Kadının birisi yorumuma gelip demiş ki, kocamla samimi olma bilmem ne, geçen diyalog da şu şekilde bir flim hakkında yorum yapıyorum, karşı taraf diğer bencelere de beklerim diyor bende tabiki gibisinden şaka yapıp gülerek yanıt veriyorum, bunu gören karısı da adam bu arada 40.49 yaşlarda babam kadar birşeydir ve ben 24 yaşında bir insanım, neyse bu kadın geliyor, benim enişteci kızlar hakkında olan nefret kustugum yere kocamdan uzak dur dercesine or mualemesi yaptığını görüyorum, ben kendim enişteci kızlara hakaret etmiş biri olarak yaşım başım genç iken, senin buruşmuş, kullanılmış tarihi geçmiş, satılacak olsa ikinci el olacak kocanı ne yapabilirim? diyelim ki Ayartacak olsam senin kocanı mı yaparım, şu varoş koca sevdanızdan gerçekten sıkıldım, kişiliğime laf edecek, hareketlerimi sorgulayacak damga vuracak kadar ileri gitmeye başladınız, sabrım taşıyor artık asla kibar olmayacağım birdaha ki sefere.
Yaşadığınız şey çok onur kırıcı ama bu ara evli erkekler favori nedense 😂 hani evli olduğunu bile bile birlikte olanlar çok olduğu için abla belki korkmuştur ama yine de yapılmaması gereken bir davranış.
Biliyorum anlıyorum ama suçu günahı olmayan insana da kocamdan uzak dur diye millete rezil etmeye kalkışılmaz, ki uyarması gereken kişi bende değilim gitsin kocasını uyarsın yani, ben babam yaşında olmasa bile dönüp yine bakmam, ülkede erkek mi kalmadı, kişi kendinden bilir işi o yüzden içim rahat, bana yapabileceği tek şey içerik çıkarmama yardım etmesi oldu.😂
Gayet doğal bir duygu,, nerde nasıl yansıtacağını bildiğin sürece başa bela bir yanı da yok bence.. mesela, o kadının yaptığı yorum çok yersiz ve gereksiz olmuş, sizi değil gidip kocasının davranışlarını sorgulamalı
Ah ah keşke anlayabilseler, bak haklı olsa gikimi çıkarmam istediğini desin, ama ben kim onun kocası ile olmak kim ya, yaşıtım olsa bile o şahıs dönüpte yüzüne bakmam, herkes karaktersiz değil sonuçta.
madem o kadar kocasını seviyor kullandırmasın uygulamayı baktı sende taş gibi hatunsun direk kıskandı 🤣🤣 bu bir sebep olabilir belki ama genel anlamda manasız kıskançlıkları bende sevmem çiçeğim
Gerçekten ya suçum olmadığı halde gelip benim sorumun içinde bana laf ediyor, o yazıları insanlar okuyacak ya insanlar beni kötü sanacak sırf onun kocasına olan kıskançlığı yüzünden, insanlar çok narsist, çok bencilce hareket ediyor, karsiyi düşünmüyor.
Yooo. Yerine göre hoş görülebilir. Kıskançlık ve kavgalar bazen ilişkileri ayakta tutar ve heycan katar. Benceye davet eden ben miyim diye kendimden şüphe ettim de devamını okuyunca geçti hahah
Öyleymiş valla, yaşlı başlı olmasa bile benim gibi olsa bile yapmazdım bu arada 😂 kişi kendinden bilir işi derler ya, demek ki kendisi o karakterde biri.