İlişkiye yol gösterirse değer katarsa güzel..
Çok kadın tanımış erkek ilişkiye bir avantaj katar mı?
İlişkiye yol gösterirse değer katarsa güzel..
Merhabalar💐
Çok kadın tanımış bir erkek ilişki avantaj katar mı sorusundan önce benim kafama şu soru takılır neden çok kadın tarama gereği duyuyor bu adam şıpsevdi bir adam mı ilişkilere kısa süreli mi yaşıyor ya da çok titiz pireli bir adam kolay kolay da beğenmiyor daha iyiye ulaşabilmek adına sürekli yeni insanlarla tanışıyor gibi bir sürü soru geliyor aklına hemen bir ön yargıyla çok kadın tanımış bir erkeği çapkın damgası vurmamak lazım ama yakından önce bir tanımaya gözlemlemeye gereksinim var bunu anlamak lazım nasıl bir duruş sergiliyor elbette çok insanda görüşmesi tanışmış olması iletişim kurması kişileri tanıma adına öncelikle kendisi adına bir kazanım deneyim ve tecrübe oluyor bunlar ilerleyen hayatında girecek olan insan açısından daha sağlıklı bir karar vermek adına sağlıklı bir yaklaşım olarak görülebilir Ama dediğim gibi öncelikle bir gözlem yapıp neden çok kadın tanımış olduğunu bilmek lazım
Katmaz, katmıyoruz. Aksine daha şüpheci, daha güvensiz davranışlar sergileyen insanlar oluyoruz. Güzel tarafı da yok değil. Hangi durumda kadına karşı nasıl davranacağını bilen, daha etkileyici kişilikler elde edebiliyoruz.
Hayır katmaz.. yani önemli olan ne kadar kadın tanıdığı değil ne kadar karakterli olduğu ya da tecrübeli olduğu.. mesela hiç sevgilisi olmamış birisi de karşı cinsi çok iyi anlayabilir tanıyabilir.. önemli olan kişiliği
Bu tamamen nefsiyle alakalı bir durum
Nefsi tok adami kadının güzelliği, fiziği ve çıplaklığı tahrik etmez
Aç nefis uckuruna yakisana , tok nefis gönlüne yakisana bakar
Cevap
22Cevap
Bahsettiğin şey deneyimli olmak mı
Katar tabi tecrübeli adam iyidir ve avantaj sağlar.
Elindeki avantajı hangi yönde kullandığına bağlı olarak sorunun cevabı değişir
Bir tane tanıdım artık tanımak istemiyorum yetti bana
kadınlar hep geçmişe takılı kalanlardir 😂😂
Bir insan da değer varsa saygı varsa kalbi güzel ise vefakar ise bir şey katar
Hangi yönden baktığına göre değişir ve iki yönden de konu uzun yoruma açık. Bakış açısına göre sesli izah edebilirim.
her şey olabilir duygusal boşluklardan yararlanmayıda iyi bilir , yaraları sarmayıfa
tabıkı katar kadından anlar en azından tecrubesıyle kadınını mutlu edebılır tabı dumduz gıdenlerde var onları bılemem ıstısna olabılır
. İlişkiye yol gösterir değer katar
Çok kadın tanımak tecrübe edindirir
Evet tecrübesiyle tadına tat katar
Bence kadın ruhundan anlar ve renk katar😂
İleride de çok kadın taniyacaktir
Evet katar tecrube katar
Katar iyi yalan söylet
Tartmasını bilir zordur
Katar
Katmaz
hayır katmaz
İyi sevişiyorsa katar