Kadın, erkekten daha iyi kazanıyorsa erkekler bunu sorun ederler mi?

Kadın, erkekten daha iyi kazanıyorsa erkekler bunu sorun ederler mi?

Günaydın dikkat et sorunu almasınlar :D :D
Soruya gelecek olursak ben sorun etmezdim sevdiğim kadının güçlü olması kendi ayaklarının üzerinde durması özelikle de bu benim hoşuma gider sadece zaman zaman kendimi biraz üzgün ve yetersiz hissederdim tabi ki. ama eşim sorun etmiyorsa ben de etmezdim. bunun haricinde Kadının maddi olarak daha çok kazandığı bir ilişki erkekler için sorun olup olmadığı, kişiden kişiye farklılık gösteren bir konudur. Toplumun geleneksel cinsiyet rol ve beklentilerinden etkilendiği için, bazı erkekler için bu durum ego veya güç duygularıyla başa çıkmakta zorluklar yaratabilir. Ancak, günümüzde birçok erkek bu tür durumları normal karşılayabiliyor ve böyle bir ilişkiye olumlu bir şekilde yaklaşabiliyor. Bence Önemli olan, ilişkide karşılıklı saygı, destek ve iletişimin olduğu bir ortamın oluşturulmasıdır. Eğer bir erkek, partnerinin daha yüksek bir gelire sahip olduğu bir ilişkide rahatsızlık hissediyorsa, bu duyguları açık bir şekilde iletişim yoluyla paylaşmalı ve çözüm aramalıdır. Örneğin, birlikte finansal planlama yaparak, gelir farklılıklarını dengeli bir şekilde ele alabilirler. kadının maddi olarak daha çok kazandığı bir ilişki, erkekler için sorun olabilir, ancak çiftlerin açık iletişim ve anlayışla birbirlerine yaklaşmasıyla bu tür zorlukların üstesinden gelinmesi mümkündür.
Günaydın Barış teşekkür ederim. Hırsızlar dolanıyor gözüm üstünde 👀
Rica ederim ne demek :D
Yani benim için sorun olmaz şahsen eşimin ayrıca çalışıp para kazanan bir insan olmasını isterim ben öyle tek maaşlı olup da yok efendim ben çocuk doğruyum Yok efendim kocamın üstüne yıkılayım bana bakmak zorunda böyle şeyleri şahsen doğru bulmuyorum evet evlenen erkek eşine bakmak zorunda bu dinen de böyledir, ancak ben bir kadının evlenip gelirini kazanmasını kendi imkanlarına iyi kötü cebinde parası olarak istediğini alabilmesini düşünüyorum yani böyle yapmalıdır diye düşünüyorum.
Mesela eşimin maaşı benden yüksek olsa ben bunu problem etmezdim Ama şöyle bir gerçek var eğer ki eşim maaşım yüksek diye beni küçük görüyorsa benim param ben istediğimi yaparım sen bana karışamazsın diyerek aşağılayıcı tavırlar sergiliyorsa asıl problem burada başlar yani maaşın yüksek olması değil Burada önemli olan tavırların nasıl olduğudur.
Tavırlar çok önemli
Kesinlikle sorunlar zaten ondan dolayı kaynaklanır
Kesinlikle
Bu arada tebrik ederim fenomen olmuşsun
Teşekkür ederim evet oldum 😄
Ben de yaptığım bir paylaşımdan dolayı rozeti kaybettim
Aaa öyle mi üzüldüm. Çok emek vermiştin
Yapacak bir şey yok aslında ben fenomen olmak için açmadım hesabı kendileri teklif etti kendileri aldı. 😀
Daha iyi kazansın, daha iyi şartlara ve imkânlara kavuşsun, daha fazla olanağı ve imkânı olsun. Ben olayım veya olmayayım, benimle devam etsin ya da etmesin ama kendisini ve geleceğini her zaman kendi eliyle kursun ve korusun. Ben onun sadece bana gösterdiği değerin bir karşılığı olmak isterim. Bence önemli olan karşılıklı saygı ve sevgi. Hem hangi insan eşinin kendisinden daha iyi şartlara gelmesini istemez ki. Benden daha iyi olsun ve yalnızca kendisi için yaşasın. Ben ona aşkta ve arkadaşlıkta, benimle yürüyor olmayı sevdiği sürece hayat boyu eşlik ederim.
Böyle düşünenlerin olduğunu bilmek çok güzel
Umarım en kısa zamanda tanışırsın
Merhaba,
Günaydın, kadının maddi olarak daha çok kazandığı bir ilişkiyi sorun etmem. Ben etmem bir erkek olarak ama günümüzde çoğunlukla sıkıntı olduğunu düşünüyor ve görüyorum..
