İyi akşamlar kızlar benim eşimin kız kardeşi ile aramızda 3 yaş var. beni sevmediğini biliyorum sürekli bana laf sokmaya çalışıyor ondan ötürü ben görüşmeyi kestim. ama şöyle bir sorun var ben marka almayı seviyorum kaliteli oluyor marka dediysem şu dönemde herkesin alışveriş yapabildiği markalar bana hep gereksiz olduğunu bir kıyafete o kadar para verilir mi diye söylemişti o daha çok küçük butik tarzı yerlerden alıyor ama nedense artık benim aldığım mağazalardan alışveriş yapmaya başlamış, veya ben onların bilmediği bir yemek yapıyorum onlarada gönderiyorum yapmaya çalışmış bana göndermiş
Karşılaştığımız da ilk önce benim dış görünüşümde bir şeyi fark ediyor onu söylüyor hani ne kullanıyorsun der gibi her ortama girdiğimiz de bana laf sokuyor ama ben çok ciddiye almıyorum sadece artık nasıl davranacagimi şaşırdım siz olsanız ne yapardınız evlerimiz çok yakın karşılaşıyoruz illaki 🫣
Karşılaştığımız da ilk önce benim dış görünüşümde bir şeyi fark ediyor onu söylüyor hani ne kullanıyorsun der gibi her ortama girdiğimiz de bana laf sokuyor ama ben çok ciddiye almıyorum sadece artık nasıl davranacagimi şaşırdım siz olsanız ne yapardınız evlerimiz çok yakın karşılaşıyoruz illaki 🫣
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evliliğine zarar vermedigi sürece çok takma bence... Gorumce bu dünyadaki en gereksiz şey bence..
Aslında Zarar veriyordu boşanma noktasına geldik biz eşimle ben istedim lohusa iken eşim istemedi arasını açtı kardeşiyle ama neden böyle yaptıklarını ben asla ciddiye alıp cevap vermiyorum kendini güçlü sanıyor
O zmn kocaninda çok başının etini yemeden Altan Altan goruncenin yaptığı sinsilikleri cilveli işveli kocanın beynine işle , madem o kartları açık oynuyor sende gizli oyna kural basit😂
Çok ciddiye alma kafana da takma
Normalde asla takmam ama benim bebeğim var ondan vurmaya çalışıyor
Uzak tut az görüş o zaman