Ailemle ilgili büyük sıkıntılar var aklın verebilir misiniz?

öncelikle sanki üvey evlat gibi davranıyorlar bana ne saygı ne sevgi ne sadıklık hiçbi şey yok. annem ablam var 3 tane. bi tanesi evli diğer ikisi sıkıntılı. babam vefat etti uzun yıl önce. ama ben asla ailemden biri olduğumu düşünmüyorum hiçbirine çekmedim bana kötü davranıyo ablam gecenin 3ünde sokağa attı kaç kere dövmeye kalkıştı bi laf edince hemen yükseliyor. ablamla yaşıyorum. annem diğer ablamla kalıyo. annemle ablam aynı kafada ben haklı olduğum halde haksız oluyorum. çok ağır şeyler yaşıyorum intihar etmeyi düşünüyorum. ayrı eve çıkamıyorum. ne yapıcam bilmiyorum. çalışıyorum şuanda. ama ablam eski sevgilimi engellemişti engeli açıp ona bişey sormuş bu durumdan çok rahatsız oldum. ben istemediğim halde konuşması yanlış. ona engelle dedim öyle engelledi bugün. daha önce engelledi açmış gene. hayırdır ya benim eski sevgilimle işin olamaz arkadaşın olamaz. abi çok kötü şeyler yaşıyorum kurtulmak istiyorum. sizce ne yapmalıyım? asla ailemden biri değilim hiçbirine çekmedim hepsi farklı. hiç birine güvenmiyorum yaşamak istemiyorum onlarla. ablam ablalık yapmıyo annem annelik. tek başımayım hep ve bıktım. lütfen bana akıl danışın. :((((
Ailemle ilgili büyük sıkıntılar var aklın verebilir misiniz?