Sizce bitirmekte doğru mu yaptım pişmanım?

1 yıldır ara ara konuştuğum biri vardı. İnstagramda 405 arkadaşının 400 ü kız olduğu için bi türlü güvenip buluşma teklifini kabul etmiyordum. Ama son 2 aydır kesintisiz konuşuyorduk ve artık görüşmemiz gerektiği kararı aldık. Normalde dışarda kahve içecektik ama planlar değişti ve evde buluştuk. Buluşmakla kalmayıp öpüştük ve beraber uyuduk. Her şey güzeldi. Bana karşı çok naifti ve sabahta güzel ayrıldık. Tek sorun instagramının sürekli sessizde olması ve yalnızca o istediğinde konuşabilmemizdi. Durumdan rahatsız olduğumu önlem almasını söyledim ama değişen bir şey olmadı. O ne zaman müsait olursa instagrama girerse o zaman cevap veriyordu ya da kendi yazıyordu ben ulaşamıyordum. O kadar kızda ekli olunca tabi benim sürekli içim içimi yiyordu. Numaramı da istemedi. Ve hiç bir engelimiz olmamasına rağmen dün akşam buluşma görüşme teklifinde de bulunmadı. Daha iki gün önce görüştük diye kestirip attı. Belki de tekrar eve gelebilmek için reglimin bitmesini bekliyordu. Belki de kötü niyetliyim bilmiyorum. Ama sonuç olarak yanımda olmak isteyen 1 saatte olsa görüşmek istemez miydi 🙁 O kızlardan bi farkım var mıydı? Bu durumu konuşma kararı alıp konuşmak istemediğimi ilgisiz kaldığımı ona ulaşamadığımı söyledim. O da sorgusuz bi şekilde ben halimden memnundum her şey güzel gidiyordu ama sen mutsuzmuşsun peki nasıl istersen dedi sadece. Hiç bir çaba hiç bir açıklama yok. sadece hiç bir kızla konuşmadığını daha önce kadınlara yönelik iş yaptığı için o kadar kız ekli olduğunu sonrasında da kadınların ilgisi hoşuna gittiği için böyle kaldığını söyledi. Sizce bitirmekle doğru mu yaptım 🙁

Sizce bitirmekte doğru mu yaptım pişmanım?