Ailem beni sevmiyor ne yapabilirim?

Merhabalar 19 yaşındayım.2 tane kız kardeşim var. Babam ve annem 12 veya 13 yaşlarına kadar bana ilgi gösterdiler ama o yaşlardan sonra nedense hep ters davranmaya başladılar zaten derslerim iyi değildi habire aşağılayıcı sözler ediyorlardı.Örneğin tembel, inek, bir işe yaramaz gibi şeyler daha bununlada bitmiyor bir sürü şey var aklıma gelmeyen şu an . Ya derserimin iyi olması için ne kadar uğraşırsam uğraşayım iyi olmuyodu. Ama annem babam buna rağmen zorluyolardı. Tamam oğlunun çalışmasını iyi olmasını istersin ama 6 yıl boyunca hep tersler mi insan evladını. Yani yeter ne kadar büyük olursam olayım sevgiye rahatlığa ihtiyacım var. Birde ablam var benden 7 yaş büyük hiç sevmem onu. Onu çok severler güya iyi bir üniversite bitirdi falan. İnsanlar ilginin alasını gösteriyor güya güzel zeki bir kız. Şu yaşa kadar dandik bir telefonla idare ediyodum ablamsa yılda 2-3 civarında telefon alınıyor değiştiriliyor. Tamam ablam beni sevse ona hiç kızmıcam öz kardeşi gibi sevse ama oda yok beni sevmiyor bana kızıyor. Bira içmekten başka bildiği bişeyde yok etradakiler onu seviyor. Ama allahtan küçük bir kardeşim kız kardeşim var 16 yaşında o beni seviyor oda olmasa varya b*ku yemişdim zaten yiyeceğim kadar yedim ama neyse işte. Bu olaydan nasıl kurtulabilirim? Çalış falan demeyin herşey bitti zaten kafam basmıyor. Kızlar soruyor sitesine bunu sormak için katıldım zaten neyse arkadaşlar iyi bir fikriniz varsa söyleyin lütfen. Dalga falanda geçmeyin. Ciddi bir soru.
Ailem beni sevmiyor ne yapabilirim?