Kaybetmişlik, Özlem, Nefret, Öfke, Kin, Kırgınlık, Kızgınlık, Hissizlik... hangisi?
Siz ne hissedersiniz?
Kaybetmişlik, Özlem, Nefret, Öfke, Kin, Kırgınlık, Kızgınlık, Hissizlik... hangisi?
Siz ne hissedersiniz?
Ben bir şey hissetmezdim benim için biten bitmiştir tabi ki de çok güzel anılardır ama sonuç olarak geçmişte kaldı ben geçmiş anıyı düşünerek mutlu olamıyorum maalesef. anlık olarak mutluluğa bakıyorum artık o kadın beni sevmediği için onun anıları da beni mutlu etmezdi tabi ki de bu yüzden de sadece yalnız kaldığım için üzülmeye devam ederdim.
Bu anıların zihnimden gelip geçmesine izin veririm. Kasmam kendimi. Bu duygulardan kaçınma ya da bunlarla mücadele stratejisi içine girmem. Bu beni daha da rahatsız eder çünkü bilirim. Gözümü kapatırım ya da gördüğüm en uzak noktaya bakarak derin nefes egzersizleri ile gevşemeye çalışırım.
Üzülürüm ya. Ben kimse ile çok çok kötü ayrılmam hatta arkadaş kalırız genelde. Ama saçma sapan kötü şeyleri hatırlayacağıma güzel şeyleri hatırlamak beni mutlu eder. İki günlük dünya bugün var yarın yokuz. Değmez yani.
Cevap
10Cevap
Bişi hissetmem sanırım olmuş bitmiş
Kötü bir durum yaşamadık fakat o olayları herseferinde abarttı abartıyorda maksadını merak ettim onunla konuşmak istedim Red etti beni hain domdomm 😄😄
bir şey hissetmemem bitmiş ve geçmiştir artık bir önemi yoktur..
Kötü şekilde ayrıldıysak güzel günleri anmam, umurumda olmaz..
Artık düşünmek istemem olmuş bitmiş ve daha hatırlamak istemem
Yaşanmışlıklar ilişki adına güzel acılardır muhafaza edilmeli saygı duyulmalidir
Bende o mekanizma yok. Aklıma bile getirmem
Hiç birsey hissetmem
Güzel şeyler hissediyorum elbette.
Ruh halime göre değişir
Hüzün tabi ki
Aklıma gelmez. Gelirse de bir şey hissetmem. Boşluk. Nötr.
Keşke böyle bitmeseydi
Huzun
Geriye dönüp bakmam
ulaaa hayat
Çok kötü duygular!!!
Hüzünlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?