Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk sevgilim fransızdı, telefon numarasını verir 'bak nolur bişi olursa ara beni' der sen aradığın zamanda telefona cevap vermezdi bir dahada ara ki bulasın.. yani umursamaz bir tipti açıkcası ama insan olarak iyi bir insandı o ayrı.. ikinci sevgilim rus-ingiliz karışımı tuhaf bir vatandaştı, herşeyi benden çok bağımsızdı ''bak ormanda adam öldürmüşler bende bu akşam ordan tek başıma nasıl geçicem eve giderken'' derdim ve bana ''benim ölmeye niyetim yok sen geç sabaha hala yaşarsan konuşuruz'' gibi saçma sapan cümleler kurardı.. şu anki sevgilim Türk ve açık konuşayım asla bir Türk erkeğiyle, onların deyimiyle anadolu evladıyla anlaşamam diye düşünürdüm fakat gen işte çekiyo demek ki.. Yani diceğim o ki, birazda problem biz hatunlarda bütün suçu erkek milletine atmamalı.. Duygusuz, kaba veya sadık değil diyoruz ya hani, işte onları o duruma düşüren bir kadın var perde arkasında mutlaka.. Hepsi aynı değil genelleme yapmamak lazım :) Ama dersen ki sevgilim benden bağımsız takılsın fransız erkeğine yönel derim :D
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
burada en iyisi Turk erkegi diyen kizlarin, erkekler rus sorusu sorunca tepkilerine cok guluyorum, resmen iki kisilikliler. Ayrica erkekler de oyle. E kezban diyorsaniz birakin istedigiyle evlenir ne bu kiskanclik? Adamlar onlar ruslari ovdukce turk kizlari da onlari ovsun istiyor ama yok oyle bir dunya. Sen turk begenmeyebilirsin -ben begeniyorum- ama kimse kimseyi begenmek zorunda degil tabi. Yabanci erkekleri turistik yerlerde cok gorursun. Cogu genellikle sicaktir -iskandinavlar haric gozlemlerime gore-. Ingilizcen de varsa tamamdir bu is.
P. s: Basta dediklerimi rus hastasi olmayan erkekler ustune alinmasin cevabimda ben rus sevmiyorum yorumlari gormek istemiyorum.53 Yorumla
Soran+1 yılÇok adaletli :) teşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNijer’de bulunan Wodaabe kabilesindeki erkekler sana uygun sanırım.
bu kabilede her yılın belirli bir döneminde yapılan Gerewol Festivali’nde herkes dans eder ve bazı erkekler, evli olmalarına aldırmadan başka kadınları kaçırırlarmış
Eğer kadının kocası yeni çifti yakalamazsa ve kadın da bu birlikteliği reddetmezse evlilikleri kabile tarafından kabul edilirlermiş...
https://i.hizliresim.com/G18GjV.jpg00 Yorumla
+1 yılarkadaşım önce kendinize baksanız?
nerde bir kazma var onu bulursunuz ondan sonra erkek sadık değil çapkın olur
sen seçerken adam gibi seçersen erkeğini ondan bütün bu saydıklarının aksini görebilirdin belki
ve şunu da ekliyim sadece millet bana baksın diye mini giyip soğuk havalarda sokağa çıkan kızlar olduğu sürece size türkiye erkekleri bile fazla04 Yorumla
Soran+1 yılcanım bak ben bugüne kadar 2 kişiyle çıktım ve türk erkeklerinden nefret etme nedenim onlar değil Ks'deki erkekler ok
- +1 yıl
ks deki erkeklerin %90 ı abaza ne yapcan sen onları?
Soran+1 yılburada erkeklerin gerçek yüzlerini görüyoruz
- +1 yıl
ne alakası var şimdi. birçok insan arkadaş ediniyor bu sitede
hem sen %10 luk kısma bakcan ( bardağın dolu tarafı misali)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
Türk mürk farketmiyo :) kanı bozuk insan hangi dinden ırktan olursa olsun baş belası boşver sen erkeklere ne bakıyosun öyle diyolar seni çiğnemeden yutarlar :) çirkin derler kezban derler ama içleri gider sanki hepsi çok yakışıklıymış gibi bizim Türk kızlarına çamur atarlar kurban olsunlar bize Türk kadını tabi bazıları hariç eşine çocuklarına sadıktır yabancılar gibi herşeyleri olmasa da boyun eğebilirler ama onlar öyle değil emin olsunlar ayrıca Türk erkeklerini beğenmiyolar genelde hep kullanma amaçlı :))
10 Yorumlaingiliz, amerikan, norveç, ispanyol erkeklerini tek geçerim.4 yıl norveçte yaşadım yok böyle bir erkek dünyada bu kadar mı yakışıklı olurlar hepsi aynı sarışın mavi gözlüler uzun boylular spor yapıyolar kasları var üstelik yemek yapmayı biliyor çoğu becerikliler anlayışlı ve alçak gönüllüler değer veriyorlar
41 Yorumla
+1 yılTakma rus hastası olmalarına, isvicre ve almanya gibi ülkelerde oranın erkekleride türk kız hastası;) cünkü cok sarısın mavi göz var ilgilerini cekmiyor.
53 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bizi isteyene gideriz bizde
- +1 yıl
Canım yanlıs anlama türk kadını türk erkegine ayit, türk erkegide türk kadınına ayit. Bu sadece gecici bir heves erkeklerdeki rus hastalıgı, evlenseler ne kadar sürecek sanki evlilikleri bizim örf ve adetlerimiz farklı. Italyan sevgilim vardı, inan bana ne kdr yakısıklı olursa olsun bir türk erkegiyle bir degil :)
Sonuna kadar haklısın Türk erkekleri hep yabancı kızlara bakıyorlar sırf daha rahatlar ve daha açık giyiniyorlar diye.. Olm yabancılarda aşk desen yok sadakat desem yok herbiri birbirinin sevgilisiyle beraber.. Türk erkekleri çok sapıklar l*n harbiden tabi hepsi değil ama büyük bir kesimi öyle
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen bide yağ olsun diye türk erkeğini savunan kızlar var ya onlara türk erkeğinden daha çok kıl oldum
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. italyan, isvicreli olabilir.. Kolay gelsin. :DD Sen takma su Rus hastalarini onlari ülkelerinde ki Erkekler deger vermiyor.. Onlar bizim erkeklerin ac abaza oldugunu bbildiklerinden Türkiye`ye tatil ayagina damizlik koca aramaya gelip bizim Kamiller`den Kekolar`dan düsürebildiklerini düsürüp Türkiye`de kaliyorlar.. :DD Tecere kapak birbirlerini buluyorlar salla gitsin... Hem her Türk erkegi öylee degil senin bahsettiklerin o rus hastalari abazalar kendine öz güvenini yitirmis vs vs tipler :D
21 Yorumla"Niye atarlandınız gençler bir kezbanın başka bir ırktan biriyle evlenmesi size bişey kaybettirmez ruslar var onları alınız"
https://www.youtube.com/watch?v=nKhO7ZP3PIo
Bir müslümanın başka bir dinde birisiyle evlenmesi zina'dan beter bir günahtır sizi gidi cahiller gidip elin tecavüzcüsüne g. tünüzü satın!05 Yorumla
Soran+1 yılsanane?
1.bp.blogspot.com/.../adres%2Bver%2Bgelelim.jpg herhangi birini secebilirsin ya da hepsini seç askdmaslşd
15 Yorumla
Soran+1 yıltürk erkeklerine yakın bu tip istemez
- +1 yıl
domuzbağcı çetesi :)
Merhaba Tanışalım ben Ayı boğan :)
www.formulatv.com/.../...582dc_benedict-talley.jpg91 YorumlaLütfen genelleme yapmazsan sevinirim
5 vakit namaz kılıyoruk abaza değilim karı ve kızla isim olmaz gevurlara isli göstermem ve önem vermem senden ricam şudur lütfen genelleme yapma23 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım sizleri ayırıyorum benim bu soruyu sorma amacm gerçtenten yabancı biriyle evlenmek istemem değil burdaki türk kızlarını aşağılayan erkeklerin bize neler hissettirdiğini yaşatmak amacıyla misillemeydi ama bunu anlayacak 3-5 kişiden başka kimse yok bunların beyni ancak hakaret karşılık verme
+1 yılerkek bulursan evlen bir kaç a.. m hastası dışında bence serbestsin git evlen. yolu çok basit. europass doldur başvur gir. kadınsın. sıkıntın olmaz yani. yaşın geçse iyi para edersin. yani yanlış anlama çirkinleştikçe orada değer vermezler muşamba gibi olacaksınbir gün.
01 YorumlaHer ülkenin erkeğinde vardır böyle insanlar hatta onlardaki anlayışı sevgiyi görünce "acaba bu beni sevmiyor mu" diyebilirsin. Türklerde de istediğin gibi birini bulabilirsin yabancılarda da ama bütün bir millete mâl etme bu kriterleri. Sen elinden gelenin en iyisini yap giderse zaten o onun karakteridir hem tecrübe etmiş olursun kendini bil yeter.
00 Yorumlakuzenimde senin gibi düşünüyordu gitti bir fransız aldı erkek bebekleri oldu malsef sonuç belli bebek vaftiz edilmek istiyor kuzen karşı çıkıyor bebek sünnet edilmek istiyor damat karşı geliyor ne varsa bizimkilerde var :D boş ver dışarıyı
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılSana Cehennem Zebanisini Önermek İstedim bir anda :))
Valla Arkadaşım istersen Afganistandan EvLen Hiç Sorun Değil.
Atarlanıcak Bir Durum Yok Bana Göre.
Nasibin varsa gelir Hint’ten, Yemen’den, nasip değilse ne gelir elden…02 Yorumla- +1 yıl
Nasip degilse ne gelir ELDEN sen elin kıymetini anlayamamissin. d
- +1 yıl
oradakı el her yere gider yabancı manasınada gider kendı elın manasınada gider. Sen ne anlarsan ona yor ozaman :D
Gizli kullanici olarak cokta guzel olmadigini dusunuyorum :D anladigim kadariyla odunun tekisin bu yuzden bizle anlasamayip careyi dilini dahi bilmedigin cografyanin erkeklerinde ariyosun :D kivanc, cagatay vs vs bunlar kadar yakisikli oldugumuzu dillendirmedik hicbirzaman fakat siz kendinizi ruslarla bir tutuyorsunuz :D benden fazla sakaliniz var ulan, kiskaniyorum :(
00 Yorumla
+1 yılBence senim karsina salaklar cikmis sevdiklerinde gayettde sadıklar kusura bakmada sen de demekki sevilecek kiz degilsin ondan seni sevmiyorlar bencede bu kafayla git baska erkek bul allahin salagı
11 Yorumla- +1 yıl
bunu kım sever ya :D
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınlarına hasta olmayan bir erkek grubu hiçbir millette yoktur bunu asla unutma...
Çapkınlığımız sizi alakadar etmez, çünkü evlenmediğimiz sürece ne bizim size ne de sizin bize sadık olmak gibi bir zorunluluğumuz yok, köpek değil insanız biz.
Yalana gelince. Kralını siz söylüyorsunuz. Cem Yılmaz'ın da muhteşem bir biçimde tespit ettiği gibi (sen onu espri sanırsın ama bir hayat gerçeğidir), yalanı yakalanan kişi yalancı olamaz, çünkü söylemesini becerememiştir!18 Yorumla
Soran+1 yıliyiki bir söz öğrendiniz he tamam hiçbiriniz yalancı değilsin, z
- +1 yıl
Herkes yalan söyler:..
Kadınlar daha çok söyler...
O eksileyen kızlar da hala bunu hazmedememiş Külkedileridir... - +1 yıl
Yo rusları sevmeyen çok var. rusyada bile sevilmiyor rus kızları
Soran+1 yılRusları sevmeyenler rusyadakiler ya da başka yerdekiler bizim türk erkeği adı rus olsun b*kunu bile yer burada bakire namus diye g*tünü yırtar ama rusa gelince sorun değil
- +1 yıl
@ateistbirkız Rus kadınlarının rusya'da sevilmemesi diye bir şey söz konusu olamaz.
Ancak şunu söyleyebiliriz. Rus erkekleri rus kadınlarını görmekten BIKTI!
Sebebi basit. Soğuk iklim gereği beyaz tenli genelde sarı saçlı ve mavi gözlü tornadan çıkmışçasına tek tip olan Rus kadınları nedeniyle Erkekler zıt kutba yöneliş gösteriyorlar hepsi bu.
