Ilişkim ve ailemle ilgili bir şey sorcam detayları okuyun gerçekten kötü durumdayım?

Gerçekten çok kötü durumdayım bunu yazarken bile göz yaşlarımı tutamıyorum. 1 buçuk yıllık bir ilişkim var sosyal medya üzerinden tanıştık , aynı memleketteniz ama ben başka şehirde yaşıyorum yani sevgilimle aramızda 600 km falan var. Ben aileme anlattım ve ailem çocuğun tipini mesleğini beğenmediler küçümsediler 🥺 ama bana göre bunların hiç bir önemi yok alnının teriyle helal yoldan para kazanıp ekmeğini masaya koyabiliyorsa iş bitmistir benim için ama maalesef ailem o gözle bakmıyor gözleri hep yüksekte ve bu çocuğa karşı çıktılar bende tamam ayrıldım dedim ama hala devam ediyoruz ailem 3 4 aylıkken yakaladı ve ilişkimin bittiğini söyledim. Gizli saklı 1 buçuk seneyi devirdik. Sevgilim benim oturdugum yere geliyor 5 6 ayda bir buluşuyoruz ailemden dolayı fazla buluşamıyoruz. Şimdi de biz memlekete geldik aynı memleketi olduğumuz için dün buluştuk ve her buluşma sonrası oda bende göz yaşlarımıza hakim olamıyoruz. Çok zorlu yollardan geçiyoruz bir yandan uzak mesafe ilişkisi bir yandan aile baskını gerçekten çok zor oluyor. Ailem bu çocuğu kesinlikle istemiyor ve bizim ilerimiz yok. Ama ben çok seviyorum sürekli telefonda konuşurken ağlıyoruz nasıl olcak diye oda bende çok çaresiz durumdayız. Benimle aşırı ilgileniyor her şeyimi düşünüyor , çok ince düşünceli beni hiç üzmüyor 1 buçuk yılda değişen tek şey bana olan ilgisinin daha da artması oldu. Nazar değmesin çok güzel bir ilişkimiz var bir kere bile bana ters cevap vermedi hep anlayış gösterdi hiç değişmedi ilk günden beri aynı sadece sevgisi ilgisi daha da arttı buda çok iyi birsey. Sevgilim bana tek çözüm kaçmak diyor ve gerçekten tek çözüm kaçmak. Aileme daha önce sordum istemeye gelseler naparsin diye annem de hiç boşuna gelmesinler içeriye adım bile atamazlar kapıdan geri dönerler dedi. Annem bu konuda çok sert ve dediğim dedik biri aynı zamanda çokta baskısı herşeye karışıyor dışarıya bile doğru düzgün çıkamıyorum çıkarsamda sürekli arayıp zehir ediyor günümü. Kesinlikle yumsamaz bu konuda eminim. Sevgilimin aileside çok iyi insanlar sürekli konuşuyoruz. Ailem sadece tipinden ve mesleğinden dolayı karşı çıktı. Çocuğun alkolü yok ortamları yok isten eve evden işe öyle bir çocuk kötü bir huyu kötü bir alışkanlığı yok tek sorun tipi ve mesleği. Sadece bundan dolayı karşı çıktılar 🥺 Eğer sevgilimle kaçarsam çok güzel bir hayatım olcak eminim. Kaçmazsam da ikimiz ayrı şehirlerde her gün ağlaya ağlaya acı çekcez ve belki de ikimizde birbirimizi severken başkalarıyla evlencez 🥺 Ben böyle olsun istemiyorum sevdiğimle yuvamı kurmak istiyorum ama bir yandan da ailemi sevdiklerimi bırakamıyorum kararsız kaldım elim kolum bağlı ne yapsam bilemiyorum bir yanda aile bir yanda sevgili. Herkes sevdiğinin yanında bende sevdiğimin yanında olmak istiyorum aile bir yere kadar yanında olur ömürlük olan eşindir bence. Tıpkı şu an anne babalarımızın yan yana olduğu gibi. Fikir danışmak istedim size sizce ne yapmayalım aklımı yitirmek üzereyim lütfen fikir verin kaçmak çözüm olur mu başka yolu yok

Ilişkim ve ailemle ilgili bir şey sorcam detayları okuyun gerçekten kötü durumdayım?