Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAradaki sevgi, aşk gibi duygusal bağlar bir anda bitemediği için böyle bir durum karşısında hissedilen tek şey acı ve üzüntü oluyor. Bağlılık, alışkanlık vs. bunlar zamanla etkisini yitiren hisler. Bu yüzdendir ki hayatından çıkmak isteyen birine karşı kırgınlık, öfke, hayal kırıklığı gibi bir çok duygu hissediliyor, evet gideni durdurmamak gerekir bazen. Acını yine çekersin ama günün birinde her şey geçiyor. 'Onsuz nefes alamam ya da yaşayamam' diyenler gayet yaşamını sürdürebiliyor, hatta belki daha iyiye bile gidebiliyor bir şeyler çünkü insan bir ilişki içindeyken olumsuz durumları kabullenmek istemediği için ya da öyle bakmak istediği için görmüyor, bir şekilde uyum sağlıyorsun hayata, kendine, olup bitene...
21 Yorumla- +1 yıl
Giden herşeyin saniyelik olarak yeri dolar. Yeterki biz o boşluğu doldurmamak için çabalamayalım.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılOna karşı duygular bitmediği için ayrılık acısı çeker ve gözyaşı dökülür. Zaten aşk acı çekmek değil mi? Yoksa adı niye aşk olsun bak ikiside 3 harfli aşk ve acı...
Seviyorsun zaman ayırıyorsun haliyle alışkanlık ve bağımlılık oluşuyor. Sevginden alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyor insan ve ayrılık ister istemez acıya sebep oluyor. Acıyı hafifletmek en iyi yolu ağlamak ve gözyaşları ile akıtmaktan geçiyor, yoksa içinde biriktirip ruhunu hasta edersin.
Gözyaşlarımız iyi ki var, yoksa ruhumuz hasarlı kalırdı. Ağlamak güzel bir nimet unutmak için...
36 Yorumla- +1 yıl
Aşk acı çekmek değildir. Çünkü aşk, karşılıklı sevgi ve huzurun adıdır. Acı var ise orada hata vardır. Bir köprünün karşılıklı iki direği gibidir aşk. Bir taraf geriye doğru düşerse karşı tarafta kendi yönüne düşmeli. Aşkın ilk aradığı şey adalet ve değerdir. Her şeyi aynı oranda ve aynı anda ister.
- +1 yıl
Senin söylediğin karşılıklı aşk onu bulmak zor dostum, hikayelerde bile aşk kavuşamamak iken bunu sorgulamak bana düşmez. İnanmadığım bir şey aşk yenmiyor içilmiyor, zaman ile geciyor
- +1 yıl
Ruhların huzuru aşktır, birgün o huzurun seni bulması dileklerimle :)
- +1 yıl
Ben ve aşk? Bundan sonra torun aşkı olur bende😆
- +1 yıl
O dünyanın en güzel aşkıymış. Bunu bir dededen öğrendim. Kalan tüm ömrümü torunuma versem gözüme gelmez diyordu :)
- +1 yıl
Aynen 😊
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
24Cevap
+1 yılSeviyorsak onu bir daha göremeyeceğimiz için içimiz acır çünkü.
Zaten sevmiyorsak gülerek karşılarız bende bunu bekliyordum dermişçesine.
Duygusal bağ tıpkı anne ve bebek gibi.
Ona ihtiyacımız olduğunu onu görmeden yapamayacağımızı düşünürüz.
O yüzden de ağlarız içimizdeki acı bize bunu yaptırır.13 Yorumla- +1 yıl
Halbuki hepimiz yalnız doğar, yalnız yaşar ve yalnız ölürüz. Çevremizdeki herkes kendi hayatının menfaatlerini elde etmek için yanımızda durur, hepimiz aynı sebeplerle birilerine yaklaşırız.
- +1 yıl
Evet tamamiyle mantık dışı bir o kadarda duygusal tepkiler. Zamanla herkesin yokluğuna adapte oluruz
- +1 yıl
İnsan iradesi ölüm hariç olmak üzere geriye kalan herşeyi yönetebilir, tamamen bizim isteklerimizin eseri yaşamımız.
