Düğüne giderken yapılan bu kombin, kıskançlık tartışmasına yol açar mı açmaz mı?

Düğüne giderken yapılan bu kombin, kıskançlık tartışmasına yol açar mı açmaz mı?

Evden ciktim hastaneye geliyordum bie kız yasi da cok kucuk lise var gibi bir baktim kiz kot pantolon giymis ama nasil g.. ootte kadar pantolunun alt tarafi yok bir de onden biraz yirtik yeni moda yaa o da yani ona bakip bir de buna bakinca bu daha masum duruyor gibi ama artik oyle boyle kendini bilmez disariya beynini degil de vucudunu sergileyenle olmaz ama bunlar gittikce cogaliyor maalesef bu gordugum bizim burada bir de daha dune kadar yoktu bizim burasi bildigin buyuk köy sehir il bile diyemezsin adı var sanı yok
Asıl soru kıyafet yüzünden tartışma çıkarır mı. Kız gayette kimsenin özgürlük alanını kısıtlamadan kendi özgürlüğüyle kıyafet seçiş. Kızı kısıtlicana bakana hayatı kısıtla konu çözülsün ayrıca merak etme bakan üstünde psntolon varken de bakıyor sokakta birisi bana dokunmaya kalktığında üstümde pantolon swet vardı ve saat yediydi yani arkadaşlar lütfen kıyafeti kıskanmayın. Zihiniyeti pis insanlar yüzünden kız o an içinde kendini mutlu hissettiği kıyafeti giynemiyo ne kadar kötü
Tamam tabii ki bakan her şekilde bakar ya da sapıklık yapacaksa yapar. Ama öyle diye de gözüne gözüne sokup bu tür pis zihniyetli insanlara daha beter fırsat mı verelim? Şunu tartışmayalım artık ya bu çok net bir gerçek, güzel ve alımlı bir kız, mini etek ya da mini elbise ve benzer dekolteler giydiğinde, sıradan bir pantolon ya da uzun elbise giymiş halinden, yani dekoltesiz halinden çok daha fazla dikkat çeker. Bunu tartışmak bile çok saçma. Burada da mini elbisesiyle bacak bacak üstüne atıp oturunca direkt bacakları ortaya çıkmış. zaten yakın masalardan bakan çocuklar da olmuş.
Ama yinede üzücü bir durum. Etraftaki insanlar yüzünden kendini kısıtlamak insanın zoruna gidiyor. Her neyse siz kendi sranızda halletmelisiniz. Ams ne kadar suyuna giderek tatlı tatlı söylerseniz o kadar istediğiniz şeyi yapma ihtimali yükselir örneğin "hayatım öncelikle böyle bir konuşma yaptığımız için üzgünüm. keşke daha başka şartlar altında yaşasaydık. Ama şu an bu şekilde giymen çoğu erkeğin dikkatini çekiyodur. Kendi zevkelerindeb vazgeç demiyorum ama en azından biraz daha kapalı giysen ve ortak noktada buluşsak. Kavga etmeden bu konu hakkında konuşabilir miyiz?" Tarzında bir mesaja hiç bir kız ters bir cevap vermez
Cevap
15Cevap
Kendi kararları isteyen giyebilir.
Bunu giydiren erkek gram kıskanmıyordur. Ağzı sulu abazaların karısının bacaklarını süzmesi hoşuna gidiyordur.
Yani kişinin kabul edip etmemesine bağlı.. Herkesin bakış açısı farklı giyim kuşam konusunda ama benim için kıskançlık nedeni olur :D
senin için kıskançlık nedeni nasıl oluyor, onu anlamadım? yani ben giyemem bu kadar kısa mı diyorsun?
Aynen sıkıntı olur
Kombin zaten çok kötü bu kombin için tartışmaya değmez kskldllsşs
konu o değil ama. ben elbise kısa diyorum, senin yorumun ne?
Kıyafet yüzünden tartışma çıkmamalı diye düşünüyorum, herkesin kendi tercihi.. Saygı duymak gerekir.
Yaaani genel olarak o kemer olmamış zaten oraya ve bilmiyorum ya sıkıntılı gibi
nedir sence sıkıntı?
ne varki bunda yani ne giyisin
bi üstü burka bunun
Çıkartmamalı tabii ki ya ne alaka
çok kısa ya baksana tüm bacakları ortada
Tartismam ama rahatsız olurum sevgilim veya karım olsa
ben de uzatmadım zaten fazla ama biraz bir gerginlik oldu. peki neden rahatsız olursun?
