İnstagram'a tamamen veda ettim, doğru bir karar mı verdim? ↗
Beklerim..

Ben daha öncede defalarca kez İnstagram hesabımı sildim bir iki gün sonra geri açtım, ancak son zamanlarda fark ettim ki kullanmıyorum bile her şey sahte geliyor bende hesabımı bugün gece tamamen sildim geri açmayı düşünmüyorum birde son dönemlerde artık insanlar kolayını bulmuş en küçük bir şey de engelle yok birisine kızıp ergen ergen durumlar paylaş yok konuşmak yerine silmeyi dene o yüzden sıkıldım ve sildim çoğunlukla burada oluyorum.

17 Temmuz, 2023 Pazartesi 00.36
Ben yıllar önce kapadım. Gerçekten sabah akşam yanımda olan insanlara orada bi bakıyorum da bambaşka kişilere dönüşüyolar. İnsanlar orada kendilerine sahte ve mutlu bi dünya çiziyo. Yaklaşık 2 yıldır tam anlamıyla kapalı hiç bir şekilde eksikliğini hissetmedim çok doğru bi karar olmuş.
Kesinlikle öyle hatta geçen gün Instagram yüzünden şimdi yengem bana bozulmuş konuşmuyorum ikisiyle de abimle de onunla da
Ben daha önce uygulamayı silmiştim çok vaktimi alıyor diye ama sonra yine indirdim. Tinder'da bir kız ile eşleştim. Onun için tekrar indirdim. İşin kötüsü ben indirdim kız beni engelledi 😂 Şu an telefonda ve tablette var ama pek girmiyorum.
Benim silme nedenim çok fazla ahlâksız içerik vardı. Kendimi korumak için silmiştim.
Açıkçası evet ya resmen p*rno video sitesine döndü
Evet. İşin kötüsü yapanlar da çoğunluk kadınlar. Yemin ediyorum çok canım sıkılıyor onları görünce.
Kesinlikle
Baya doru karar
Ben tamamen olduğunu düşünmüyorum, seni az çok tanıyorsam sen yine geri dönersin. Tabiki senin kararın ama bir çok kez açıp kapattın. Bir de büyük konuşma bakalım tamamen diyorsun ama😅
Dönmezsem ya,😂
Cevap
15Cevap
Eğer kullanmıyorsan doğru
Yok dostum ya
Bence bu karar kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlı. İnstagram'ın size zaman kaybettirdiğini ve hayatınızda olumsuz bir etkiye sahip olduğunu düşünüyorsanız ona veda etmek sizin için doğru bir karar olabilir. 🙂
Teşekkür ederim birde son dönemlerde aile arkadaş sorunları yaşadım
Düzeldi ya onlar umurumda değil de İnstagram çok ahlaksız oldu
İyi yapmışsın abi. Çok mantıklı bir karar hatta. O kadar vakit öldürüyor ki. Bende çok takılmamaya çalışıyorum ama duruyor işte ya. Bu arada bunların mesajları da çok komik oluyor sanki çok lazım 😅😅😅
Kesinlikle katılıyorum
Dün bende Instagram hesaplarıma veda ettim.. Facebook açmıştım, ona da veda ettim.. Wptaki kişilere de veda ettim.. Hayatımdaki kalabalık topluluk arasindan kimse bırakmadım ve çok hafifledim.
En güzel bir kaç tane kalsın yeter
Hiç kalmasın :))
Öyle deme fıstık ya
sadece instagram değil bu KS de öyle mesela tamamnen bir alışkanlık yeter ki irade olsun her şey olur
Benim için burası güzel de Instagram saçma sapan oldu
burası kaçamak bölge mi insatgrama göre
Aynen öyle
evli misin
Çok şükür bekarım 😂
hahah
🤣🤣
Çok alışmadıysan senin adına sevindim. Toxic insan elbette çok ama keşfetteki reelsleri izleme bağımlılığım olduğu için ben dayanamazdım 😅
O videolar benim internetimden çok yiyor ya o yüzden kullanmayı da sevmiyorum açıkçası ya zaten bugün ben artık sıkıldım bıktım yani insanların böyle saçma sapan olmayan aile fotoğraflarını böyle mükemmelmiş gibi gösteriyorlar ya hatta geçen gün benim abimin evlilik yıl dönümüydü yengem 3 gün öncesinden başladı paylaşımlara Ben de bir tane paylaşım yaptım kız bana bayağı bir bozulmuş şimdi konuşmuyoruz ikisiyle de konuşmuyorum ama umurumda mı tabii ki değil ya Ben artık insanların kına fotoğraflarını düğün fotoğraflarını bilmem bebesinin fotoğraflarını görmekten sıkıldım insanın biraz mahremiyeti olmalı ya
Paylaştığım fotoğraf da buydu
Insanlarin kendisiyle ilgili paylasim yapmasi neden rahatsiz ediyor ki? Demek ki eşini cok seviyor ve sık sık o gunlerden kalan atmadigi kareleri atiyor. Elbette ki tek attigi kocasiysa garip durur ama arada eski fotolari da atabilir.