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Harcadığım zamana ağlarım hıhh
11 Yorumla- +1 yıl
Yok, kötüyü tanımak iyiyi tanımayı sağlar, buna sevin.
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalp hüzünlü bir organ o yüzden
17 Yorumla- +1 yıl
Kalbi yönetebilmeliyiz.
- +1 yıl
Zor meslek
- +1 yıl
Denemeliyiz :)
- +1 yıl
Denemekten zarar gelmez :)
- +1 yıl
Başaracağını biliyorum üstadım.
- +1 yıl
Teşekürler hocam 😊
- +1 yıl
Rica ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Seviyoruz çünkü sevmesek göz yaşı dökmeyiz
13 Yorumla- +1 yıl
Bizi sevmeyeni sevmemeliyiz.
- +1 yıl
Gönül onu sevmeyeni istemez. Biz asılda karşıda ne arıyoruz ona bakmalıyız :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü duygular harekete geçer. Bir anda akılda beliren bir soru olur "Şimdi ben onsuz ne yapacağım?" Evet, bundan öncesinde o yoktu, lakin kısa bir dönem dahi olsa o kişi senin her şeyin oldu. Sabah kalktın o var, akşam yattın o var. Her şey, her anın o olmuş. Sonra belki de küçücük sebepten bitirmek istemiş, böyle bir durumda kim ağlamaz ki!
Kalp acır göz de yaşarır. Çünkü artık onsuz geçecek günler, onsuzluğa alışma sürecin olacak, belki de bir daha kimseyi onun kadar sevmeyip, güvenmeyeceksin.19 Yorumla- +1 yıl
Bizi lovebombing tuzağına çekip hayatımızı zehir eden birinden kurtuluruz. Bu kadar değerli olsaydık en büyük sorunda bile gitmemek için çabalardı. Bence yükümüz gittiği ve gerçek sevgiye yollarımız açıldığı için daha mutlu olmalıyız.
- +1 yıl
Doğru, orası öyle tabi. Lakin, o an mantıklı düşünemiyorsun.
- +1 yıl
Mantıklı düşünmekle duygulara yol vermek arasındaki süre tam 60 saniye. Ne olursa olsun, 1 dakika düşünüp sonra konuşsak veya hareket etsek inanın hayatımız baştan sona değişir.
- +1 yıl
Kesinlikle, ne yazık ki bunu çoğumuz yapamıyoruz.
- +1 yıl
İnanın bunu yapamıyoruz derken bile bu bizim elimizde. İnanmadığımız şeyi yapamayız, önce bunu yapacağımıza inanmalıyız.
- +1 yıl
Haklısınız 😊
- +1 yıl
Yaparım deyin ve bunu hayatın herhangi bir alanında denemeye başlayın. Bir süre sonra zaten bu alışkanlık gibi olacak.
- +1 yıl
En kısa zamanda, teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim.
Şimdi işin yoksa git yenisini bul, tanış, tanımaya çalış, sonra alış. Ne vardı sanki şu 3 günlük dünyada mutlu mutlu geçinip gitseydik. Hayır yani ne vardı? Neydi alıp veremediğimiz? Neydi anlaşamadığımız? Ne yani ne? 😄 üzücü bir durum tabi. Emek var, zaman var, en önemlisi sevmişin de.
311 Yorumla- +1 yıl
Ama yanlış eşeğe oynadığımız için eşeğimiz kaçmış oluyor 😂
- +1 yıl
O anlık doğru ve giderken yanlış olur.
- +1 yıl
Paradoks içinde paradoks. Bu akşam bize uyku yok olric 😂
- +1 yıl
Her yanlış bir diğeri için doğru ise her doğru diğerine yanlış görünür. Bu durumda yanlış olanı korumak doğruyu korumaktır.
- +1 yıl
Evet, dengede kalabirsek iki tarafta doğruya kendi açısından yanlış, yanlışa doğru diyebilir. Paradoks çözüldü, teşekkür ederim.
