Ailem tarafından sevilmiyorum. Ne yapacağım?

hayatım berbat ve bu durumda olmama sebep olanda bizzat öz anne babam. küçüklüğümden beri psikolojik fiziksel şiddetle büyüdüm. daha 5 yaşında küçücük bir çocukken bile bela okurlardı bana. bir kere bile seni seviyorum sözünü duymadım. çocukken anneme sarılmaya öpmeye çalışırdım çok masum olduğum için, ama annem iterdi git diye bağırırdı. babama sarılmaya çalışırdım çekil önümden maç izliyorum haber izliyorum diye vururdu. anaokulu ve ilkokulda toplantılarıma kimse gelmezdi annem çok sorumsuzdu okuldaki diğer veliler beni yetim öksüz sanıyordu. hiç bir zaman kimse yanımda olmadı. veliye düşen işleri hep kendim yapardım ve yıllar bu şekilde geçti gitti şimdide lisedeyim ve inanılmaz yalnız hissediyorum, arkadaşım ya da hayatımda biri yok. bu durum intihara bile sürüklemişti o kadar berbat haldeyim ki özgüvensiz anksiyete hastası bir çok kişisel bozuklukla savaşan birine dönüştüm.. artık odada gizli gizli neden bu aile diye ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden ve son olarak her anne baba çocuğunu sevmez bu da böyle bilinsin
Ailem tarafından sevilmiyorum. Ne yapacağım?