AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
zimbabve, mozambik veya burnei sultanlığı dene derim
Elinde başka seçenek yok donup dolasip türk erkeğiyle evleneceksin dükkanda simdilik bunlar var çünkü :-)
Türk erkeklerinden nefret ediyorsun ve başka nerden koca bulabilirim diye çoğunlukla türk erkeklerinin bulunduğu bu siteyemi soruyosun bu soruyu? Mantığına senin.
Benden +1 eic ;)
:) kızar sizden bir b*k olmaz
Kendi milletinin erkeğine saygısı olmayandanda bir b*k olmayacağı kesin bu konuda bana laf söyleyebilicek en son insan bile değilsin sen.
+1.. helal olsun.
canı sünnetsiz yarakk istemiş gelmiş burada atarlanıyor :)
bu sorunun amacını anlmayacak kadar beyinsizsin hemde bir kız olarak aptal seni
Belli kimin aptal olduğu :D
Bu kızları anlamıyorum değer verince verdiğin kıymeti gormezler başkalarına gider sonra gittiği erkek tekmeyi basınca ağlarlar mustehaksınız siz kıymet bilmiyorsunuz bizde rus manitalara akıyoruz :)
Duygularıma tercüman oldun kardeşim :) +1
bizim kızlarımız da amma sıktı aaa nere giderseniz gidin biz rus alırız. onlar daha sadık oluyorlarmış :DDD
Kürt erkekleri laz erkekleri çerkez erkekleri bu aralar suriyeli erkeklerde var seç birini
suriye harç diğerleride türk erkeği sayılır türkiyeli aynı huylar aynı değişen bişey yok
Yunanlılar da yakın onlarda olabilir. :) ama saydıklarına katılmıyorum
Arap erkekleri kanka. Ustune 3 tane daha getirir. Hos olur.
kafanın ve tarzının uyucağı en yakın ülkelerden olabilir:)
İtalyan erkeklerinden evlen ya da sevgili edin ya da neyaparsan yap :))
Sen dertlisin bacım seni ancak mars keser oradan bulalım mı?
Avusturalyalı diyorum hem avusturalyada harika bir yer 10 numara hayatın olur
Böyle bir genelleme yapamazsin her ırkta boyleleri var zaten
haklı olabilirsin kendince, ama niye gizli olrak soru soruyorsun
Senin bileceğin iş, kafana göre takıl, oturup da hangi milletin erkek veya kadınıyla evlenilmeli diye katalog hazırlayacak kadar işsiz değiliz.
afrika erkeklerini tavsiye ederim çok daha iyilerdir memnun kalırsın sende .
genel konustunya bende türk kızlarıyla evlenmem artık
mantığına s***yım
Acti kollarini seni bekliyor İtalyan herifleri. Onlar da kezbanlara asiri tav olurlar hani. Bu kafayla senin dengin bir keko. Cirpinma.
boşver ya şunu @sultany cevap vermeye değmez bari övünce bir kaç türk erkeği düşürdün mü @Erikaa
Sultany tam bir ucubesin. O tiple bu lafi ederken cekinmelisin. Soran benim düşürmek için cabalamama hic gerek yok. Ben realist tutumumu esirgemem. İngiliz erkekleri bu kafayla sana yem atmaz.
Ruslarla evlen. Hep erkekler mi ruslari isteyecek.
Bence sanala aldanma, sonuçta Türk erkeğini Türk kızı alacak. Türk kızını ise Türk erkeği..
senin gibi kezbanla zaten işimiz olmaz git avrupaya ya da amerikaya gör bakalım erkek nasılmış ya da erkek var mı :)
NAsıl olsa benle evlenemeyeceğin için önemli değil. İstersen evlrnme evde kal:)
Ben rus aşığı değilim, sadık oldukta ne oldu? :) neyse açtırma azımı..
istediğin kadar zırla türk erkeğinin kucağına oturcan sonunda :))
Haklısın öyleyiz:) Git nereden bulursan bul gözüm görmesin 😃
Bence seni turk erkegi almamis sen ewde kalmissin turk erkegi dunyaya nam salmis laf ederken dikkat et azgin nuriye
Her erkek aynı değildir istek sizin isterseniz kazakla evlenin yaşam sizin
Beni alamazsin ama benim gibi bir yunan bulmalisin tavsiyemdir.
Sünnetsiz büllük yemek niye bu kadar hoşunuza gidiyor anlamıyorum git zimbabweliyle evlen kız sen m. k gizlisi
Suriye erkeklerini dene istersen. onlar sana daha iyi gidebilir...
Git bir bak bakalım senin gibiler yüzünden Türk kızlarına neler neler diyorlar yurtdışında :) Ama sonra ağlayarak geri dönme de.
Butun turk erkekleriyle çıktın galiba hepsinden nefret ettiğine göre
Çıkmadım burdaki erkekler kafi onları görünce nefret ettim
bende senin gibi nankör ırısbılardan nefret ediyorum )
Bosversenize su kızı.
Cok lazimdin ya git git uza.
Seni çok seviyoruz güzelim bin yastıkta kocayalım:)))
Sen git elin p. çiyle takıl sonra beni burada kötüle emi? ;) :))
Hihihihi
Elin piçine bakmadim burdaki piçlere baktimda nefret ettim
Erkeklerden + kızlardan - alıyoz nan :o :D
Evet olabilir demek ki nasıl para parayı çekerse sende p. ç i çekmişsin... nedense? :O :/ :))
Afrika. gana. fildişi sahilleri. yenisine... buralar seni paklar denemelisin
Genelleme ler genellemeler:(
Yine yakalamışsın...