- +1 yıl
☺️
+1 yılinsan
terk edilmeyi gururuna yediremiyor ve duygusal anlamda ona karşı hissettiği hislerin ayrılığa karşı duruşu zayıftır
belki o hissetmediği için ayrılsa da sen seviyorsun
ve ayrılmayı kabul etmek zor..11 Yorumla- +1 yıl
Anladım, ben giden herkesi hızlı gitsin diye ittiriyorum.
+1 yılBağımlılık ve alışkanlıklar vardır. Eğer aksi olur bende hala seviyorsam ve ayrıldıysak pişmanlıklarım vardır bunu mu sevdim beee diye😂çocukça 😒beni niye sevmiyeğğğğ 😂yada boşa harcanan zamana üzülür insan unutur ama ya er ya da geç unutur sonra ilerde kendine güler.
23 Yorumla- +1 yıl
Giderken ardından kahkaha atarak yolcula, daha güzel olacak.
- +1 yıl
Ben üzülmem ki o üzülsün neler kaçırdı neler haberi yok😂💦💦💦
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılAğladığımız o kişi için değildir. Tabiki ayrılırım ben hiç ikiletmem. Ama üzüntüm kendi hislerimedir. Benim ona kattığım değer ve ve onu taşıyamayacak bir yüreğe yüklemiş olmamın , yanlış karar almış olduğumun yüzleşmesidir o göz yaşları. Sonraki hayatımın belkide mimarı olacak o anki düşünceler. O sebeple hiçbir şey olmamış gibi davranmaktan da bunları yaşamayı terih ederim
23 Yorumla- +1 yıl
Ağlamak yerine düşünülebilir, ağlayıp insanın kendini suçlamasına karşıyım.
- +1 yıl
Öz eleştiri diyelim buna.
- +1 yıl
Bu hatayı nasıl yaptım düşüncesi. Anladım, teşekkür ederim.
Onunla ilgili hayallerimiz vardır. Olmasını istedigimiz, birlikte yaptığımız planlar vardır. Yasanmisliklar akla gelir, yasanamayanların özlemi olur. Hatta bazen "daha bir gün önce bunları konuşuyorduk, nasıl oldu, çok saçma " diye aglariz. O kdar yakındır ki kurulan hayaller ve o kdar tazedir ki yaşanananlar, anlamsızlaştırır ayrılığı.
23 Yorumla- +1 yıl
Aksine, bu adi beni nasıl bu kadar iyi kandırdı, neden aklımı çantaya attım diye düşünmeliyiz.
- +1 yıl
İçimizin acıması bizim kendi değrimizin farkında olmamamızın sebebidir. Ağaç bile dalından düşen yaprağın ardından bakmaz. Soranlara, o dalımda iken benimle adı vardı şimdi yerlerde sürünecek der.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gidenin biz değil karşıdaki olmasından dolayı , eğer ki giden biz olsaydık ağlamazdık.
Giden vazgeçendir ve vazgeçen için hiç bir his kalmamıştır.
Kalan kişiysen kendini sorgularsın , ne eksiğim vardı diye , acaba kimin elini tutacak şimdi diye işte bu düşünceler gözyaşlarımızın sebebidir.26 Yorumla- +1 yıl
Gitmeden eksiklerimizi anlatmadı ise giden eksiktir. Vazgeçilen olmak ağır değildir, herkes ederine gider. Ona siz ağır gelmişsiniz demektir. Geride alan olarak kendimizi bu konuda sorgulamak ise hatadır.
- +1 yıl
Biz sorguladıkça kendimizi ezer ve kendi değerimizi düşürürüz. Unutmayın, ne kadar kendimizden ödün verirsek, karşı taraf o ödünlerimizi kendine madalya oalrak takıyor.
