Kıskançlık konusu?

Şimdi ben üniversite öğrencisiyim ve üniversiteden yani burdan, yurttan tanıştığım bir sevgilim var. 3 aydır sevgiliyiz. Kendisinin benimle sevgili olmadan önce kız kankaları vardı 5,6 tane ama benim ondan önce sadece 1 tane erkek kankam vardı. Neyse şimdi beni kıskanıyor falan ve diyor ki senin tek konuştuğun erkek ben olmalıyım, benden başka kimseyle konuşamazsın diyor. Ben de evet öyle diyorum ve zaten öyle de yapıyorum. Ama zaten tek 1 tane erkek kankam vardı onunla da şu an konuşmuyorum. Ve bana diyor ki sen bana hiç "tek konuştuğun kız ben olmalıyım benden başka kızla konuşamazsın" demiyorsun beni kıskanmıyor musun diyor. Ben de diyorum ki "öyle dersem kısıtlamak olur bence, kız kankan olsun ama samimi olma arada bir konuş" diyorum. Ve aynı zamanda "zaten benim 1 tane erkek kankam vardı, senin 5,6 tane kız kankan vardı" diye de söyledim. Yani kısaca bir nevi beni suçluyor kıskanmıyorsun sen diye. Ama bana göre hiç bir kızla konuşma sadece benimle konuş demek kısıtlamak. O mu haklı ben mi haklıyım?
Kıskançlık konusu?