Hocam ben çok gözlemci biriyim mesela otobüs duragında bekliyorum yanımda 60-65 yasında adam var önümüzde de kapalı acık kadınlar geçiyir adam açık kadın geçtigi gibi MOBESE kamerası gibi hem kafasıyla hem gözüyle kadını kesiyor ben de o sırada adamı izliyorum yani kısaca böyle açık giyinen kızlar erkekler tarafından çok dikizlenir buda haliyle beni rahatsız eder
Bunada uzun diye ler var birde bundan kısası kilot
bence de kısa bu elbise. zaten düğünde de epey bakan olmuş. ortak bir arkadaşımız var, o da düğündeydi. yakın masalardan bakan çocuklar olmuş.
Evet bakarlar sırf bunun için düğüne giden bile vardir
yan masadaki çocuğun biri özellikle çok bakmış. kız arkadaşım da farketmiş. şal örttü mü farkedince dedim, arkadaşımız olan kız da hayır örtmedi, rahatsız olmadı game bakmasından kimsenin dedi.
Hocam yanliş anlama ama kızların çogu böyle ve coguylada ilişki yürümez kendileri için giyindiklerini söyler ama geneli etrafında alacağı tepki için giyer
Ve sen bunu bir kıza anlatmaya kalkarsan seninle kavga eder ve ayrılığa kadar gidebilir
haklısın. çocuk bakmış tüm gece bacaklarına, kim bilir neler geçirdi aklından, düşündükçe deliriyorum.
Orası öyle tabi ama bilmiyorum bu konuda ne diyebilirim zor
hayır bir de uzun boylu ve alımlı bir kı, bacakları da uzun ve böyle mini giydiğinde dikkat çekiyor ekstradan
Yüzü falanda güzelse sana geçmiş olsun ya bu duruma alisicaksın ya da oturup sakın bir şekilde erkeklerin ona baktığını ve senin bu durumdan rahatsız olduğunu bildirerek kısa giyinmemesi için tatlı bir dil ile rica ediceksin
onu söyledim ama mini giymeyi seviyorum, sen de beni seviyorsun madem bırak kendimi iyi hissedeyim, mutlu olayım diyor
Ne alaka hayi4
2005-10 yıllarında mı yapılmış bu kombin?
Kimi problem eder kimi etmez,
O değilde bu kombin çok kötü
Seni ne alakadar eder elbisenin kısalığı isteyen istediğini giyer sen kimsin? Dağ ayısı
iran prensesi daha güzel giyiniyor
Çok kısa değil giyilir
Benim için kıskançlık tartışmasından daha fazlası
Nasıl yani?
O kemer olmuş mu hiç
ha bütün mesele kemerdi di mi!
Genel olarak giyim güzel değil açık bir kere bana göre
Ben esprisine dedim kombin genel olarak güzel değil manasında
anladım. sen tesettürlü biri misin?
Değilim ama hayatimda etek elbise giymisligim yok erkek kıyafetlerini daha çok beğeniyorum
Kazak tişört vs onların yakalari daha kapalı oluyor kadın tisortleri açık geliyor
Hee anladım eşcinselsin ok
Yok artık
Ben diyorum yakaları daha kapalı ondan seviyorum diyorum sn nediyorsun pes
Erkek tişörtlerinin kolları da yakalarida daha uygun benim için bunun senin dediginle bir alakası yok her açık olanda açık giymiyor sevmeyebilir
açmaz knk nesi var
nasıl ya kısa değil mi bu elbise şimdi?
bu kısa değilse kısa olanda direkt iç çamaşırı görünüyor demek ki giyenin
ben zaten üst tarafa bişey demiyorum ki. boyu kısa diyorum, baksana bacak bacak üstüne attığında tüm bacakları ortada net şekilde yalan mı?
Bence normal kanka
nasıl normal ya kısa değil mi bu elbise şimdi?
ya bi git kardeşim, bu elbise kısa, çok net yani.
Ben çıkarmam ama çıkaran vardır
Açmaz
nasıl açmaz ya kısa bu elbise net şekilde
şu an oturduğu için yukarı sıyrılmış biraz normal diz üstü elbise üstüde kapalı gayet kapalı bir elbise
öyle diyorsun da bakan çok olmuş, ortak kız arkadaşımız var onunla konuştum. yan masadaki çocuğun biri özellikle çok bakmış. kız arkadaşım da farketmiş. şal örttü mü farkedince dedim, arkadaşımız olan kız da hayır örtmedi, rahatsız olmadı gamze bakmasından kimsenin dedi.
Evet
Çıkartmaz.
nasıl çıkarmaz ya bu elbise kısa işte, gayet net
Bu kadar kıskanç olmanın lüzumu yok
Çıkarır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?