- +1 yıl
Bundan sonra hak etmeyene madalya takmayağız :)
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Eskiden çok dökerdim ama değmediğini hiçbir şeyin insanın değer verdikleri insanlardan, sağlığından önemli olmadığını gördüm. Artık üzülmüyorum gidecek olan , değer vermeyen, beklenti içinde olmadan, duygusu olmayan insanları hissediğim an benden çıkar. Arkamı dönüp göz yaşım akmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Gidiyorsa yolu açık olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBizden ayrılmak isteyen sevgilinin ardından ya canımız yanmıştır sevgiden ağlarız, ya da gurur sazı eline almıştır kötü hissettiğimizden ağlarız.
Ağlamak kulağa kötü gelsede bence içeriyi temizlemek adına yapılan iyi bir eylem.
Sonuçta bir ömür ağlayacak halimiz yok.
Geçicek zamanla.
Ama ağlayarak ama kızarak...
Aslında verilen bütün tepkiler aynı kapıya çıkıyor.
Gülmek bile...11 Yorumla- +1 yıl
Güle güle derken onun yüzündeki hayal kırıklığı ifadesi dünyada yok çünkü ağlamamızı veya gitme dememizi beklerler 😂😂
+1 yılKimse için gözyaşı dökmeye değmez heleki ayrılmak isteyen biri için. herseyi bir mantık çerçevesine oturtmak lazım aslında.. sevgi insan ruhu için bir gereksinim olsa da yanlış insanda doğru sevgi aranmaz bazen bitirmek gerekir ki yeni şeylere ruhumuzu hazırlayalım
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güel bir şekilde ifade ettiniz. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim..
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çünkü ayrılmak isteyen biz değiliz. Ama eğer biz isek mecbur kalmışızdır. Ayrılmayı kalbimiz değil mantığımız istemiştir. Bu yüzden halen ağlarız. Ayrıca ayrılık acı bişeydir. Hayatından yakın insan kaybetmek demektir. Acı da göz yaşı getirir patron.
316 Yorumla- +1 yıl
İstem dışı ayrılık acıdır, bunun dışında kalan ayrılıklar kurtuluştur.
- +1 yıl
Üzülen taraf giden olmalı kalan değil.
- +1 yıl
Sebepsiz yere giden seviyorum diyemez.
- +1 yıl
Bunun adı korkaklık veya yalancılıktır.
- +1 yıl
Korumak isteyen sebepleri döker ortaya. Korunanda ona hak verip ardından dua eder.
- +1 yıl
Onlar sadece filmlerde olur, gerçek istihbarat elemanlarının ailesi onu bilir, sırları bilmez sadece.
- +1 yıl
ama o örnekti patron başka olaylar durumlar da olabilir. Mesela bi kıza tecavüz edilmiş ayrılmak zorunda kalmış adam da kız başkasına kaçtı sanmış ama kız olayı açık etse diyelim adam gidip katil falan olur hapse düşer ya ölür. Yani bu gibi çok durum olabilir örnek veriyorum sadece. Bence adam peşini bırakmayıp araştırsa olayın sebebini çözebilir. Çoğu bunu yapmıyor karş taraf da zaten işine geliyormuş dünden razıymış ayrılmaya diyor susuyordur.
- +1 yıl
Hayat acabalarla yaşanamaz. Biz olanı anlatırız, bu da herkes için en doğru olandır.
- +1 yıl
Korkularımız hayatımızı yok eder, bu sebeple korkular hayatımızı yönetmemeli.
+1 yılO kadar çok anıyı yaşayıp bir anda her şeyi yok saymak ve üzülmemek imkansız gibi geliyor bana... Vefat eden bir insan içinde ağlamamamız gerekirdi demişsiniz fakat bu duygular insan için var ve yaşanması gerek...
26 Yorumla- +1 yıl
Vefat eden için ağlamamamız gerekir demedim. Ölümü bile kabullenen insan ayrılığı kolaylıkla kabullenebilir demek istedim.
- +1 yıl
Yanlış anlamışım kusura bakmayın, ölümü kabullendiğimiz gibi ayrılığı da kabulleniyoruz her ikiside zaman alan bir şey...
