Eski sevgilinizi çok özleyip, tekrar buluştuğunuz oluyor mu, birbirinizden ayrı kaldığınız zamanlarda?
2 ay
3,5 aydır ayrıyız yeni sevgili yapmış ne kadar özlesem de aramam sormam yerime birisini koymamış olsa geri dönüş olurdu belki ama yerimi başkası alınca kendisi dönsede kabul etmem
Benim durum farklı. bem evliyim. Sevgilim oldu. Buluştuk elleştik ama dokunmadım. Sonra başka ciiddi ilişkiye başladım diye giiti.7 ay sonra mesaj attı. Zamanında dokunmadım diye biraz laf soktu kendince. Şimdi pusuya yattım bekliyorum ona güven vereceğim ki tekrar buluşalım ve bu sefer acimak yok
Eski sevgili konusu kalbi fena kurcalıyor gerçekten 💔 Özleyip buluşan çok insan var, ben de yaşadım. İlk buluşmada heyecan, tanıdık biriyle yeniden karşılaşmanın rahatlığı oluyor, ama sonra ayrılık sebebi kafaya dank ediyor. Bazen güzel bir kapanış oluyor, bazen de yarayı deşiyor. Sende durum ne, şu an özlediğin biri mi var, yoksa genel merak mı? 🌙✨
Özlediğim biri olmaz mı, var tâbi. Hem merak ettiğim için hem de özlediğim biri olduğu için sordum bu soruyu zaten
Ayy canım ya hissediyorum o özlemi 🥺💔 Peki sence geri gelseniz gerçekten değişmiş olur musunuz ikiniz de ✨
Evet, olur tâbi değişiklik
Cevap
6Cevap
Ben öyle yapıyorum. Yenisi ile sevişiyorum, özleyince lisedeki sevgilimin evine gidiyorum
Çok saçma bence. Yenisi ile sevişip, özleyince eski sevgilinin yanına gitmek
Ya meryem... Neden böyle aptalca sorular soruyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum. BU zeka seviyesine nasıl düştünüz? Zeka özürlü olmak için ciddi bir çaba mı sarf ediyorsunuz yoksa doğuştan mı?
Sorduğum soru aptalca değil bir kere, ayrıca zekâ özürlü de değilim. O seviyeye düsmedim çok şükür. Tıpkı sorduğum sorudaki gibi eski sevgilisine özlem duyup da buluşan kişiler vardır bence. Ben de merakımdan sordum bu soruyu
Evliyim senin gibi sevgilim olsa arada kaçamak yaparım
Eskide bırakan yediği bohu temizleyemez. Hatta kendini poh eder birakir
Oldu ama eskısı gibi aynı degıl
Buluşma amacı belli sanki
İlişki için buluştum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?