Uzak mesafe ilişkim var, yakında buluşacağız. Kilomdan çekiniyorum, ne yapmalıyım?

Çok yakında buluşacağız kilo ver Gibi tavsiyeler pek de önemli değil bu süreçte 🥲kendisi kilomu dert etmiyor klasik ,150 kilo olsan da seni severim vs diyor ama. pek inandırıcı gelmiyor bu devirde her şey dış görünüş. İki aydır tanışıyoruz görüntülü konuştuk az buçuk biliyor beni 100 kiloyum boyum 171 kendisi de ,1.86 80 kilo biri sizce büyük bir sorun oluşturur mu özgüvenimin zedelenmesinden korkuyorum kilo alınır verilir ama kalp kırıklıkları unutulmaz❤️‍🩹
Güncellemeler
+1 yıl
MORAL VEREN VE GÜZEL DİLEKLER DE BULUNAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM Allah hepinize sağlık, huzur, mutluluk versin KİMSEYİ DE SAĞLIKLA SINAMASIN❤️❤️👸👸
Güncellemeler
+1 yıl
Kilo verme gibi bir durumum olsa bu kadar kısa bir süre için de zaten veririm. Metabolik problerim var , bu kiloyu veririm vermesine ama çok uzun sürer. ve aşağılayıcı kırıcı konuşan bütün arkadaşların aynısını yaşamasını temenni ediyorum 🤗 kimse yaşattığını yaşamadan ölmez bu yaşıma kadar ne zayıf ne kilolu ne de güzellik algısına uymayan hiç bir insana kırıcı olmadım eleştirebilirsiniz ama aşağılayıcı konuşamazsınız. Allah büyük:)
Uzak mesafe ilişkim var, yakında buluşacağız. Kilomdan çekiniyorum, ne yapmalıyım?