- +1 yıl
Estağfurullah. Olayımız şu. Madem bu hayatta ölüm var ve ne zaman öleceğimiz belli değil, o zaman bu içinde olduğumuz hayatta kendimizi mutlu edecek şeylere zamanımız çok az. Azıcık zamanda üzülmeye zaman ayırmamalıyız :)
- +1 yıl
Çok haklısınız :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnılar, yaşanmışlıklar, verilen emekler kişiyi hüsrana uğratır.
Alışkanlık bazen de, kişi alıştığı kişiye veda etmek istemez, çünkü tekrar güvenip sevmek zor gelir.31 Yorumla- +1 yıl
Bu aldığımız ayakkabının hemen veya bir süre sonra ayağımıza vurması gibidir. Onu çıkarıp atarken yeni bir ayakkabı almak konusunda tereddüdümüz olmamalı.
+1 yılAlıştığımız düzen bozulduğu içindir belki güvenli alanımız değişmiş oluyor bu da bizi strese sokuyor ya da o kişiye çok emek veriyorsun ve gittiği zaman bizim de anılarımız ve emeklerimiz boşa gitmiş oluyor
113 Yorumla- +1 yıl
Emekler karşılıklı verilirse sorun olmaz. Ne az nede fazla emek vermemek lazım.
- +1 yıl
Bu ayarı tutturmak çok zor
- +1 yıl
En kolay ayarlama bu. Çocuk oyunlarında bile o bir adım atınca bizde ona doğru bir adım atarız. Doğar doğmaz alıştığımız bu dengeleri büyüdükçe bozan biziz :)
- +1 yıl
Bakalım tekrar aynı dengeyi bulabilecek miyiz
- +1 yıl
Denge şilk adımda kurulur, 10 adım atıp karşıdanda 10 adım atmasını beklemek ağırdır. Bu arada elimizle açtığımız denge uçurumunun kapanması baya zaman alır ve o zamanlar hep bizim hayatımızdan çalar.
- +1 yıl
10 adım değil de 6-7 adım attıktan sonra bir adım bile gelmezse bırakıyorum karşıdakini önemsemeyi ama o bile fazla yoruyor
- +1 yıl
1 adım atarken ayağım havada kalrı, onun ayağı yerinden kıpırdamazsa o adımım yere değmeden geri gelir :)
- +1 yıl
Ben çok şans veriyorum ya ben yanlış anladıysam diye düşünüyorum öyle demek istememiştir diye de düşünüyorum
- +1 yıl
Başkasının sözlerine, hareketlerine kılıflar bulmayın. Bu hayatımızı mahveden büyük hatalardan biridir.
- +1 yıl
Evet öyle ama bir hatasıyla siliyor gibi hissediyorum şunu da yapmıştı diye yaptığı iyi şeyleri hatırlıyorum ama kötü şeyleri de hatırlıyorum
- +1 yıl
İyi veya kötü herşeyiyle paketleyip kaldıracağız :)
- +1 yıl
:) öyle yaparsak etrafımızda insan kalmaz ama herkesin kötü yanları vardır
- +1 yıl
İyiliği kötülüğünden fazla değilse zaten kalmasın :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gözyaşı muazzam bir nimettir. Ruhu temizler , vicdanı rahatlatır.
Öyle veya böyle , acıdan da olsa , sevinçten de olsa.. insan ruhuna en iyi gelen şey gözyaşıdır.
Günaydın üstad..21 Yorumla- +1 yıl
Gözyaşı kalbin ne kadar naif ve insanlık dolu olduğunun işaretidir, harika anlatmışsınız. Çok teşekkür ederim.
Günaydın üstadım.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlkten yokluğu can yakışıyor. Bu canın yanılgısı gözyaşı döktürür.
Herşeye alışan insan buna da alışır.33 Yorumla- +1 yıl
Evet, insan istediği zaman herşeyi yönetebilir.
- +1 yıl
Evet yönetir. Alışmak yönetim sonucu ortaya çıkandır.
