Teşekkür ederim @KizlarSoruyor @Feyzzzzza
Sevgilimizden ayrılırken neden vedalaşmakta zorlanıyoruz?
Teşekkür ederim @KizlarSoruyor @Feyzzzzza

Bir şarkı sözü vardır alışmak sevmekten daha zor geldiği için veda etmek zor geliyor birde insan kendisinin yerine başkasının konmasını kabul edemez.
17 Temmuz, 2023 Pazartesi 20.00
Nedeni basit aslında. İlişki boyunca yaşanan güzel anılar ve paylaşımlar, vedalaşmayı daha da zorlaştırabilir. Bu anılar, ilişkiyi bitirme kararı almanızı engelleyebilir veya ayrılığın sonunu kabul etmekte zorlanmanıza neden olabilir.
Benim hiç sevgilim olmadı ama sevgilim olsaydı bile vedalaşırken eğer beni terk ediyorsa ya da ihanet ve aldatmak varsa o zaman zorlanmazdım hatta veda bile etmeden silerdim direk hayatımdan. bunun dışında eğer geçici bir süre veda ediyorsak uzun süre göremeyeceksek birbirimizi arada çok güçlü bir sevgi olacağı için zorlanırdım ben. zaten her insan duygusallaşabilir veda ederken çünkü onlarla geçirdiğimiz zamanın ve deneyimlerin değerini biliyoruz. Onları özleyeceğiz ve onların hayatımızda olmadığı bir hayatı hayal edemeyiz. Vedalaşmak, bir anlamda, geçmişe veda etmek ve geleceğe dair belirsizlikle yüzleşmek demektir. aynı zamanda, yeni bir hayata başlamak anlamına da gelir. Sevdiğimiz kişiyi geride bırakarak, kendi başımıza ayakta kalmak ve kendi hayatımızı kurmak zorundayız. Bu, zor bir süreç olabilir, ancak aynı zamanda büyümek ve gelişmek için de bir fırsattır.
Ayrılık sebebine bağlı
Rica ediyorum kardeşim
Bir geçmiş var sonuçta, o kadar anı birikmiş birçok hayal kurmuşsun..
Cevap
6Cevap
Neden ayrıldığımıza bağlı ihanet, aldatma, yalan vs.
Teşekkür ederim kardeşim
Aksine veda etmesi severim..
Teşekkür ederim
Sevmek sevilmek varken neden bu vedalar
Vay çok pozitif 🤩
🙂 her zaman✌🏻
Sevilmek nasip oldu herhalde 🤓
Alışkanlıkların sona ermesi her daim zor olur.
Fenomenlikle ilgili merak ettiğim birkaç husus var, hem ulaşacağım isimler hem de birkaç bilgi. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
@hepimizbirvedia Tüm konu etiketlerinde Fenomenlik talepleriniz ve Fenomenlik iletişimi için @Bgyontar, @Asuca ve @ksRehber hesaplarıyla iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum.
Rica ederim
Değerli yorumlarınız ve anket fikrinizi merak ediyorum..
İnstagram'a tamamen veda ettim, doğru bir karar mı verdim? ↗
Beklerim..
Teşekkür ederim, inşallah cevaplayacak uygun zamanda.
Cok sevdigi icin
Çünkü filmlerde hep öyle öğrettiler.
Bir yaşanmışlık oluyor ondan
o kadar şey yaşadığımız için olabilir
Çünkü güzel anılar olduğu için
Teşekkür ederim haklısınız
Rica ederim ☺️
Değerli yorumlarınız ve anket fikrinizi merak ediyorum..
İnstagram'a tamamen veda ettim, doğru bir karar mı verdim? ↗
Beklerim..
yaşanmışlık geliyo akla
Vedalaşmam ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?