Hayatı baştan yanlış yaşamışım, benim gibi ailevi olayları olanlar var mı?

Anlatacaklarım biraz uzun ama umarım anlarsınız. 25 yaşındayım hayatım öyle bir çıkmaz ve kaos içerisindeki napacağımı bilmiyorum. 25 senelik güzelim hayatı mahvetip atmışım ne çok şeyi kaçırdım yaşamda içim içimi yiyor. Şimdi olaylar şöyle benim öz annem ve babam ben 2 yaşındayken resmi olarak boşandılar. Tabi bi dönem annem beni terketmiş buna rağmen annemin beni sevdiğine ikna etmeye çalıştım hep kendimi oysa sevse bırakmazdı değil mi 25 sene boyunca annemle dengesiz gelgitli bir ilişki yaşadım şimdi diyorum ki baştan olmuyosa neden zorladın dimi neyse annem çokta dengeli bi kadın olmadı zaten okul hayatımda bana bir sürü ev okul değiştirtti akrabaların evinde falan kaldık yaşadığım yerlerde hep vasat falandı. Bende aslında akıllı potansiyeli olan yaşamayı seven kıpır kıpır biriyim ama tabi böyle bi hayatta ruh sağlığım bozuldu. Babam ben 9 yaşındayken yeniden evlendi üvey annem benim kızı olmamı istiyordu biliyordu anne tarafımın iyi olmadığını ve akrabalarında. Kürtler ve cahil insanlar açıkçası. Tüm bunlara rağmen neden kaldım annemle bilmiyorum bana öz bakım sevgi şefkat ve annelikte yapmadı işte benim 25 senem bu kaos içinde geçti hem annemin hem akrabaların bir sürü de saçmalığını yaşadım. Şimdi düşünüyorum üvey annemin kızı olsaydım hayatım güzel şeylerle geçecekti ve eminim mutlu biri olup iyi bi konumdaydım ben neden böyle dengesiz davranmışım?
Hayatı baştan yanlış yaşamışım, benim gibi ailevi olayları olanlar var mı?