Ya tamam İnsanlar istediği paylaşım yapabilir de yani zırt pırt da biz insanların Özel hayatını görmek zorunda değiliz anladık yani tamam mutlu oldular evlendiler ne yapalım yani şimdi 7/24 onların fotoğrafını mı beğenelim yani durmadan durmadan aynı fotoğrafı karşımıza çıkarak da tamam toplu bir yerde fotoğraf çekilir önemli bir gün olur paylaşılır anlarım ama durmadan durmadan hayatını ortaya döküp de birbirine methiyeler düzmek nedir hayır bir de ben Yani evlilik durumunun iyi olup olmadığını bildiğim insanların böyle saçma sapan paylaşımlar yapmasına gıcık oluyorum dışarıya karşı Biz mutluyuz havası ama yalan
Insanlarin dedikodusundan kacmak icin maske takan insan cok elbette
O yüzden ben de Instagram'ı tamamen kapattım sıkıldım artık insanların sahte görüntülerinden gerçek hayatta ne karakterde olduğunu bildiğim insanlara sosyal medyada filtre fotoğraflarla mükemmel görünmesi bana sahtecilik geliyor Bir de mahremiyet diye bir şey kalmadı insanlarda ben buna kızıyorum önceden Instagram mesela manzara fotoğrafı paylaşmak için vardı ama şimdi affedersin millet kıçını başını ortaya seviyor şimdi bu yapay zeka teknolojisi çıkıyor ya akın zamanda o profilinde fotoğraflarını paylaşan insanların iki gün sonra videolarımı meydana çıksın Ben onları o zaman göreceğim
Surekli manzara paylasanlari da ben sevmiyorum. Netice de x kisisi icin takip etmisim. Doğa gormek istesem doğa sayfasi takip ederim 😅 Arada etrafi cekmeleri guzel de surekli cekilmesini ben de sevmiyorum. Elbette kendi tercihleri. Fakat izlemeyi sevdigim insansa onu daha cok gormek isterim.
Tamam işte ben tamamen sildim sorun kalmadı 😅
İyi yapmışsın silmekle bence. Gereksiz ve zaman kaybı yaşatan bir uygulama zaten..
Birde herkes manken gibi x🥳
Aynen ya herkes bir kusursuz 🤣
Geçen gün şunu paylaşım yaptım yengem bozulmuş 🥳
Ahahhaha 🤣🤣
Bende şimdi ikiziyle de konuşmuyorum son mesajlarına cevap bile vermedim
Seni rahatsız edici şeyler yazıyorsa cevap verme tabi.. ama ikizi sana naptı onunla konuşabilirsin bence
boş ver ya zaten İnstagram sildim
Değerli yorumlarınız ve anket fikrinizi merak ediyorum..
İnstagram'a tamamen veda ettim, doğru bir karar mı verdim? ↗
Beklerim..
Ben de veda etmek istiyorum ama yapamıyorum. Çok doğru karar.
Yaparsın ya gerçekten çok gereksiz
Çapkınlık yapamazsın hiç doğru bir karar değil.
Behlül abi var iken de yapamıyorduk 😄
Çok gereksiz anlamsız bir sosyal medya bence
Gerçekten önceden manzara resimleri için vardı şimdi anlamından çıktı
Aslında benim de fizyoterapistler falan vardı da ne bileyim
Ya bu kişisel bir tercih ve tercihine saygı duyuyorum. Ben instagram'ı çok kullanmıyorum. Ama olmazsa olmazı çünkü sosyal medyada bir tek instagram kullanıyorum.
Kararsızım ilk başlarda bı sosyal medya hesabını kapatınca rahatlıyor gibi oluyor insan ama sonra bazen elin arıyor olsaydı da bir takilsaydim diyebiliyor
Eğer rahatsız oluyorsan iyi bir karar ya da daha fazla kendine odaklanmak istiyorsan ama ben olsam sadece hesabı dondururdum. Çünkü bazen kullanıcı adı bulmak zor oluyor kendi adında.
Girsende çok önemli değil zaten 😃 reel videolarını izliyorum onun haricinde kullanmıyorum bile
Ben Instagram kullanmıyorum daha yeni de Twitter'a veda ettim bence en iyisini yapmışsın
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim ne demek
Yanlış karar vermişsin Bence dön
İyi etmissin kapatma bence de
Teşekkür ederim kardeşim
Bence en doğru karar
Doğru bir karar. İyi yaptın.
gayet yerinde bir karar
Onu sen daha iyi bilirsin
Kesinlikle doğru karardir
Senin kararin saygi duyarım tabii ki.
Kullanma durumu yoksa doğru