Peki bu zıt kutup ne? Esmer kadınlar... Nerede bulunurlar? Avrupa'nın güneyi ve Latin Amerika tarafında... Yani genelde İspanya, Portekiz ve aklına gelebilecek tüm Latin Amerika ülkeleri... Başta da Meksika, Arjantin ve Brezilya olmak üzere...
Rus Kadın hastalığı olarak nitelendirdiğiniz beğeninin en büyük sebeplerinden birisi fuhuş sektörüdür. Komünist Blok'un yıkılmasından ve sınırların kapitalizme açılmasından sonra büyük ekonomik boşluk yaşayan Doğu Bloku ülkelerindeki kadınlar (özellikle Rusya, Ukrayna, Macaristan, Romanya v. b.) ülkelerinde yaşanan ciddi ekonomik krizler nedeniyle isteyerek ya da istemeyerek fuhuş sektörüne girdi - +1 yıl
@Soran senin söylediğin bambaşka bir tartışma konusu...
Onu ayrıca tartışmak lazım. Namus bekaret gibi kavramlar bizim Türklerin fazlaca abarttığı kavramlar bana göre... - +1 yıl
Ben rusum ve 18 yıl petersburgda yaşadım. Emin ol orda rus kızları çook güzel yaa diyen kimse yok
- +1 yıl
ÖZELLİKLE FUHUŞ sektörüne girip de çirkin olan bir rusla karşılaşmadım şimdiye kadar @ateistbirkız... İstersen seni etiketleyerek yazdığım yazıyı bir defa daha baştan aşağı oku...
Rus erkekleri beğenmeyebilir. Çok fazla rus kadını görmelerinden kaynaklanıyor. Onlar da Güney Avrupa ve Latin Amerika kadınlarına (esmerlere) yöneliyor...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/XYQ33R.jpg
Dağılın..01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :)
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılkızım 10 numara delikanlı dürüst iyi aile erkekleri var
bunların sayısı o çapkınlardan 1000 kat daha fazla eminim çevrende de 8-10 tane erkek vardır bunlardan
onlara yanaşackasınnn00 Yorumla Yahu şu ırk olayını bırakın. Ön yargılarını kırmış, anlayışlı ve bakımlı birini bulduktan sonra ırk önemli değil. Arasan Türk de bulursun, Çinli de bulursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hangi kızla evlenebilirim deseydin yardımcı olabilirdim ama erkeklerle ilgilenmiyorum yardımcı olamayacağım 😩😩
51 Yorumla- +1 yıl
+1 bebe sana ;) :))
+1 yılyurtdisinda yasamis biri olarak soyluyorum s*ker atarlar seni :D turk erkeklerinin b*kunu ye sen begenmiyormus bak bak sana kezban demekte haklilar
71 Yorumla- +1 yıl
Yurt disinda seni sikip attilarmiki?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılperuda bulunan bu kabileni erkekleride kadınlarıda çok doğal.
https://www.youtube.com/watch?v=ZMNbSVDILJA00 Yorumla Sorun ülkelerde değil ki aga. Sen diğer ülkenin erkekleri çok mu sadık sanıyosun. İllaki kafa dengi birini bulursun, isyan etme. İyisine denk gelmedin diye de geri kalan herkesi de kötüleme
10 Yorumlaeşinin önceden birisiyle yattığını filan kabul edersen her yer olur çünkü yabancı ülkelerde hiç utanma yok 18 yaşına gelen kız eğer bakireyse daha dışlıyorlar onlar ki her erkek bir çok kızı yapıyor :D
00 Yorumlaeğer çapkınlık sadakat sorunu varsa o çoğu millette var hatta bizden daha çok, sonuçta görmemişliğin etkiside var bizde.. ama değer bilen romantik ve anlayışlı erkek istersen yabancılar avrupalılar olabilir tabi
00 Yorumla
+1 yılButun turk erkeklerini tanimiyorsun e taniyamazsinda benim hayat felsefem su dur adam olursan adamlar cikar karsina. adam ve adamlar kismi var ya orayi kafana gore degistirebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılKanka sana eşlik edebilirim.
Zira sonuna kadar haklısın.
Gözleri dışarıda ve kendilerini beğenmişler.23 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleler bunun g*tünü kaldıran burdaki kızlarda ayrı bir yağcı
- +1 yıl
O değil de 6 erkek eksiltmiş :D
Beyler hepiniz için söylemedim sadece genelleme yaptım.
