Ailem asla izin vermez türk erkeklerini aşağılamiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Ama bir yıldır yabancılarla konuşuyorum çok farklılar onlardan biriyle nasıl evlenebilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Yurt dışındaki erkeklerle çok konuştum şimdi türkle evlenmek istemiyorum napicam?
Bu arada nasıl evlenebilir diye sormuşsunuz, bir sitede denk gelerek 😌 ama onlar evlenmeyi pek tercih etmiyorlar. Türk bayanlarla evlenenler ise eğim için yurt dışına gidenlerden tercih ediyorlar.
Türkiye den biriyle evlenmeden ordaki biriyle evlenebilirsin 😂 yahu şakamısın. Burdaki erkekler olmaz diyorsun ama soruyu Türk sitesine soruyorsun. Git ötede bayıl
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
burada yurt dışında yaşayan çok insan var. Ve çevresinde yabancı olanda var daha önce konuşmuştum
Yurt dışında yaşayan türktür. Uymaz. Kimse burdanda seni cano yapmaz. Madem öyle oraya yerleş bul birini. Nie asalak gibi seni birinin alıp gitmesini bekliyorsun
Okulum felan var birini bulup evlenene kadar zaten okulumu bitiririm. Kendim hemen giderim dünden razıyım ama ailem yerleşmeme izin vermez. Ve anladın mı neden Türk istemedigimi yazdığın bütün kelimeler aşağılayıcı ve saygisin sıfır
Neyseki benim ailem karışmıyor o tarz şeylere. İngiliz biriyle sevgiliyim. Harika gidiyor. Türkiye'deki eski ilişkilerimi düşününce şaşırıyorum bende. Çoğu özgüvensiz ve sorunlu tiplerdir.
Niye ya benim gibi entelektüel , sevgi saygı merhamet bilen , karısına her türlü şefkati ve yardımı verebilecek , daha önce hiçbir kadınla ilişiği olmamış adamlar da var emin ol bu ülkede
Erkeklerin yabancı türk fark etmez nankör kadınları sevdiğine adım kadar eminim. Yani erkeklerin ağzından çıkan kelimelere pek önem vermiyorum. Yaptıklarına dikkat ediyorum daha çok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlenmek sorun değil, devam ettirebilir misin? Geniş insanlar...
İki tanesiyle yakın ilişkim oldu geniş değillerdi birisi aşırı kıskançti
Kıskanan şu an nerede peki?
Fransa da annesi Arap babası Fransız. Ama Arap damarı var işte çok karı kızla konuşuyo gizlice
Geniş derken bunu söylemek istemiştim😌
Bizim türk erkekleri de yapıyo bunu fark eden hiç bir şey yok.
İyice tanımanızda fayda var, dikkatli olun lütfen.
Evet buna dikkat ediyorum. Çok teşekkürler 💕
Bu arada nasıl evlenebilir diye sormuşsunuz, bir sitede denk gelerek 😌 ama onlar evlenmeyi pek tercih etmiyorlar. Türk bayanlarla evlenenler ise eğim için yurt dışına gidenlerden tercih ediyorlar.
Eğitim için yurt dışına gidebilme şansım var. Ama ailem göndermiyor. 😑
Kötü olmuş... Hayırlısı diyelim mi?🙂
Gönlüme göre hayırlısı inşallah
Amin
Türkiye den biriyle evlenmeden ordaki biriyle evlenebilirsin 😂 yahu şakamısın. Burdaki erkekler olmaz diyorsun ama soruyu Türk sitesine soruyorsun. Git ötede bayıl
burada yurt dışında yaşayan çok insan var. Ve çevresinde yabancı olanda var daha önce konuşmuştum
Yurt dışında yaşayan türktür. Uymaz. Kimse burdanda seni cano yapmaz. Madem öyle oraya yerleş bul birini. Nie asalak gibi seni birinin alıp gitmesini bekliyorsun
Okulum felan var birini bulup evlenene kadar zaten okulumu bitiririm. Kendim hemen giderim dünden razıyım ama ailem yerleşmeme izin vermez. Ve anladın mı neden Türk istemedigimi yazdığın bütün kelimeler aşağılayıcı ve saygisin sıfır
Erasmus la git
Evlenirken annenize ya da babanıza damat seçmeyin kendinize eş seçin
Öyle tabi ama bizimkiler uzak ve müslüman olmadığı için guvenmedikleri için karşı çıkarlar büyük ihtimalle
Evlen öyle açıkla
Neyseki benim ailem karışmıyor o tarz şeylere. İngiliz biriyle sevgiliyim. Harika gidiyor. Türkiye'deki eski ilişkilerimi düşününce şaşırıyorum bende. Çoğu özgüvensiz ve sorunlu tiplerdir.
Evet çok daha olgunlar bide onlar anacı olmuyo
Valla sen haklisin evlenmeye calıs güzelce konuş ailenle.
Madem konuştun tekrar o erkeklerin hepsiyle konuş evlenelimmi yaz
Ya bunu karşı tarafın söylemesi lazım. Çoğu ailesiyle yaşamıyo ve ordakiler geç evleniyo 😑
Evet zaten yurtdışında çoğu insan ilişkisi olmadan gezmez ve hepsinin partneri vardır , aynı evde yaşarlar
Günü birlik ilişki de çok yaşıyorlar şu an konuştuğum birisi var Fransız ama onunda evliliğe yaklaşır mi bilmiyorum
Biraz zor evlenecek erkeği bulman , samanlıkta iğne aramak gibi , sen en iyisi vazgeç bu sevdadan :)
İstemiyorum valla burdan birini elimde değil hiç istemiyorum kabus gibi geliyor
Niye ya benim gibi entelektüel , sevgi saygı merhamet bilen , karısına her türlü şefkati ve yardımı verebilecek , daha önce hiçbir kadınla ilişiği olmamış adamlar da var emin ol bu ülkede
Erkeklerin yabancı türk fark etmez nankör kadınları sevdiğine adım kadar eminim. Yani erkeklerin ağzından çıkan kelimelere pek önem vermiyorum. Yaptıklarına dikkat ediyorum daha çok
ecnebi merakı nedense moda oldu
Bundan bir yıl önce asla derdim. Ama gerçekten bilmiyorum çok farklı
farklılık değil bence heyecan arıyorsun ^_^
Tek gecelik değil evlenmek açısından bakıyorum. Ama cidden bana eğlenceli geliyorlar
Bul birini sonrası kolay
Erkek çok bide çok bakımlılar yani çirkini çok az