Sevgilimle çok fazla kavga ediyoruz durduk yere benden ayrıldı sonra özürler diledi affettin ne yapmalıyım?

Merhaba Sevgilimle ilk başta olduğunda kat kat daha fazla kavga ediyoruz 6 aylık bir ilişkimiz var şuana kadar ayrılmamıştık ama dün benden ayrıldı kavgamız büyüdü büyüdü dedimki biz birdaha toparlanamayız ama düzeltmek yerine ayrılmak istediğini söyledi ben ayrılmamak için elimden geleni yaptım seni ben düzeltirim dedim onu dedim bunu dedim ayrılalım dedi ve gitti aradan birkaç saat geçti arkadaşına beni arattı konuştuk falan sonra bana yazdı özürler diledi ben çok kırıldım ama ondan daha çok onu seviyorum ve affettim bana kavga etmeyeceğimize dair sözler verdi Bugünde eskiden hoşlandığı kız arkadaşı hakkında onla yaşadıkları özledikleri anıları anlattı benim o kızdan nefret ettiğimi bildiği halde Tek savunması : onlar eskide kaldı olsa mutlu olurum ama öyle bir şey olmaz diyor ama ben gerçekten o kızdan nefret ediyorum inadına olsa güzel olurdu diyor ne yapacağımı bilmiyorum ben sana anlatmayacağımda kime anlatacağım diyor ama o kızın ismini duyunca deliriyorum çok seviyorum bırakmak istemiyorum ama biz sürekli kavga ediyoruz onu anlayamıyorum

Sevgilimle çok fazla kavga ediyoruz durduk yere benden ayrıldı sonra özürler diledi affettin ne yapmalıyım?