1 senelik güzel giden bir ilişkim var. Ben biraz fazla kıskancım (özgüven eksikliği olabilir her şey olabilir). Her şeye tamamda kız kuzeniyle konuşmasını hiç istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Kendimi nasıl düzeltebilirim. İlişkimiz bu konu yüzünden çok yıprandı. Not eskiden çok yakın olup ben kıskanıyorum mesafe koy dediğimde koydu. Arada sirada konsuuyor. Ne olur ben ne yapabilirim?
2 ay
Bas edilmez kıskançlık?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Valla bir insanda aldatma potansiyeli varsa, isterse herkes'e dili tutulsun sadece sana konuşsun yine aldatır.. Uyuyorum der birileriyle konuşur sana yalan söyler, evdeyim der dışarıda olur ruhun duymaz.. Yani seven insan tabi ki kıskanır da çevresindeki insanları soyutlayacak kadar olmamalı bu.. Hastalığa giriyor bu kıskançlığa değil
Haklısın. Benim tedaviye ihtiyacim var. Çok kıskanıyorum ve çok kısıtlıyorum. Kendime bile saygım yok.
Güven verirsen, güvenini hissettirirsen, anlayışlı olursan ona karşı emin ol istese de senden vazgeçemez.. Üzerine gittiğin her an aslında soğutuyorsun..
Allah senden razı olsun. Gerçekten iyi hissettirdin beni. Çok saol. Güven problemini asamiyorum çocuk beni aldatmadi her dediğimi yapıyor ama o kızla konuşmasını istemiyorum. Sorun bende
Geçmişinde birçok insan senin güvenini yıkan, değerini yok sayan davranışlarda bulunmuş olabilir belki o yüzden ilişki anlamında hayatına giren her insan'a karşı böylesin.. Ama her insan bir olmuyor işte.. Seni seven, değerini hiçe saymayan, kalbini kırmayan bir insan'a rastladıysan günahını alarak sen şöylesin, böylesin dememelisin... Çevresindeki arkadaşları ve akrabaları ile konuşması neden bu kadar seni rahatsız ediyor ki? O da bir insan onunda iletişim kurmaya hakkı var.. Sen şununla konuşamazsın buna selam veremezsin dedikçe o insan gizli işler yapar yapmak zorunda bırakırsın.. teyzesinin çocuğu yani o kuzeni neyinden kıskanıyorsun? Belki de o kız seni bile soruyor olabilir senden bile konuşuyor olabilirler.. Lütfen kimsenin günahını alma düşüncelerin ile.
Çok ama çok haklısın. O kızda beni sevmiyor. Çünkü benimle konuşmaya başladıktan bu yana iletişimini azaltmasıni istedim ve o yaptı. Ben yokken onunla fazla konuşup ben varken aralarında ki iletişim bozulunca bunun nedenini kız benim sanıyor. Aslında çok ta doğru öyle zaten.. Kısacası o da beni sevmiyor. Ben sevgilimden şunu istiyorum beni ailesi falan herkes biliyor sadece daha değerli olduğumu hissettirmesini istiyorum. Biliyorum çok bencilce simarikca ama ben sadece benimle konuşmasını istiyorum psikopatim evet biliyorum. Ve tüm ilişkilerimde bu sorunu yaşadım sorun benim. Farkındayım ama yapamıyorum.. !!!
Bu arada sizi bir psikolog gibi gördüm. İçimi biraz da olsa rahatlatiyorsunuz mantıklı düşünmeme neden oluyorsunuz
Bende çok kıskanıyorum, ve sana şunu anlatayım biz beraber plaj barında çalıştık ve çok güzel kizlar geliyordu bir iki olay dişinda hiç kıskançlık yapmadım niye biliyormusun çünkü işine bakıyordu muhtemelen kızın güzelliğini bile görmüyordu. Hersey dahil bir oteldi 20 30 kişi barda olunca içkisini verip göndermeye bakıyorsun neyse mesela telefonda gezerken instada falan kız çıktığında izlerse çok kıskanıyordum, plajda ki kizlardan kıskanıyordum ama :D