Ailem beni sevdiğime vermiyor, ne yapmalıyım?

Ben 22 yaşındayım sevgilim 26 yaşında. İkimizde aynı memleketteniz ama ben başka şehirde yaşıyorum bu yüzden de çok nadir gizli saklı buluşuyoruz. Sevgilim 4 5 ayda bir 600 km lik yolu beni 1 gün görmek için gelip gidiyor ailemden dolayı rahat buluşamıyoruz her buluşma sonrası göz yaşlarımızı tutamıyoruz. Telefonda da aynı şekilde sürekli ağlayıp duruyoruz ne yapsak bilemiyoruz. Ailemin karşı çıkmasındaki tek neden tipi ve mesleği ve bence bu çok yanlış ben kiloluyum sevgilim çok zayıf yakismazmisiz birbirimize. Sevgilim temizlik görevlisi damatları diye insan içine cikamazlarmis öyle diyorlar. Bunlar bana göre çok yanlış şeyler ben onun tipini mesleğini değil kendisini sevdim yüreğinin güzelliğini sevdim bana olan ilgisini sevgisini saygısını sevdim. 1 buçuk yıllık ilişkide bana karşı hiç değişmedi değişen tek şey ilgisinin sevgisinin daha da artışı oldu. Çok güzel bir ilişkimiz var nazar değmesin beni çok mutlu ediyor bir dedigimi iki etmiyor aynı şekilde ailesi de beni kendi kızları gibi görüyor çok iyi insanlar. Anneme diyorum istemeye gelsinler diye 100 kere gelseler de vermem kapıdan kovarım hakaret ederim rezil ederim onları diyor ve yaparda o yüzden tatsızlık çıkmasını istemiyorum. Sevgilimde kaçalım diyor kaçmak mantıklı mi sizce ben başkasiyla evlenmek istemiyorum evlenirsem bu sevgilimi unutamam evleneceğim kişiye haksızlık yapmış olurum duyguysuyla oynamış olurum o yüzden evlenmek istemiyorum başkasıyla. Ben sevgilimle sevdiğim adamla evlenmek istiyorum ama aile rızası olmasan kaçıp gitmeyi doğru bulmuyorum fakat bana başka seçenek bırakmadılar. İşi aileme bıraksam beni onunla hayatta evlendirmezler kendiside öyle söyledi hatta bazen korkutmak için intihar ederim kendime zarar veririm diyorum Allahla senin aranda diyor kaçar giderim diyorum bizden iyi yer varsa git diyor onu unutamam sürekli ağlar dururum diyorum ağla ağla geçer diyor önemsemiyor bile. Kaçmaya teşfik ediyor beni ben sevdiğimi sırf mesleği ve tipi yüzünden bırakmak istemiyorum ne yapmam lazım fikir verin lütfen

Ailem beni sevdiğime vermiyor, ne yapmalıyım?