Erkeklere, bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Herkes herkes değildir. Bence sorun etmek çok saçma, kadın erkek eşittir, azı çoğu yok, önemli olan birlikte olmaktır. Ancak kadın daha çok kazanıyorum diye laf söz ederse, ezmeye çalışırsa, küçük düşürmeye çalışırsa yolu açık olsun! 😅
Çok para kazanan kadına da bağlı olarak değişir farklılık gösterirmiş... 😅
Cevap
40Cevap
Sorun oluşturabilme potansiyeli var..
kadınların çalışmalarını ısrar ile önemsiyorum, kazançları fazla da olabilir ancak!!!
Bir feribot seyahatinde 4 Kadın o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki bütün feribot rahatsız oluyordu, kabin amirine rica ettiğimde cevap olarak "Sen bizim kim olduğumuzu biliyor musun?"
Bir tanesi Deniz nakliyatın ceo asistanı, bir diğeri büyük bir hastahane baş hekimi asistanı, bir diğeri kurumsal bir firmanın imalat müdürü asistanı, sonuncusu ise bir hastahanede baş ebe!!!
Evet hepsini kutluyorum ama çok kazanarak yüksek kariyer elde ederek insanları rahatsız etme hakkınız asla olamaz olmamalı!!!
Çok haklısın ama bu ego erkeklerde de var maalesef. Öncelikle çok saygısızca ve itici. Kariyer sahibi olunca her hakka sahip olduğunu düşünen zavallılar sadece
Ben soru kadınlar olunca bu örneği verdim, ha erkekler mi? Çingeneye yetki vermişler önce babasını kesip rakıya meze yapmış :D
Bu sorunun cevabı kesin bir evet veya hayır olmayabilir. Bazı erkekler kadının daha çok kazandığı bir ilişkide kendilerini rahat hissederken, bazıları ise erkeklik gururu veya yetersizlik duygusu yaşayabilirler. Bu konuda yapılan bir araştırmaya göre, kadınların erkeklerden daha çok kazanması, erkeklerin depresyon riskini artırıyor ve ilişki memnuniyetini azaltıyor. Ancak bu durumun ilişkiye nasıl yansıyacağı, çiftlerin kişilikleri, değerleri, iletişim becerileri ve uyumlarına da bağlıdır. Önemli olan, maddi durumun aşkın önüne geçmemesi ve karşılıklı saygı, güven ve destek sağlanmasıdır.
Evet hem de ciddi bir sorundur. Benim eşim atanmadan önce özel sektörde çalışırken asgari ücretle çalışıyordu ve eve çok nadir de olsa ekmek falan alıyordu. Atandı maaşı 30 k oldu şimdi ekmek de almamaya başladı sadece kişisel ihtiyaçlarını aldı. Ben de sürekli böyle yapacaksan bosanalim dedim. Tamam dedi. Hadi şimdi gidip tek başına ev gecindirsin de göreyim onu ev kirası 9 bin TL verecek ve 1+1 evde kalacak.
Haklısın bazı kadınlar değişebiliyor
Kadının parası beni bağlamaz. Ha zor günde destek olur o ayrı. Ama bay efendim benden az kazanıyor çok kazanıyor diye kompleks yapmam. Aferin karıma hak ediyor ki kazanıyor der gurur duyarım 😃
Helal olsun beee
Haram etseydin sıkıntı ajsjs
Haram eden olursa taşlarım o derece kdjdfn
Savunun battal perisi geliyor ajsjs
🧚🧚🧚
Oluyor diye görüyorum çoğunlukla ama olmamalı. Cinsiyet farketmeksizin bu durum gündeme böyle çirkin şekilde gelmemeli zaten. Daha fazla kazanan bunu üstünlük görüp öyle yansıtmamalı, daha az kazanan da bunu sorun etmek yerine karşı taraf için mutlu olabilmeli.
İlişki gerçek bir ilişkiyle yani karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir ilişkiyse bence sorun olmaz. Ne zamanki kadın aldığı parayla erkeği ezmeye kalkar işte o zaman sorun başlar. Şöyle bşr şeyde var günümüzde herkes parasına bakıyor affedersin adamın üstüne çıkıp ezse de ağzını açmıyor çünkü o parasına bakıyor. Zaten ciddi bir ilişkide veya evlilikte kasa ortak olmalı kimin ne kazandığı önemli olmamalı.
