Bence türklerin çoğu çok depresif illa dert yanacaklar arabesk dinleyecekler hayata hiç olumlu bakmıyorlar
şartlar kötü diyebilirsiniz ama benim tanıdıklarımın durumu iyi olmasına rağmen böyleler
Bence türklerin çoğu çok depresif illa dert yanacaklar arabesk dinleyecekler hayata hiç olumlu bakmıyorlar
şartlar kötü diyebilirsiniz ama benim tanıdıklarımın durumu iyi olmasına rağmen böyleler
Demekki sizin çevrenizde yok böyleleri, genelleme yapmamak lazım, az kaldı bu dediğiniz kişiler, dert yakınmayıp dinleyen, karşıdakini dikkate alan az insan var, ülkeye bakıldığında gerçekten içler acısı insanlar olumsuzlar ama aralarında nadir de olsa bir iki çiçek açan var, size de denk gelir umarm.
Cevap
6Cevap
Anlamadım ki içimizden geçen hayata şiir mi yazalım bunu bir şekilde yaşayacağız atlatacağız atlatamayanlar da destek alacak Türkiye'de nefes almak kezzap solumak gibi
Tamam hayat bir tek türkiyede kötüymüs ögrenmis olduk
Yok hayır hayat bir tek Türkiye de kötü değil ama Türkiye de insanlar da kötü hayat iyi kötü bir şekilde katlanılır ama insan faktörüde işin içine girince katlanılmıyor Türkiye de kısır döngü var hayat kötü insanlar daha da kötü hayat ne kadar kötüleştikçe insanlar daha da kötüleşiyor hiç sapmıyor doğru oğrantıda hep yükseliyor
Tabi cennet hayatı yaşayınca rahat batıyor millet o yüzden yüzünde gulucukler acarak yasmalı 🤣 empati yoksunluğu ve bencillik boyle bisi
Aglak zirlak erkek istemiyorum diye bencil oldum
Öyle zaten istersen başına gökten taş yağsın dert yanma hakkı yok o insan değil canıda yanmıyor sonuçta
Ne alaka erkeklere ilgi duydugum icin bunu söylüyorum yoksa öyle kadinlarida sevmiyorum
Bu kadar sorunlu bir ekonomi ve hayat zorluğunda kimsenin şikayet etmemesini bekleyemessin diyorum bende
Sorumun tamamini okuyamiyorsunuz siz herhalde hepiniz ayni seyi diyorsunuz
Ekonomi herkesi etkilemiyor her istedigini alanlar bile böyle ayrica bu yeni olan bir durum degil ki? Hep böyle arabesk dinleyip aglayan sizlayanlar vardi
Sadece ekonomi değil tek sıkıntı bunuda belirttim okumamışsın
Evet bizim milletin kişilik bu kısaca 🤷♀️
Öyle dertsiz tasasız ülkeleri bulman gerek 🤣 ama öte yandan şunuda biliyorum Kadın iç güdüsü dert yanan ağlayan zırlayan erkekden soğur. Erkek güçsüz ve muhtaç imajı verir Buda kadını geleceği konusunda aynı zamanda endişelendirir. Bir sorun olsa ona çözen değil oturup kenarda ağlar bu algısı Ona olan arzuyu söndürür Fakat dediğim gibi bu ülkede dertsiz insan bulman epey zordur
kötü şeyler varsa da bu yola çıkmanın amacı biraz da onları beraber iyileştirmek/onarmak değil mi? tamamen depresif kişiler sıkıntı olabilir evet, ama illaki iyi kişiler de vardır, var yani.
Yurtdışında yaşıyorsanız oralardan biriyle evlenmelisiniz zaten bence.
Valla benim sartlarim kotu o yuzden melankoligim bide peismistim pesimist olmamak icin cahil olmak lazim
Cahillikle alakasını çözemedim hayata olumlu bakmanın
Hayat yani suanki dunya cok berbat hal aldi vlcok kotu seyler yasayacaz imkani olan hayatini suanini yasasin ileriye donuk plan yapan cahildir cunku gelecekle ilgili cikarim yaoamiyordur
Çoğu başta şiddete eğilimli küfürbaz saygısız, kadını köle gibi görüyorlar o yüzden bile evlenilmez Türkiye'deki erkekle
Eşini pazarlayan türk erkeği bile var
Nereli alcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?