Yani bütün Türk erkekleri böyle değil tabii içlerinde adam gibi adamlar da var. - +1 yıl
*eksilemiş
İtalyan bul kabuklusundan meraklısınız ya onlara rus merakını yok etmek sizin elinizde bakın sizde onlar kadar kendinize
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Evet öyleyiz yurt disindan her hangi bir ülkede erkekle evlenebilirsin bizim için problem değil dünya sizin olsun yetmezee uzayli bulun kendinize
02 Yorumla
Soran+1 yılTürk olmasında
Hala ergen ergen muhabbetler, senin babanda Türk erkeği bizim milletimiz kadar kendi ırkını aşağılayan bir millet daha yoktur
54 Yorumla- +1 yıl
@nazlii94 bn de tam onu dicektim yorumlara bakmadan yazmayım dedim ve seni buldum :)
- +1 yıl
Babasinin turk oldugunu bilemezsin anasina sormak lazim :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkekleride sıze cok muhtac ya. Gıyınmeyı parfu msıkmayı bılmıyorsunuz daha. Cocuk cocukdusuncelerınız var. Hepsı kendını megan fox sanıyor. Baska ulkede olsanız tıpınzıe tukururler gerizekalılar.
11 Yorumla- +1 yıl
beyın de yok onu unuttun :D
Sen sürekli o saydıklarından hoşlanıyosan kusura bakma burada harbi salak olan sensin sen bir kere piç sevdalısı tip düşkünü olmasan sana değer verene şans versen böyle şeyler hiç olmaz öyle şerefsizlerin yanına gidersiniz sonra ağlarsınız zeka yaşını öğrenebilir miyim?
13 Yorumla- +1 yıl
Helal wolky
Soran+1 yılZeka yaşım senle aynı değil olsa misillemeyi anlardın kaybol
Soran+1 yılAllah belani versin
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ayıp bence bu söylediginiz sözler hiç olmazsa ayırt edin sizin babanız yok mu bir bayana yakışırmı hepsini kapsamak
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bizi beğenmeyen bizimde umrumuzda değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar rus kızlarını seviyosa sende bizim erkeklerimize inat git rus erkegiyle evlen 😃😃
Not: rus erkegine karsı ilgim YOK11 Yorumla
Soran+1 yıl:D aynen
Öyleleride var iyileride var. Herkes aynı değil. Bazı gerilerin yaptığı ayrımı yapma iyi insanlar türk kızlarınq değer veren Türk erkeklerde var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. italyan veya yunan olabilir kültürce bize yakınlar eğer egeliysen hiç sorun olmaz ruslarla pek olmaz batı aşırı ülkeleri seç derim boşnaklarda olabilir mesela japon koreyede evet derim ama arabın yobazı evllenme seni köle gibi kullanırrr
00 Yorumla
+1 yıl@soran dinini unutma gayrimuslimle evlenirsen Allahin dinini satmis olursun ona gore iyi dusun snra istersen yamyamla evlen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin adam 30lu yaşlara gelince göbekli kıllı bir Türk erkeği olacak kusura bakma.
00 Yorumla Belkide bir bayanla birlikte olmalisin bu seni daha mutlu edebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbayanla mı
bence türklükle alakasi yok insanlikla alakali bur durumdur
00 Yorumla
+1 yılRus erkeği ispanyol erkeği italyan çok var :D bence bir ülkeye yerleş orda aşkı ara
13 Yorumla
Soran+1 yılTürkler olmasında avrupa erkeği iyidir
- +1 yıl
norveç işveç ingiltere fransa seç beğen yerleş :D
Soran+1 yılaşağıda biri 4 yıl norveçte yaşamış çok iyi diyo oraya gidicem en azından insandırlar
Kızlar nerde ayı nerde hanzo tip var onları bulursanız işte böyle erkeklerden soğursunuz genelleme yapıyorum nerde güzel bir kız varsa yanında bir öküz var eee o zaman burlarda ağlayıp zırlamıcanız :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurt dışına çik, orada karar verirsin. Evet, buradaki umutsuz vakalar.
