma bakarsin biri erken davranir
neden bilmiyorum beni tanıyan kızlar hemen şaka yapmaya kalkıyor. Belki zarar görmeyeceklerini düşündükleri içindir. Sürekli şaka yapmış gibi üstüme oynuyorlar. Kızıyorum ama tepki vermiyorum.
eywallah artık uzatmıyorum az önce bir kız sordu dedim ulan tipine gore yorum yapıyım sıçtı ya bende sana sormucam kardeş senle bakisirken senin yüzüne gülerse acil söyle Allah isini gücünü rast getirsin.
Allah seni ne yapmasin kusura bakmada kardeş yazicam Ama kişisel algılama rahatlamak için salakmisin oğlum malmısin kız daha ne yapcak canım oh be şimdi devam edelim yarın ilk işin yarın tek yakalandığın gibi kardesim davet edicen bir yere oturup konusucaksin.
Bence acil cogu kiz erkegin acilmasini bekler. bir Kahve falan icmeyi teklif et kibar bir sekilde
1
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok heyecanlıyım ama bunu yapabilirim. Tabi kızında haklı olarak korkuları olacaktır çünkü ben yabancı bir erkeğim akrabaları çevresi duyarsa onun için hoş olmayabilir.
Yabanci derken, yabanci bir ulkedenmisin yoksa ermeni, kürt falan anlamindami? Bence yaparsin normal bir Arkadasla Kahve icicegni dusun sonrasida krndilginden gelir. Benimde isyerinde begendigim bir cocuk var fazla tanimiyoruz birbirimizi ama Sanki bilmedigim böyle bisey var, bir yakinlik var ve bazen konusurken Sanki böyle cekiniyo gibi ama benimle konusmak istiyomu istemiyomu bunu bilmiyorum.. facede eklesem Rezil olmaktan korkuyorum Bide eklesem ben yazmak istemem Ilk...
Böyle mi dusunuyosun? Onun yasi 27 Benim 24.. Ya Tip olarak Iyim , bakimliyim coguda bakiyo isyerinde.. oda hafif kilolu ama brn onu öyle begeniyorm ama Sanki bazen böyle bir utangaclik oluyo gibi yoksa sohbet iyi gidiyo ama baskalarina demesinden cekiniyorum iste bu kiz beni ekledi falan falan Bide belki eklersem ilgisi azalir?
Evet ama Kabul edip sonra hic yazmayabilirde bu durumda var... ama hadtasonu falan denicem galiba ama hic bir fikrim Yok haftaya kdr beklemelimiym diyorm sonucta cok tanismiyoruz az konusmuslugmuz var
Haklisin, bugun otirdugum yere yakin bir yerde oturuyodu ve konustuk biraz öyle havadan Sudan isle ilgili falan sonra ben bir arkla isten cikarken arkamizdan geldihni farkettim ama wcye gidiyody sonra hayirdir basketbol mu oynamaya gidiyosn dedim sonra konustuk falan az sakasina var mı cesaretin basket oynamaya dedim var dedi haftaya bir Gun oynicaz, Haber ver oynarz dedi bakalim. Bugun yarinda eklicem facede bakalim
En İyi Cevaplar