Kazandığının fazlasını bana verirse sorun etmem 🤣
Oldu canım akıllı seni😅
Akıllıyım de mi 🤣
İq testi için randevu aldım hastaneden yarın gidiyorsun. Böyle bir yetenek değerlendirilmeli😅
Personelle konuş kolay soru hazırlasınlar. Karizmam çizilmesin sonra. Ben karizmamı sokakta bulmadım 🤣
Havanı söndürmek coolboy o iş bende 🤣
Söndürmem*
Thanks woodgirl hakkını ödeyemem 🤣
Wood ha 😒😒😒
Dhdhdhdhd
wowgirl diyecektim dilim sürçtü 🤣
Çarpıntı başlamış sanki bir kontrol et 😒
Papatya çayım yanımda sıkıntı yok 🤣
İç iç ihtiyacın olacak 😡
Susss yoksa seni de kaynatırım papatya 🤣
Ben karışmam ama en ufak bir şekilde dile getirilir veya belli edilirse 3 çocuğum dahi olsa ayrılırım.
Erkekler değil kadınlar sorun eder ve ediyor asıl. Kocasından daha çok kazanan kadın kocasını adam yerine bile koymuyor çoğu evlilikte.
Haklısın ne yazıkki var öyle kadınlar
Erkekten ziyade kadın için sorun olacağı için haliyle erkek için de sorun oluyor
Nedennn
Kadın hipergamisi sıkıntı cidden
Kadının maddi olarak erkekten daha çok kazanması neden sorun olsun ki eşim benden fazla para kazanmasını sorun yapmam
Erkekten ziyade kadınlar için sorundur kadınlar kendilerinden daha az kazanan biriyle hayatla birlikte olmazlar
Kendine güvenen erkek için değildir. Annem yıllarca babamdan fazla kazandı, hala da fazla kazanıyor. Hiç sorun olmadı
Her erkek bunu kaldiramayabilir biraz kişilik meselesi.. tabi kadının tavrı da çok etkili olabilir
Gurur yapan kişiler sorun yapabilir. Sonuçta kadın üstün olarak algılanır fikrim. Çevre vs sorunları da olabilir..
Fazla gururlu olanlar edebilir. Ben etmem diye düşünüyorum.
sorubn edenler oluyor misal ben dert etmem ta ki kadın bunu yüzüme vurmazsa.
Sorun etmem diyen erkege gercekten yaşayıp görün derim , içten içe rahatsız eder dile getirmese de.
Erkekler kadınlardan daha paragöz🤔 bu devirde bunu sorun edecek erkek yok😂😂 adamın işine gelir
Erkek otoritede ve sözünü geçirmekte zorlanacaktir.
Bu devirde hiç bir erkek sorun etmez hatta memnun bile olur
Erkekler kendilerini güçsüz hissedebilirler bu yüzden istemezler.
İkisininde karakterine bağlı aslında.
Kadın erkeği ezmeye çalışırsa bu ilişki çok uzun sürmez.
erkekler bunu gurur nedeniyle sorun edebiliyor eğer kadın bunu başına kakmayacaksa sorun olmamalı
Niye etsinler canım, sonuçta beraber ikimiz bir aile olmuşuz.
Hayır sıkıntı değil benim için hırs yaparım daha iyi
Bence sorundur
Benim halam zengin bir kadın eniştemde geliri askari ücretin altında bir çalışan ama birbirlerini çok seviyorlar hatta bir kızları oldu bu sene. Bence insan severse yaşın paranın ya da dış görünüşün önemi yok :)
Eşit düzeyde al veriniz olması lazım herkes için geçerli bu biri varlığını biri yokluğunu hissetmemek eşit seviyede yiyip içip takılırsanız bir sorun olmaz
Olmaması lazım
Erkek kadından fazla kazanmalı.
Erkek istedii kadar medeni falan olsun sıkıntı yaşanır
çok abartılı egolu takıntılı ve gururlu bir yapıda ise evet yapar bu tipler.. sorun her zaman olur..
Erkek para kazanınca ailesine en iyi hayatı yaşatmaya çalışır, kadın para kazanınca artık erkeğe ihtiyacı olmadığını düşünür.
Erkekler için değilde kadınlar bir süre sonra sorun yapıyor havalara giriyor. Partnerini ezmeye başlıyor vs.
Yooo hatta daha da hoşuma giderr kadın evin direği olurrr
Sanmam erkekler sever kadının zenginini
Bence sorun edılecek bişey değil
Olmaz neden olsun sevgi varsa gerisi teferruat
Kadınlar için sorundur
bence sorun eder erkolar
sorun oluyorsa ozguvensizdir
Niye sorun olsun ki? Yeriz işte 😄
Kazanç sorun olmamalı hiç bir ilişkide
Bence sorun değil fakat değişir.
hayır. daha iyi.
Eskiden di o şimdi işlerine geliyor