Malesef,
onlarda bizi genelliyor
ee onlar sizi beyenmior guzel olsaniz yine beyenmiolar
Herkes herseyi yapar sen onlardan olma gerek yok. Herkes aynı degil. yanlış kisiler tanımış olman herkes i aynı kefeye koymayı gerektirmez. Unutma babana bir turk erkeği
dogru olabilir ama erkekler hep guzelligi dusundugu icin beyenmiolar
ona bakmayin bayanlar ve kizlar unutmayin bir erkekde yurek yoksa ikisinin askida yalandir
Babama bakıp söylemedim şu Ks'de kızları kezban bıyıklı diye yerden yere vuran mallara bakıp söyledim benim babam kezban bıyıklı diye türk kızlarını aşağılamaz sendede var bir erkeklik
Cinsiyet fark etmez herkes güzelliğe önem verir tanıdıkça değişir fikirler. Ama bu değildir her Türk erkegi veya kızı aynı. Güzellik goreceli dir zaten
güzellikle ne alaka ya türk kızları çirkinmi çokta güzel ama elinin altında diye beğenmiyorlar
Babana bakıp söyledin demiyorum genelleme yaptın içine Türk erkekleri nin hepsini katiyorsun. Hoşlanmadigin bir şeyi neden yapıyorsun. Onlar yaptı diyemiyorum. Yanlışı düzeltmek yerine bir yanlış i büyütmek ne kadar doğru bir hareket tartışılır
Türk kızlarımız da güzel erkeklerimizde yakışıklı bence
dogru
Çoğul konusmamalısın bende cok seyler yasadım ama asla hepsine yükleyemem ben iyi biriyim mesela
Kolombiya olabilir büyük olur onların ki al sana cevap böyle bişey istiyordun heralde ein seçmeyi unutma dd
Erkek kargaları önerebilirim, çok sadık oluyorlarmış.
ben de turk kızlartından nefret edıyorum cogu bes para etmez bencıl
Türk erkeklerine kurban ol sen
@gulo96 helal sana
Helal sana ya
Teşekkür ederim
İngilizler sadıktır tabi hepsi için söyleyemiycem. Ah bide Kanada Filipinlileri dene :D
Ulan gerizekalı düğününde angaranin baglari çalacak haberi yok :-)
Bence türk vs baska ırk ayrımı yapman yanlış biri kötü diye digerlerini elestirmen olmaz
Genelleme yapma rusları ben sevmiyorum senin gibilerini de sevmiyorum
Türk erkeklerinin hepsiyle tek tek görüştüm onlar sana bayılıyorlarmış
Türk erkeğinin çükünü ye sen. Git afrikalı bul kendine
ukrayna Güney kore.. :DD
sevdiğin bir erkekle mesela
Türk kızlarıda yalancılar dolancılar yemek yapmasını bilmiyorlar para gözler bakımsızlar italyan kore erkeği hastasılar yakışıklı erkek manyağılar üstelik bakire değiller rus kızı candır
türk kızı yemek yapmayı bilmiyor öyle mi? Pardon sen türkiye diye nerde yaşıyorsun
Anket yapsak yarınızdan fazlası 3 çeşitten fazla yemek yapmayı bilmez yumurta kırmayı bilmeyenler var
tabi tabi
Mutfağa doğru dürüst girmeyenleriniz var çuvaldızı türk erkeğine saplarken iğneyi kendinize saplayın bizden aşağı kalır yanınız yok
kendisi okuz arkdas ben turk yemeginden baska yemek sevemedim
Sen ne diyorsun kamil içtinmi ben yavur yemeklerinimi seviyorum dedim götünle okuma yazıyı
yemek yapmasın ama kendını gelıstırsın tercıhım kendısını gelıstırmesıdır ama turk kızlarında o kafa yok cunku beyın ozurlu cogu
çoğu boşvermiş gidiyor anca türk erkeklerini kötülesinler
kendılerı mukemmel sankı gotunu basını acmayı marıfet sanan zavallı cogu
başka ülkenin erkekleride seni bekliyordu
senin istediğin erkek tipini biliyorum, sen moldovyalı erkekler ile evlenmelisin !!! çok idealsana
ön yargılı yaklaşıyorsun her erkek aynı değildir
koreli bul bitane, hem kültür de yakın.
Biraz sakin ol. Kac boynuz var?
rus kızıyla yatılır mı be? ben tiksinirim :(
kafirlerle mi evlenceksin ?
sevgi durustluk saygi konusunda her zaman avrupadak insanlar bizden ustun olmustur hepde oyle olucaktir
soran soran sizin beyenmeyen turk erkeg i kadar serefsiz erkek yoktur :D
boşver şerefsiz demede bizde onu beğenmeyiz olur biter
ama hakediolar ne diyim tamam demem nasil istersen onlar begenmez guzel desek yine beyenmezler ne ilginc insanlar ya
Türk erkeğine laf yok
Bravo...
store.donanimhaber.com/.../...8A1B709F76C83186.gif
Yağcı
alakası yok kıymetimizi bilene sonsuz saygı :)
Kimseye yağ çekmeye ihtiyacım yok :-)
Evlen bir arap erkeğiyle hayatını yaşa. :):)