• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kadının daha çok kazandığı ilişki erkekler için sorun mudur?

вуηαяcσѕ
вуηαяcσѕ Takip Et
FenomenMentor Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
176
Yapay Zekaya Sor
İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Bende hiç olmadı fakat bir kız arkadaşımda olmuştu erkek gurur yapıyordu. Kız yapmamasını söylüyordu. Bir zaman sonra o erkek kişi crediti ni çok büyüttü kızın 4 katını para yaptı. Biriktirdi. Bize bunun sırrını hiç söylemedi. Sorunlar yaşadılar, erkek para konusunda çok cimriydi ve ayrıldılar.

Bazı erkekler kız arkadaşı veya hanımı ondan fazla kazanıyorsa bunu kaldıramıyorlar. Bazı ise hiç sorun yapmıyor.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

Geçenlerde bir paylaşım gördüm eğer Hakan Sabancı değilseniz hiçbir kadın 40 liralık kahve için sizinle birlikte olmaz diyordu şimdi ben de aynısını söylemek istiyorum. Bana göre maddi durum farkı çok fazla abartılıyor. Sonuçta milyarder bir kadınla asgari ücrete ne kadar zam gelecek diye düşünen bir erkeğin ilişkisinden bahsetmiyoruz açıkçası aylık 10-20 bin lira fark da kimse için sorun olmamalı

4
    2 Yorumla
    • LeeCooper2002
      LeeCooper2002
      +1 yıl

Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

@LeeCooper2002 geldi bile

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

32

Cevap

33

Cevap

• Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Hayır değil. Neden sorum olsun? Onlar eskidendi şimdi erkekler bu tür şeylere bakmıyor. Bildiğim iç güveyden hallice o kadar erkek var ki, kadın çalışıyor adam yiyor🤣

1
    1 Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Öyle erkeklere erkek deme bence şimdi kadınsı erkek müsveddesi erkekler çok çoğalmış devir kötü

Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Ordan bakınca sorun olmasa da içten içe bir gurur söz konusudur

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

Hayır sorun değildir yani ben kendim için konuşacaksam benim için kesinlikle bir orun teşkil etmiyor çünkü benim için bir ilişki de önemli olan sevgi ve saygıdır yani aşk olduktan sonrası benim için hiç ama hiç önemli değil yeter ki aşık olduğum kadınla birlikte yaşayım zaten maaş konusunu da çözeriz yani ben kendimi yetersiz hissetmezdim eğer eşim de beni olduğum gibi bu halimle kabul ediyorsa neden sorun olsun ki benim için beni mesleğime göre ben olduğum için seviyorsa öz güven düşüklüğü yaşamazdım zaten ya da bunu takıntı yapmazdım

1
    0 Yorumla
  • _ipekk
    _ipekk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

bence sorun olmaması lazım çok kafa şişiren bi durum sıktı ya. bazıları erkeklik gururuma yediremiyorum falan diyor başlayacağım gururlarına yahu bir insanı seviyosanız böyle şeylerin ne önemi var halamın eşi sırf bu sebepten dolayı halamla boşandı. Ne gerek vardı ki anlamıyorum hiç. Hayır gururla da alakası yok ki bunun canım çok geri kafalı bi zihin yapısı e o zaman biz de erkekler daha çok kazanınca gurur yapalım aynı maaşı aldığımız birini bulana kadar karşımıza çıkan herkesle yollarımızı ayıralım böyle şey mi olur yani

1
    9 Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Kadın kendinden daha çok kazanan erkek ister erkek kendinden daha az kazanan kadın ister

Yorumla
    • _ipekk
      _ipekk
      +1 yıl

@dasherzz bana kalırsa bunu anca kafası taa bilmem kaç yıl öncede kalmış olanlar ister. Şahsi olarak benim böyle bir beklentim yok kimseden, kendim ileride pilot olup yüksek maaş alacağım. Benimle sırf yüksek maaş aldığım için gururu incinip birlikte olmayacak biri varsa defolup gidebilir ben kendimden daha çok kazanan birini değil seveceğim birini ararım. İster benden fazla kazansın ister az kazansın mantık evliliği yapmayacaksan böyle şeylere takılmak o kadar gereksiz ki. Bu konudaki fikrimi de yukarıda belirttim zaten açıkça. Böyle konularda cinsiyet genellemesi yapmak doğru değil ayrıca.

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Buna geri kafalılık diyorsan sen bekarete önem verene de geri kafalı dersin bence maddiyata önem vermek geri kafalılık değil

Yorumla
    • _ipekk
      _ipekk
      +1 yıl

@dasherz diyorum zaten, bence gerçekten seven bir insan pazardan mal seçer gibi insan seçmez. Anladığım kadarıyla bayağı farklı düşünüyoruz ve şu anda fikirlerimi kabul ettirmek gibi bir derdim yok tartışmaya girmek istemiyorum bu konuda çünkü tartışsak da bir yere varamayız. İyi akşamlar

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Peki paraya önem veren zengin erkek avcısı kadınlar da geri kafalı mıdır bana erkek düşmanı gibi geldin

Yorumla
    • _ipekk
      _ipekk
      +1 yıl

@dasherz evet tabi ki öyledir, zaten belirttim ya. Sadece erkekler geri kafalıdır mı dedim iki cinsi kapsayarak konuştum. Neden erkek düşmanı olayım? Açıkça tekrar belirteyim; maddiyata veya bekarete önem verip bunları sevgiden daha ön planda tutan insanlar çıkarcı ve geri kafalıdır bencee bu kadar. Ay yeter yani lütfen akşam akşam bunları tartışamayacağım, hayır erkekleri kötülememiş olmama rağmen erkek düşmanı edildim bir de durduk yere olacak iş değil yani.

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Tamam en ileri kafalı sensin kanka yazık

Yorumla
    • _ipekk
      _ipekk
      +1 yıl

@dasherz evet

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Önune gelene vermek ve erkeği parası ile ezmek ileri kafalılık değil sen senden daha az kazanan erkeği ezmek için istiyorsun bekarete önem vermediğine göre de zinakarsın

Yorumla
  • çiçekvecarsaf
    çiçekvecarsaf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 43%
    +1 yıl

Net sorundur ! Erkek kazandığın da ailesinin rahatını düşünür şimdi çocuklarıma istediklerini alabilirim der. Kadın kazandığında ise çoğu kadın için konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz. Artık bir erkeğe ihtiyacım yok diye düşünür ister istemez ezikler. Erkekler için bu zedeleyici bir durumdur

1
    0 Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 31
    +1 yıl

Kadın bunu hissettirmezse erkeğe yani psikolojik üstünlük sağlamaya çalışmazsa sorun olmaz bence

1
    0 Yorumla
  • SpringSun
    SpringSun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

Genelde sorundur, kişilikleri tam olarak oturmamış erkekler bu durum karşısında komplekse girerler ve ilişkinin bitmesine kadar gidebilen bir süreçtir. Ortada karşılıklı sevgi saygı ve güven varsa kimin fazla kazandığını önemi yok.

1
    0 Yorumla
  • AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
    AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Yani aslında sorun olmaz benim öyle tanıdıklarım var Güzel bir şekilde içine ama bir taraf diyorsa ki ben kazanıyorum benim param sen ben mevzusu ortaya çok giriyorsun ve parasal anlaşmazlıklar oluyorsa asıl o sorun haline gelir

1
    0 Yorumla
  • bir-incii
    bir-incii Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bence sorun olur erkek kendini yetersiz hissetmeye başlar, alışılmış bir durum var şimdi, genelde erkekler kadınlardan hep önde olur yani öyle alışmışlar o yüzden çok büyük sorun olur.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tam tersi benim eşim çok mutlu oldu çünkü onun aldığı para da benim aldığım para da ortak kasaya yani benim elime geliyor giderleri halledip sonra yine ortak bir şeyler yapıyoruz. Çoğunu da bana harcıyoruz 😀 her erkek öyle olmalı.

3
    7 Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Adama yazık yemin ederim nasıl yaptıysan iyi kafalamışsın tam bir enayiymiş o da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@dasherz Allah sizin gibi hanzo erkeklerden korusun asıl. O enayi değil tam bir beyefendi eşine değer veren seven bir insan senin gibi kötü düşünceli değil baksana söylediğin lafa kafalamak nedir o benim eşim eşim içiniz kararmış kötülükten. Gidin bir tedavi olun

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Parayı ben yiyorum diyorsun adamı köle yerine koymuşsun normal mi bu durum cidden?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@dasherz slaak mısın çoğu bana gidiyor normal olarak ikimizde çalışıyoruz ben 21bin eşim 12bin maaş alıyor ister istemez memur olduğum için ve bir kadın olduğum için kıyafet ve kuaför masrafım daha çok oluyor. Ne kadar dangalaksın köle gibi kullandığımı düşünüyorsun kadının her zaman giderleri fazla olur yani biraz geniş açılı düşünün ayrıca ben dışarıda çalışıp eve gelip yemek yapıp temizlik yapan biri olarak ve çocukla da ayrı ilgilenen biri olarak acaba köle mi oluyorum? Sana göre enayiyim değil mi? Ama öyle değil ben eşime yardım ederken eşim de bana yardım ediyor bu durumda aile oluyoruz köle değil.

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

İşte bu yüzden asla kendimden çok kazanan kadın istemem paranın çoğunu yiyorsun adama ne kalıyor peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@dasherz Pardon aptal mısın? Evde sadece çalışan sen olsan da en çok kadına harcama yapıcaksın bunu anlamıyor musun? Eşim de ihtiyacını fazlasıyla alıyor. Eğer bir bilgisayar istemişse o ay ben daha az harcamış oluyorum ama genel olarak bir kadın olarak bana gidiyor. Eğer bana gidecek o fazlalık para eşime gidecek olsaydı bankaya yatırırdı çünkü eşimin benim kadar istekleri olmuyor bir ayakkabı ya da saat tutkunu değil eksiği de yok olsa alır zaten. Anlatabilmişimdir umarım. Şu kompleksinizi de yenin. Ne zaman aile olursınuz biliyor musun benim param senin paran lafı geçmediği zaman.

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Paranın lafını kadınlar yapar

Yorumla
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Sıkıntı olmayacak biriyle evlenmek lazım yoksa erkekler için bu durum sorun teşkil edebilir çünkü bazı insanlar daha fazla kazandığında kendini daha çok söz hakkına sahip sanıyor.

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Erkek bunu dert edebilir içine atabilir fakat ipleri kopma noktasına getirecek şey kadının ben senden daha çok kazanıyorum deyip bunu yüzüne vurmasıdır. O zaman dönülmez nokta olur.

1
    0 Yorumla
  • Sultanaaaaa23363782
    Sultanaaaaa23363782 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.

Erkeklerde sorun aramada 1 numara zaten yeterki onlari sevindiren sorun olsun bazende hak ediyorlar ama

1
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Erkeği boş ver kadın için daha büyük bir problem hiçbir kadın bunu kabul etmiyor ki erkekte kabul etmemeli zaten

1
    0 Yorumla
  • Olympe
    Olympe Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bence sorun olmamalı ama birçok erkek sorun ediyor. Zaten kadınlar olarak harcamamız fazla yani 😂

1
    0 Yorumla
  • Dilekdemirci
    Dilekdemirci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın için de sorundur. Erkekten fazla kazandığı kısmı ortaya koymama eğiliminde olabiliyorlar

1
    0 Yorumla
  • baygizli6
    baygizli6 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

İki taraf durutse birbirlerini para cıkar beden kullanmak icin sevmiyorsa neden sorun olsun ki

1
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar için sorun
    Kadın saygı duymuyor
    Ve tartışmada " ben senden çok maaş alıyorum şunu bunu bile beceremedin hııi" der erkeği ezer

1
    0 Yorumla
  • Jeasica
    Jeasica Takip Et
    Guru Yaş: 54 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bazı erkekler için sorun ve genelde erkekler daha çok kazandığı için , kadın geçerse erkek hazmedemiyebilir

1
    0 Yorumla
  • nickim_yoğğ
    nickim_yoğğ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.

Sorun olmaması gerekir ama erkekler bunu gururlarina yedirmezler kadının daha çok baskın olacağına inanıyorlar

1
    9 Yorumla
    • _ipekk
      _ipekk
      +1 yıl

özgüvensiz oldukları için öyle düşünüyorlar bence, özgüveni tam olan bir erkek böyle şeyleri boş yere dert etmez

Yorumla
    • nickim_yoğğ
      nickim_yoğğ
      +1 yıl

Kesinlikle size katılıyorum

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

@_ipekk özgüvensizlikle alakası yok zaten sizde eğri oturup doğru konuşursak daha çok kazanan erkek istiyorsunuz

Yorumla
    • _ipekk
      _ipekk
      +1 yıl

@dasherz deli misin kardeşim sal beni rica ediyorum ya ne kadar taktın gitmiş başka birine verdiğim cevabı bulmuşsun bir de. Uğraşamayacağım, senin gibi insanlarla çok kez tartıştım bir sonuca varamıyoruz hala ne diye uğraşıyorsun anlamadım ki. Yukarıdaki yorumda da söyledim kapatalım konuyu dedim hala sataşıyorsun işsiz misin nesin. Şahsıma o kadar laflar ediyorsun uzatmamak için cevap vermiyorum bu defa geliyorsun başka yorumuma cevap veriyorsun. Engelleyeceğim ama artık yeter.

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

@_ipekk o zaman sende erkeklere sallama terbiyesiz kezban

Yorumla
    • _ipekk
      _ipekk
      +1 yıl

@dasherz erkeklere sallamıyorum, "özgüvensiz" erkeklere sallıyorum üstüne alınan sensin :D

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

@_ipekk sana göre özgüvensizlik ama hipergami diye bir şey var. Siz zaten kendinizden az kazanan erkeği istemezsiniz hadi diyelim istediniz adamı ezmek için istersiniz allah inşallah hiçbirinize sizden az kazanan erkek nasip etmez

Yorumla
    • _ipekk
      _ipekk
      +1 yıl

@dasherz yahu ister az kazansın ister fazla kazansın yeter ki senin gibi bunları bu kadar dert eden biri olmasın be kardeşim, ne olur kapatalım artık şu konuyu. Ben en başından beri maddiyat umrumda değil diyorum hala tutturuyorsun sen de öyle erkek istiyorsun diyorsun. BENİM BİR İNSANDA ASIL ÖNEMSEDİĞİM ŞEY PA-RA DE-ĞİL az da kazanabilir çok da, fark etmez ben böyle şeylere değil insanın kendisine bakarım kardeşim anlıyor musun? Kaç kere söylemem lazım kafanın alması için ya, hayret bir şey. Herkesi kendin gibi sanman hayrete düşürücü cidden. Kapatmazsan bu defa cidden engelliyorum artık, tabi başka yorumlarımı bulup sataşmayı kesmediğin gibi başka hesap falan açıp beni bulup sataşmayacaksan.

Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

@_ipekk tamam ileri zekalı ipek konu kapandı

Yorumla
  • Dazzle_
    Dazzle_ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bence evet. Aslında bir sorun olmamalı ama erkeklik gururu falan herhalde sj

2
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Kadın bunu erkeğin gözüne sokmuyorsa, erkek de olgun davranıp ego kasmıyorsa sorun olmaz

2
    2 Yorumla
    • Kuşadali88
      Kuşadali88
      +1 yıl

Peygamber ve eşi hatice den sonra dünyaya senin tanımına uygun insanlar gelmedi 🙂

Yorumla
    • babysharkSmom
      babysharkSmom
      +1 yıl

😇

Yorumla
  • AngelInHeaven90
    AngelInHeaven90 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Bazı erkekler kadınlarına bakmayı ve hediyelere boğmayi sever. Mutlu olmasını isterler.

2
    0 Yorumla
  • Turkuaz88
    Turkuaz88 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Kadın kıçı kalkık bir kahve değilse sorun olmaz benim için

1
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

ne ilişkilerde ne de evliliklerde olmaması gereken bir konu ama işte insanlar!!!

1
    0 Yorumla
  • ainoshinkiro
    ainoshinkiro Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

kompleksini ve ezikliğini içinden atmış modern bir erkek için değildir.

1
    1 Yorumla
    • dasherz
      dasherz
      +1 yıl

Eziklik mi ulan hangi kadın kendinden az kazanan erkeğe bakıyor? Avukat ve 20 bin tl kazanan kadın baksın o zaman 11 bin tl kazanan asgari ücretli adama örneğin? Lafa gelince bizi ezmek için boş yapıyorsunuz

Yorumla
  • Beliz_inquiring33
    Beliz_inquiring33 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bence sorun olmamalıdır ama genel olarak öyle mi düşünülüyor bilmiyorum..

1
    0 Yorumla
  • Seyma1114
    Seyma1114 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.

Erkeklerin kendileri sorunlu olduğu için bu da onlara sorun olabilir

1
    0 Yorumla
  • RammSten
    RammSten Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Bence sorunludur ama çoğu kişi bu şekilde yaşıyor

1
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgi ve anlayış yoksa çıkarlar üzerine bir ilişkide sorun olur

1
    0 Yorumla
  • batucuk94
    batucuk94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.

Çoğu zaman sorun olabiliyor istisnalar kaideye bozmazsa tabi

1
    0 Yorumla
  • Samaranınintikamı
    Samaranınintikamı Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler genelde sorun eder ve öz güven eksikliğiyle doğru orantılı bir durum.

1
    0 Yorumla
  • __NoName__
    __NoName__ Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Karşılıklı ortak hayat anlayışı var ise sorun olmaz diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Bosverisimleri
    Bosverisimleri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bir süre sonra anadolu çocukları olduğumuz için problem yaratacaktır diye düşünüyorum.
    Ben ticaretle uğraşıyorum bazen ayda 350-400.000₺ kazandığım oluyor bazen aylarca para kazanamıyorum.

1
    0 Yorumla
  • dasherz
    dasherz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Sorundur benim için ben mesela 11.402 bin asgari ücret alsam kadın da 15 bin tl alsa olmaz yani ve zaten kadın da bana bakmaz statü önemli kadınlar için

1
    0 Yorumla
  • 4pollon
    4pollon Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Bu tamamen çiftlerin sosyal çevresi yetiştiği aile ortamına dayalı. eril bir düzen de tabi ki sorun olur.

1
    0 Yorumla
  • Jnkok1233
    Jnkok1233 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Genelde kadınlar yüze vuruyorlar sonradan, erkekte rahat etmeye bilir.

2
    0 Yorumla
  • drassistant
    drassistant Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

bu konu tüm orta doğu toplumları için büyük ve başlıca sorundur.

1
    0 Yorumla
  • barbisu
    barbisu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

bence mutlu olmalı ama tabi öyle olmuyor maalesef genelde.

1
    0 Yorumla
  • Hsncandlgr
    Hsncandlgr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Eskiden sorun olurdu ama şu an olmaz diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Benim için hiç sorun olmaz

0
    0 Yorumla
  • _GerdekBasan_ u
    _GerdekBasan_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Benim için sorun değil :D

1
    0 Yorumla
  • DenizEge37477
    DenizEge37477 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Benim için sorun olmazdı

1
    0 Yorumla
  • cursedplatoon
    cursedplatoon Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.

Hayır sorun olmamalı.

1
    0 Yorumla
  • Ladydarkness
    Ladydarkness Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 94%
    +1 yıl

Anca hıyar biri öyle düşünür

1
    0 Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Bence degikdir

1
    0 Yorumla
  • LALOGLAN
    LALOGLAN Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kazansin banada baksin :P

1
    0 Yorumla
  • ruby87
    ruby87 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.

Ne bileyim onu da erkeklere sorun

1
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Hayır neden sorun olsun ki 😊

1
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Anlaştıktan sonra sanmıyorum sorun olsun

1
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Egoistlik ve bencillik olmadığı sürece sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Wuuuuu ego savaşı başlar 😄

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Bence degıldır. Aksine yıkılacak kapım olur 😂😂

1
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sorun olduğunu düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Aslında olmamalı

1
    1 Yorumla
    • Fearlesgirll
      Fearlesgirll
      +1 yıl

Ama bir çok erkek bunu gurur meselesi yapar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler için sorun değil ama adamlar için sorun

2
    1 Yorumla
    • Zevkli_Temas
      Zevkli_Temas
      +1 yıl

Çoğu zaman sorun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kendine saygısı olan herkes için, sorundur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

bence olur adama vurur hep

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet her zaman sorundur

1
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Sevgi saygı varsa sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadının daha çok kazandığı ilişki erkekler için sorun mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadının maddi olarak daha çok kazandığı bir ilişki erkekler için sorun mudur? 74 cevap verildi
Çok kadın tanımış erkek ilişkiye bir avantaj katar mı? 26 cevap verildi
Sizce kadının kazancının erkeğinkinden fazla olduğu bir ilişki yürür mü? 24 cevap verildi
Kadınlar her daim erkeklerin zaaflarından yararlanır mı ilişkide? 4 cevap verildi
Kadınlar mı daha bağlıdır ilişkiye erkekler mi? 6 cevap verildi
Kadınları çözmüş adamlar ilişkilerde daha mı başarılı? 42 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ​Çevrenizdeki insanların mantıksızlığı karşısında görselindeki gibi hissettiğinizde, nezaketi mi koruyorsunuz yoksa iğnelememi?
  • Geceye ruh halinize göre bir şarkı bırakır mısın?
  • Hayatta en zorlandığın şey nedir?
  • Sizinle aynı gün doğan ünlüler kimler?
  • Gelen güncellemeler yüzünden bıraktığınız oyunlar hangileri?
  • Sevgilinle beraber müzelere gider misin?
  • Gayretli biri misin?
  • Kalbinde bi tabela olsa ne yazardı?
  • Aşkta şanslı mısın?
  • Covid-19 geçirdiniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