30 Yorumlazencilerle evlen sen en az iki tane anca iflah olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılsuriye erkeğiyle evlenebilirsin türkiyede ki.. bir beklentileri yok zaten çoğunun çapkın olmazlar hem bulması da kolay.
13 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye etmem, türk erkeklerine kıyasla çok ilgisizler
- +1 yıl
suriyeli erkeği deneyen birisi varmış @TurkishgirII
soran arkadaşım bir de ıraklıları dene istersen. - +1 yıl
sıze ılgı gosteren erkeklerın ak ben turkıshgırll
+1 yılSenin herkesi ayni kefeye koymaya hakkın yok, çünkü hiç bir insan birbirine benzemez her insan farklıdır !!!
10 Yorumla
+1 yıluzakdoguda cinliler, koreliler.. ve
avrupada italyanlar, fransizlar
hepsi sana kucak acmis nolur benimle evlen diyorlar..
buda sorumu yahu :DD20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlenecek adam buldun birde ırk mı seçiyorsun çok çılgınsın dostum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahha :D
avrupalı bırılerıyle evlenebılırsın. turk kızları ıtalyan erkeklerını cok sıvıyorlarmıs sende ıtalyan bır erkek bul
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen aynen olbilir
+1 yılTürk erkekleri mi çapkın? dfdsaffdf hiç güleceğim yoktu amk. :D
00 YorumlaTürk yoksa Kürt var. Yunan ermeni gürcü Azeri hepsini düşünebilirsin.
00 YorumlaGenelleme yapman cok sacma sahsen ben ruslardan nefret ederimederim cogu or***u , çapkınlık oda yok daha konusamıyorum bile kızla : biz size diyormuyuz en azindan ben demiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmayan alınmasın
Izlenimlerime gore ingiliz erkekleri sempatik,2 numarada avustralyalilar var :) benden tavsiye
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :D
fildişi sahili'ni dene bir de?
oranın erkekleri nasıl olur diyosan drogba yaz google'a..
ee dayanabilirsen tabi :P00 Yorumla
+1 yılDönüp dolaşacak yine bir Türk erkeği ile evleneceksin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılen azından rus azgınıyla değil
- +1 yıl
Tabiki de :)
+1 yılBizde senden nefret ediyoruz :Dfchgsjkajl @Rusasigi
10 YorumlaSiz çok mu düzgünsünüz? Vücudunuzda el değmemiş yer kalmamış hala karekterden bahsediyorsunuz, gülünç 😅
40 YorumlaEşine en sadık ırk sanırım eskimolar:) çünkü etraflarında fazla kadın yok :)
00 Yorumla
+1 yılAmerikalı olabilir ama şimdiden söyliyim gevşek adam değillerdir. .
00 Yorumla'bir kezbanın başka bir ırktan biriyle evlenmesi size bişey kaybettirmez' den başka yazdıgın hiç bir şeye katılmıyorum.
513 Yorumla
Soran+1 yılvar sende bir erkeklik
- +1 yıl
kuzum yuru be !!!
- +1 yıl
@ilgiyurter Anlamıyolar,, begenmıyosa begenmıyodur sankı bız butun turk erkeklerını begenıyoruz. burada aranıyolar. Sonra millet laf söleyincede savunmaya geçiyolar. Neyini savunuyosun? Git evlen başkasıyla. ya da kendine güveniyosan neden gizleniyosun @soran?
Sanki onlarda sana bayılıyolar. Eksileyenlerde eksilesinler. Önce biraz mantıklı bakmayı öğrenin Allah askına. burada tepkiler gelceğini bile bile yazıyolar. 5 parmagın 5i de 1 değil. Yarın bir gün bir erkekte yazsa böle o zaman emin ol sende yazıcaksın ona benım yazdıgım şeyi. Genelleme yapmayın kendınıze gelın. - +1 yıl
anladim zaten kuzum iki virgulden sonrasini ♥♥♥♥
- +1 yıl
bole kezbanuslar cok var kızlar sızın ıcın demıyorum tabı :D
- +1 yıl
haklısın guzelım valla yalan deıl soledıklerın :D bunlar ulu orta osururlar gegırırler dıyım sıze :D
- +1 yıl
rıca edeyrm bayan guzellık
- +1 yıl
sen de bunların suratına gegır gıtsın :D tatlım
- Devamını Gör (168)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası