- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende hiç olmadı fakat bir kız arkadaşımda olmuştu erkek gurur yapıyordu. Kız yapmamasını söylüyordu. Bir zaman sonra o erkek kişi crediti ni çok büyüttü kızın 4 katını para yaptı. Biriktirdi. Bize bunun sırrını hiç söylemedi. Sorunlar yaşadılar, erkek para konusunda çok cimriydi ve ayrıldılar.
Bazı erkekler kız arkadaşı veya hanımı ondan fazla kazanıyorsa bunu kaldıramıyorlar. Bazı ise hiç sorun yapmıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılGeçenlerde bir paylaşım gördüm eğer Hakan Sabancı değilseniz hiçbir kadın 40 liralık kahve için sizinle birlikte olmaz diyordu şimdi ben de aynısını söylemek istiyorum. Bana göre maddi durum farkı çok fazla abartılıyor. Sonuçta milyarder bir kadınla asgari ücrete ne kadar zam gelecek diye düşünen bir erkeğin ilişkisinden bahsetmiyoruz açıkçası aylık 10-20 bin lira fark da kimse için sorun olmamalı
42 Yorumla- +1 yıl
Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?
- +1 yıl
@LeeCooper2002 geldi bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değil. Neden sorum olsun? Onlar eskidendi şimdi erkekler bu tür şeylere bakmıyor. Bildiğim iç güveyden hallice o kadar erkek var ki, kadın çalışıyor adam yiyor🤣
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrdan bakınca sorun olmasa da içten içe bir gurur söz konusudur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sorun değildir yani ben kendim için konuşacaksam benim için kesinlikle bir orun teşkil etmiyor çünkü benim için bir ilişki de önemli olan sevgi ve saygıdır yani aşk olduktan sonrası benim için hiç ama hiç önemli değil yeter ki aşık olduğum kadınla birlikte yaşayım zaten maaş konusunu da çözeriz yani ben kendimi yetersiz hissetmezdim eğer eşim de beni olduğum gibi bu halimle kabul ediyorsa neden sorun olsun ki benim için beni mesleğime göre ben olduğum için seviyorsa öz güven düşüklüğü yaşamazdım zaten ya da bunu takıntı yapmazdım
10 Yorumla bence sorun olmaması lazım çok kafa şişiren bi durum sıktı ya. bazıları erkeklik gururuma yediremiyorum falan diyor başlayacağım gururlarına yahu bir insanı seviyosanız böyle şeylerin ne önemi var halamın eşi sırf bu sebepten dolayı halamla boşandı. Ne gerek vardı ki anlamıyorum hiç. Hayır gururla da alakası yok ki bunun canım çok geri kafalı bi zihin yapısı e o zaman biz de erkekler daha çok kazanınca gurur yapalım aynı maaşı aldığımız birini bulana kadar karşımıza çıkan herkesle yollarımızı ayıralım böyle şey mi olur yani
19 Yorumla- +1 yıl
@dasherzz bana kalırsa bunu anca kafası taa bilmem kaç yıl öncede kalmış olanlar ister. Şahsi olarak benim böyle bir beklentim yok kimseden, kendim ileride pilot olup yüksek maaş alacağım. Benimle sırf yüksek maaş aldığım için gururu incinip birlikte olmayacak biri varsa defolup gidebilir ben kendimden daha çok kazanan birini değil seveceğim birini ararım. İster benden fazla kazansın ister az kazansın mantık evliliği yapmayacaksan böyle şeylere takılmak o kadar gereksiz ki. Bu konudaki fikrimi de yukarıda belirttim zaten açıkça. Böyle konularda cinsiyet genellemesi yapmak doğru değil ayrıca.
- +1 yıl
@dasherz diyorum zaten, bence gerçekten seven bir insan pazardan mal seçer gibi insan seçmez. Anladığım kadarıyla bayağı farklı düşünüyoruz ve şu anda fikirlerimi kabul ettirmek gibi bir derdim yok tartışmaya girmek istemiyorum bu konuda çünkü tartışsak da bir yere varamayız. İyi akşamlar
- +1 yıl
@dasherz evet tabi ki öyledir, zaten belirttim ya. Sadece erkekler geri kafalıdır mı dedim iki cinsi kapsayarak konuştum. Neden erkek düşmanı olayım? Açıkça tekrar belirteyim; maddiyata veya bekarete önem verip bunları sevgiden daha ön planda tutan insanlar çıkarcı ve geri kafalıdır bencee bu kadar. Ay yeter yani lütfen akşam akşam bunları tartışamayacağım, hayır erkekleri kötülememiş olmama rağmen erkek düşmanı edildim bir de durduk yere olacak iş değil yani.
+1 yılNet sorundur ! Erkek kazandığın da ailesinin rahatını düşünür şimdi çocuklarıma istediklerini alabilirim der. Kadın kazandığında ise çoğu kadın için konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz. Artık bir erkeğe ihtiyacım yok diye düşünür ister istemez ezikler. Erkekler için bu zedeleyici bir durumdur
10 YorumlaKadın bunu hissettirmezse erkeğe yani psikolojik üstünlük sağlamaya çalışmazsa sorun olmaz bence
10 YorumlaGenelde sorundur, kişilikleri tam olarak oturmamış erkekler bu durum karşısında komplekse girerler ve ilişkinin bitmesine kadar gidebilen bir süreçtir. Ortada karşılıklı sevgi saygı ve güven varsa kimin fazla kazandığını önemi yok.
10 Yorumla
+1 yılYani aslında sorun olmaz benim öyle tanıdıklarım var Güzel bir şekilde içine ama bir taraf diyorsa ki ben kazanıyorum benim param sen ben mevzusu ortaya çok giriyorsun ve parasal anlaşmazlıklar oluyorsa asıl o sorun haline gelir
10 YorumlaBence sorun olur erkek kendini yetersiz hissetmeye başlar, alışılmış bir durum var şimdi, genelde erkekler kadınlardan hep önde olur yani öyle alışmışlar o yüzden çok büyük sorun olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi benim eşim çok mutlu oldu çünkü onun aldığı para da benim aldığım para da ortak kasaya yani benim elime geliyor giderleri halledip sonra yine ortak bir şeyler yapıyoruz. Çoğunu da bana harcıyoruz 😀 her erkek öyle olmalı.
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@dasherz Allah sizin gibi hanzo erkeklerden korusun asıl. O enayi değil tam bir beyefendi eşine değer veren seven bir insan senin gibi kötü düşünceli değil baksana söylediğin lafa kafalamak nedir o benim eşim eşim içiniz kararmış kötülükten. Gidin bir tedavi olun
Cevap sahibi+1 yıl@dasherz slaak mısın çoğu bana gidiyor normal olarak ikimizde çalışıyoruz ben 21bin eşim 12bin maaş alıyor ister istemez memur olduğum için ve bir kadın olduğum için kıyafet ve kuaför masrafım daha çok oluyor. Ne kadar dangalaksın köle gibi kullandığımı düşünüyorsun kadının her zaman giderleri fazla olur yani biraz geniş açılı düşünün ayrıca ben dışarıda çalışıp eve gelip yemek yapıp temizlik yapan biri olarak ve çocukla da ayrı ilgilenen biri olarak acaba köle mi oluyorum? Sana göre enayiyim değil mi? Ama öyle değil ben eşime yardım ederken eşim de bana yardım ediyor bu durumda aile oluyoruz köle değil.
Cevap sahibi+1 yıl@dasherz Pardon aptal mısın? Evde sadece çalışan sen olsan da en çok kadına harcama yapıcaksın bunu anlamıyor musun? Eşim de ihtiyacını fazlasıyla alıyor. Eğer bir bilgisayar istemişse o ay ben daha az harcamış oluyorum ama genel olarak bir kadın olarak bana gidiyor. Eğer bana gidecek o fazlalık para eşime gidecek olsaydı bankaya yatırırdı çünkü eşimin benim kadar istekleri olmuyor bir ayakkabı ya da saat tutkunu değil eksiği de yok olsa alır zaten. Anlatabilmişimdir umarım. Şu kompleksinizi de yenin. Ne zaman aile olursınuz biliyor musun benim param senin paran lafı geçmediği zaman.
+1 yılSıkıntı olmayacak biriyle evlenmek lazım yoksa erkekler için bu durum sorun teşkil edebilir çünkü bazı insanlar daha fazla kazandığında kendini daha çok söz hakkına sahip sanıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek bunu dert edebilir içine atabilir fakat ipleri kopma noktasına getirecek şey kadının ben senden daha çok kazanıyorum deyip bunu yüzüne vurmasıdır. O zaman dönülmez nokta olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde sorun aramada 1 numara zaten yeterki onlari sevindiren sorun olsun bazende hak ediyorlar ama
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği boş ver kadın için daha büyük bir problem hiçbir kadın bunu kabul etmiyor ki erkekte kabul etmemeli zaten
10 Yorumla Bence sorun olmamalı ama birçok erkek sorun ediyor. Zaten kadınlar olarak harcamamız fazla yani 😂
10 Yorumla
+1 yılKadın için de sorundur. Erkekten fazla kazandığı kısmı ortaya koymama eğiliminde olabiliyorlar
10 Yorumlaİki taraf durutse birbirlerini para cıkar beden kullanmak icin sevmiyorsa neden sorun olsun ki
10 Yorumla
+1 yılKadınlar için sorun
Kadın saygı duymuyor
Ve tartışmada " ben senden çok maaş alıyorum şunu bunu bile beceremedin hııi" der erkeği ezer10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazı erkekler için sorun ve genelde erkekler daha çok kazandığı için , kadın geçerse erkek hazmedemiyebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaması gerekir ama erkekler bunu gururlarina yedirmezler kadının daha çok baskın olacağına inanıyorlar
19 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle size katılıyorum
- +1 yıl
@dasherz deli misin kardeşim sal beni rica ediyorum ya ne kadar taktın gitmiş başka birine verdiğim cevabı bulmuşsun bir de. Uğraşamayacağım, senin gibi insanlarla çok kez tartıştım bir sonuca varamıyoruz hala ne diye uğraşıyorsun anlamadım ki. Yukarıdaki yorumda da söyledim kapatalım konuyu dedim hala sataşıyorsun işsiz misin nesin. Şahsıma o kadar laflar ediyorsun uzatmamak için cevap vermiyorum bu defa geliyorsun başka yorumuma cevap veriyorsun. Engelleyeceğim ama artık yeter.
- +1 yıl
@dasherz yahu ister az kazansın ister fazla kazansın yeter ki senin gibi bunları bu kadar dert eden biri olmasın be kardeşim, ne olur kapatalım artık şu konuyu. Ben en başından beri maddiyat umrumda değil diyorum hala tutturuyorsun sen de öyle erkek istiyorsun diyorsun. BENİM BİR İNSANDA ASIL ÖNEMSEDİĞİM ŞEY PA-RA DE-ĞİL az da kazanabilir çok da, fark etmez ben böyle şeylere değil insanın kendisine bakarım kardeşim anlıyor musun? Kaç kere söylemem lazım kafanın alması için ya, hayret bir şey. Herkesi kendin gibi sanman hayrete düşürücü cidden. Kapatmazsan bu defa cidden engelliyorum artık, tabi başka yorumlarımı bulup sataşmayı kesmediğin gibi başka hesap falan açıp beni bulup sataşmayacaksan.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence evet. Aslında bir sorun olmamalı ama erkeklik gururu falan herhalde sj
20 Yorumla
+1 yılKadın bunu erkeğin gözüne sokmuyorsa, erkek de olgun davranıp ego kasmıyorsa sorun olmaz
22 Yorumla- +1 yıl
Peygamber ve eşi hatice den sonra dünyaya senin tanımına uygun insanlar gelmedi 🙂
- +1 yıl
😇
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler kadınlarına bakmayı ve hediyelere boğmayi sever. Mutlu olmasını isterler.
20 Yorumla Kadın kıçı kalkık bir kahve değilse sorun olmaz benim için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılne ilişkilerde ne de evliliklerde olmaması gereken bir konu ama işte insanlar!!!
10 Yorumla
+1 yılkompleksini ve ezikliğini içinden atmış modern bir erkek için değildir.
11 Yorumla
+1 yılBence sorun olmamalıdır ama genel olarak öyle mi düşünülüyor bilmiyorum..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Erkeklerin kendileri sorunlu olduğu için bu da onlara sorun olabilir
10 YorumlaBence sorunludur ama çoğu kişi bu şekilde yaşıyor
10 YorumlaSevgi ve anlayış yoksa çıkarlar üzerine bir ilişkide sorun olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Çoğu zaman sorun olabiliyor istisnalar kaideye bozmazsa tabi
10 Yorumla
+1 yılErkekler genelde sorun eder ve öz güven eksikliğiyle doğru orantılı bir durum.
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı ortak hayat anlayışı var ise sorun olmaz diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBir süre sonra anadolu çocukları olduğumuz için problem yaratacaktır diye düşünüyorum.
Ben ticaretle uğraşıyorum bazen ayda 350-400.000₺ kazandığım oluyor bazen aylarca para kazanamıyorum.10 YorumlaSorundur benim için ben mesela 11.402 bin asgari ücret alsam kadın da 15 bin tl alsa olmaz yani ve zaten kadın da bana bakmaz statü önemli kadınlar için
10 YorumlaBu tamamen çiftlerin sosyal çevresi yetiştiği aile ortamına dayalı. eril bir düzen de tabi ki sorun olur.
10 YorumlaGenelde kadınlar yüze vuruyorlar sonradan, erkekte rahat etmeye bilir.
20 Yorumla
+1 yılbu konu tüm orta doğu toplumları için büyük ve başlıca sorundur.
10 Yorumlabence mutlu olmalı ama tabi öyle olmuyor maalesef genelde.
10 Yorumla
+1 yılEskiden sorun olurdu ama şu an olmaz diye düşünüyorum
10 YorumlaBenim için hiç sorun olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için sorun değil :D
10 Yorumla
+1 yılBenim için sorun olmazdı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sorun olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılAnca hıyar biri öyle düşünür
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bence degikdir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kazansin banada baksin :P
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Ne bileyim onu da erkeklere sorun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır neden sorun olsun ki 😊
10 Yorumla
+1 yılAnlaştıktan sonra sanmıyorum sorun olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Egoistlik ve bencillik olmadığı sürece sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılWuuuuu ego savaşı başlar 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence degıldır. Aksine yıkılacak kapım olur 😂😂
10 Yorumla
+1 yılSorun olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılAslında olmamalı
11 Yorumla- +1 yıl
Ama bir çok erkek bunu gurur meselesi yapar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler için sorun değil ama adamlar için sorun
21 Yorumla- +1 yıl
Çoğu zaman sorun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine saygısı olan herkes için, sorundur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence olur adama vurur hep
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet her zaman sorundur
10 Yorumla
+1 yılSevgi saygı varsa sorun olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı