Sizce düğüne giderken yapılmış bu kombin, bir ilişkide kıskançlık tartışması çıkmasına yol açar mı açmaz mı?

Sizce düğüne giderken yapılmış bu kombin, bir ilişkide kıskançlık tartışması çıkmasına yol açar mı açmaz mı?

Nişanlım kıyafetim yüzünden tartışma çıkarmaz. Çıkaramaz da. Benim bedenim benim kararım. Böyle görmek istemiyorsa gitsin kapalı giyineni bulsun kuşu uçarken sevip elde edince kafese tıkmak aşk değil
Cevap
14Cevap
Kıskançlık tartışmasını bilemem ama kombin çok kötü.
O ayrı bir konu, benim sorum kıskançlığa yol açması normal mi?
nasıl olmaz ya boyu kısacık baksana
ya ama oturunca kısalmış evet ve yakınlardaki masalardan falan bakanlar olmuş
ben orada değildim, ortak kız arkadaşımızın ağzını yokladım sonradan. yani yan masadaki çocuklar epey baktılar bacaklarına yalan yok dedi.
ya haklısın tamam da ne biliyim. kızın ağzını yokladığıma da pişman oldum sonra. özellikle yan masada kuzeninin arkadaşlarından bir çocuk varmış, o bakmış epey. kız arkadaşım da baktığını farketmiş hatta
işte pek öyle olmamış. yani baktığını farkettiğinde arada o da bakmış ve oturuşunu falan da değiştirmemiş
Ben çok istekki olmasam da kıskanölık krizine girmezdim. Kavga etmezdim ama daha şık ve güzel bir giyim tavsiye ederdim eşime. Ama kıskançöık kavgası çıkaranlar çok olur. Güzel görünğyor bacakların
Açabilir ama düğün şimdi... Bilemedim. Normal bir günde giyilecek şey değil, o zaman garanti ama düğünde de... Ortam var sanki?
evet düğün ortamı o açıdan haklısın. ama boyu kısa bence yine de yani bacak dekoltesi iddialı bence
Bence de biraz... Diz üstü ideal bu tarz durumlarda. Fazlası kocaya-sevgiliye yapılan saygısızlıktır kanımca.
ya bişey demedim yine de fazla ama yani kısaymış falan dedim, o da düğün bu ne varki falan dedi. yanında yoktum ben. ortak arkadaşımızın ağzını yokladım falan, kız bana yakın masalardan bakanlar olduğunu söyledi.
Bakarlar tabii knk'm. Sevgilin (se eğer) bence pek doğru davranmamış ama... Ne yapabilirsin onu bilemem. Sonuçta herkesin özgür hayatı.
ya özgür hayatı tabii de ne biliyim. kızın ağzını yokladığıma da pişman oldum sonra. özellikle yan masada kuzeninin arkadaşlarından bir çocuk varmış, o bakmış epey. kız arkadaşım da baktığını farketmiş hatta.
Kankam, bu durumda yapılacak şey basit.
Herkes özgür sonuçta, değil mi? Yalnız başına özgür olabilir ^^
Ya ama işte çok seviyorum... o kadar kolay değil yani. kafam karmakarışık ya. çocuğun baktığını farketti dedi, peki rahatsız oldu mu ya da oturuşunu falan değiştirdi mi dedim. yoo rahatsız görünmüyordu, oturuşunu da değiştirmedi, gayet rahattı tavırları. çocuğun baktığını farkedince arada o da baktı falan dedi
Biliyorum, seviyorsun. Ama sonu belli bir şeyi devam ettirmenin lüzmü yok, bunu da biliyorsundur. Ortaya koyduğu tavırla şunu açıkça belli etti ki: Bu kızı değiştirmeye çalışmandan hayır gelmez.
Onun da beni sevdiğini biliyorum, bundan eminim. iki senedir çok mutluyuz. sadece giyim konusunda ona anlayış göstermemi bekliyor. konuştuğumuzda çok mantıklı da konuşuyor ona hak veriyorum. ama işte kolay olmuyor. güzel bir kız ve girdiği ortamlarda ilgi görüyor, ilgi görmek de hoşuna gidiyor, kendisi de saklamıyor zaten. bişey olacağından falan değil ama belli ki çocuğun bakması hoşuna gitmiş
Agam, işte bu direkt red flag. İlgi görmekten hoşlandığı tek kişi sen değilsen ortada zaten bir sorun vardır. Ne yaparsan yap bunu değiştiremezsin de... Bu kadar basit bu denklem. O yüzden ayrıl diyorum. Kız ne kadar güzel olsa da, ne kadar mutlu olduğunu düşünsen de sadece kaçınılmaz acıyı erteliyorsun.
kimseyle de konuşamıyorum tabii ama 3 gecedir kafamda aynı soru... "acaba çocuğun bacaklarına bakması hoşuna gitti mi, ne hissetti?"...
Zevki hiç hoş değil. Üzerindeki çok demode yani kıskançlığa gerek yok.
Emo girl haha olmuş bence eskiler aklima geldi
@halisaresin aynen saçlara da bakılırsa
Her kadının organizasyonlarda giymeyi tercih edebileceği türden, normal bir elbise. Ben kıskançlık edecek bir durum görmedim.
Kimse kimsenin giydigine karışma gibi bir hakkı yok
ya ama baksana elbisesi çok kısa, oturunca daha da kısalmış yani normal mi bu
benim sevgilim nişanlım veyahut karım beni dinlemeden böyle bişe giyip bi yere gitse eve almam. Ertesi gün boşanma kağıdı yollarım
kızı bldğin gizli çekmişsin ne tuhaf sapık insanlr var ya
ne gizlisi kız arkadaşı çekmiş fotoğrafı gayet. ben orada değildim bile
Kisiye gore degisir ben mesela hosuma gider sevgilimin dikkat cekmesi
nasıl yani hoşuna gider?
Dikkat cekmesi, baskalarinin onu suzmesi heyecan verici
yanında yoktum ben. ortak kız arkadaşımızın ağzını yokladım falan, kız bana yakın masalardan bakanlar olduğunu söyledi. pişman oldum sonra da sorduğuma. özellikle yan masada kuzeninin arkadaşlarından bir çocuk varmış, o bakmış epey. kız arkadaşım da baktığını farketmiş hatta
Illa bakarlar pantolon giysede bakan bakar bunlara takilma bence
haklısın orası öyle tabii de ne bileyim kafam karmakarışık ya. çocuğun baktığını farkedince rahatsız oldu mu ya da oturuşunu falan değiştirdi mi dedim. yoo rahatsız görünmüyordu, oturuşunu değiştirmedi, gayet rahattı tavırları. çocuğun baktığını farkedince arada o da baktı falan dedi
Bak olaylara bakis acini degistirirsen hersey degisir gozunde. Her kiz begenilmek ister bu bi gercek. Bu illa baskasinin kucagina atlayacagi anlamina gelmez.
kimseyle de konuşamıyorum tabii ama 3 gecedir kafamda aynı soru... "acaba çocuğun bacaklarına bakması falan hoşuna gitti mi, ne hissetti?"...
Ozelden konusalim istersen.
tamam da sen de gizlisin
Acicam takip at
Açmaz ama tabii muhafazakar biri ise hakkı vardır
hayır muhafazakar değilim ama baksana elbisesi çok kısa, oturunca daha da kısalmış yani
Yok bence ya çok abartılacak gıbi değil dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu durum kimine çok kısa geliyorken başka birine tam tersi...
yanında yoktum ben. ortak kız arkadaşımızın ağzını yokladım falan, kız bana yakın masalardan bakanlar olduğunu söyledi. pişman oldum sonra da sorduğuma. özellikle yan masada kuzeninin arkadaşlarından bir çocuk varmış, o bakmış epey. kız arkadaşım da baktığını farketmiş hatta
Hayır normal kombin ki çok sıradan ya ama yakışmış
güzel bir kız ve fiziği de düzgün, ne giyse yakıştırıyor ama işte ben çok kıskanıyorum
Bacaklar falan düzgün yakışır zaten normal. De bu kadar kıskançlık var madem buraya neden attın? Güveniyorsan kıskanma
Bişey demedim yine de fazla ama yani kısaymış falan dedim, o da düğün bu ne varki falan dedi. yanında yoktum ben. ortak kız arkadaşımızın ağzını yokladım falan, kız bana yakın masalardan bakanlar olduğunu söyledi. pişman oldum sonra da sorduğuma. özellikle yan masada kuzeninin arkadaşlarından bir çocuk varmış, o bakmış epey. kız arkadaşım da baktığını farketmiş hatta
Karşımda böyle güzel bacaklar varsa neden bakılmasın yani yani
kafam karmakarışık ya. çocuğun baktığını farkedince rahatsız oldu mu ya da oturuşunu falan değiştirdi mi dedim. yoo rahatsız görünmüyordu, oturuşunu da değiştirmedi, gayet rahattı tavırları. çocuğun baktığını farkedince arada o da baktı falan dedi
Etek boyu kısa bır tık daha uzun olabılır
Açmaz ne var ki bunda gayet normal.
nasıl normal, mini değil mi sence de boyu ya
Yoo normal. Aşırı abartı bir kısalık değil.
iyi de fiziği düzgün biri ve oturunca bira daha kısalıyor. ayrıca bakanlar olmuş yakınlardaki masadan
Pantolon giyse yine bakıyorlar yapacak bir şey yok. Kıskanmaya kısıtlamaya çalışmaya gerek yok.
ben orada değildim, ortak kız arkadaşımızın ağzını yokladım sonradan. yani yan masadaki çocuklar epey baktılar yalan yok dedi.
Anca bakarlar kardeşim salla boş ver.
ya özgür hayatı tabii de ne biliyim. kızın ağzını yokladığıma da pişman oldum sonra. özellikle yan masada kuzeninin arkadaşlarından bir çocuk varmış, o bakmış epey. kız arkadaşım da baktığını farketmiş hatta çocuğun
Bakarlar abi çarşaf giyse kapali olsa yine bakarlar yapacak bir şey yok. Kafaya takacak üzülecek bir şey yok gerçekten
Doğrusun onda ama işte kafam karmakarışık ya. çocuğun baktığını farketti dedi, peki rahatsız oldu mu ya da oturuşunu falan değiştirdi mi dedim. yoo rahatsız görünmüyordu, oturuşunu da değiştirmedi, gayet rahattı tavırları. çocuğun baktığını farkedince arada o da baktı falan dedi
Dümdüz bir kombinin kıskanılacak neyi var
elbisenin boyu tabii ki
düsündügünz seylere bak
nasıl yani?
Arayı açar
ben de aynı fikirdeyim, biz de biraz tartıştık zaten
Açmaz
ya ama baksana elbisesi çok kısa, oturunca daha da kısalmış yani normal mi bu
Açar abi açmalı
bizde de açtı zaten
2 yıllık ilişkimiz. yanında yoktum ben. ortak kız arkadaşımızın ağzını yokladım falan, kız bana yakın masalardan bakanlar olduğunu söyledi. pişman oldum sonra da sorduğuma. özellikle yan masada kuzeninin arkadaşlarından bir çocuk varmış, o bakmış epey. kız arkadaşım da baktığını farketmiş hatta
fikrini paylaşabilirsin buradan, lütfen gizleme ne düşünüyorsan söyle. fikir almaya ihtiyacım var çok
Açmaz.
Nasıl açmaz ya baksana boyu kısacık elbisenin, oturunca da daha da kısalmış
Yol açar
nasıl yani anlamadım?
hmm evet anladım. ya bir yandan özgür hayatı tabii de ne biliyim. ortak kız arkadaşımızın ağzını yokladım sonra ama pişman oldum. özellikle yan masada kuzeninin arkadaşlarından bir çocuk varmış, o bakmış epey. kız arkadaşım da baktığını farketmiş hatta
Doğrusun onda ama işte kafam karmakarışık ya. çocuğun baktığını farketti dedi, peki rahatsız oldu mu ya da oturuşunu falan değiştirdi mi dedim. yoo rahatsız görünmüyordu, oturuşunu da değiştirmedi, gayet rahattı tavırları. çocuğun baktığını farkedince arada o da baktı falan dedi
giydiğinden haberim vardı evet. ortak arkadaşımız çok güvendiğimiz biri, asla yalan söyleyecek biri değil, çok dobra bir kızdır. Onun da beni sevdiğini biliyorum, bundan eminim. iki senedir çok mutluyuz. sadece giyim konusunda ona anlayış göstermemi bekliyor. konuştuğumuzda çok mantıklı da konuşuyor ona hak veriyorum. ama işte kolay olmuyor. güzel bir kız ve girdiği ortamlarda ilgi görüyor, ilgi görmek de hoşuna gidiyor, kendisi de saklamıyor zaten. bişey olacağından falan değil ama belli ki çocuğun bakması hoşuna gitmiş
ya tabii ki kıskanıyorum bu durumu ama yani çok seviyorum onu ve farklı bir amacı olmadığını, beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum. sadece ailesinde rahat büyümüş biri. ayrıca yani beğenilmek her kadının hoşuna giden bir şey
Eskileri hatırladı bana emo girl haha
nesi var iki
Açar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?