- +1 yıl
Aynen öyle reis
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Unutma unutulanlar unutanları asla unutmaz. Sana gelsin 🙂
https://www.youtube.com/embed/hX2fu18jfQQ14 Yorumla- +1 yıl
Rahmetliyle anlaşamadığım tek konu bu.
- +1 yıl
Şarkı muhteşem.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bağlanmışlık, gidişinin acısı onsuz ne yaparım korkusu. Ancak ondan önce nasıl var idiysek ondan sonra da yine var olmaya devam ederiz. O an kavrayamadığımız bu sanki.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız.
+1 yılÇünkü onunla ne zaman güzel anlarını hatırlasalar gözlerini açtıklarında gitmiş oluyorlar. O yüzden. Onunla yaşadıkla güzel anıları hatırladıkları zaman istemsizce göz yaşı döküyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
O anılar ikili yaşandı. Onda değeri yoksa bendede olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın
Kendi duygularımız değil midir canımızı acıtan? Biriktirdiğimiz anıların boğazda bıraktığı o ağrının şiddeti ve sanırım yenilerini ekleme hayalinin yarım kalmış hali.12 Yorumla- +1 yıl
Eğer gidiyor ise gülerim ben. Yolu benimle yürümeye cesareti olmadığı için bende çok yorulmamış olurum.
- +1 yıl
Tamam ama şu an söylediğiniz mantık tarafı oluyor işte. İnsan o an bu halde düşünecek durumda olmaz işte.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimin ayrılmak isteyen taraf olduğu önemli değil ki. Birini çok seviyorsan ve ilişkiniz bitiyorsa buna göz yaşı dökmen ve acı çekmen çok normal.
21 Yorumla- +1 yıl
Beni bırakıp gidenin ardından acı çekmem. Çünkü değerim olsaydı gitmezdi, gidiyorsa hayatımdan bir yük eksiliyor demektir.
Alışkanlık haline getirdiğimiz birinin artık olmaması üzer bizi.
33 Yorumla- +1 yıl
Kendliğinden yani benim hatam olmadan veya hatamı bana anlatmadan gidiyorsa hiç umursamam.
- +1 yıl
İnanın hiç rol değil, hatta gidenler dönüp ne oluyor bile dedi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum hiç başıma gelmedi. Bundan sonra da gelmez İnşallah.
(Bkz: hiç uzun soluklu ilişkisi olmamış insan)11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah gelmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelki biraz kabaca olacak.
Bu yüzden şimdiden affınıza sığınıyorum..
Aptalllığımızdan.11 Yorumla- +1 yıl
Kaba bir ifade değil, bence tam isabet.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/psULE-18hNUUmit Besen abimizin dedigi gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Alışmak geçicidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılne göz yaşımı başka işim gücü yok bide ona mı ağlayalım ağa boş ver giden gider ağlamaya gerek yok ağlanacak yüzlerce konu var zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlıklar yaşanmışlıklar var. Sevmiyor bile olunsa insan eksikliği hissesilir.
24 Yorumla- +1 yıl
İstemeden gidenin eksikliğini hissettirmeli, isteyerek gidene kahkahalarla gülünmeli bence.
- +1 yıl
Geçen bi yerde okudum ve çok hoşuma gitti. Diyorki ayrılık diş çektirmek gibidir. O diş çürümüştür ağrı veriyordur çekilmesi gerekiyordur. O sancılı br süreçtir. Ama gitsede yerinde bir boşluk bırakır ve dilin hep oraya kayar. Sonuç olarak ağrı bitmiştir ama o boşluğu hâlâ hissedersin.
- +1 yıl
İşte biz ona ağrılı dişe dolgu diyoruz ve dil dolu olan noktada gezinmez.
- +1 yıl
Her diş dolgu ile kurtarılmaz psikolog
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Böyle bir durumu yaşamadım. Yaşayanlar neden agladiklarini söylesinler.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende kahkaha attığım için merak ettim.
+1 yılYaralanmışızdır yaramız kanar acı verir hiç bişey düzelmez ama acı olur
13 Yorumla- +1 yıl
Yarayı açanın keyfi bozulsun diye gülerim.
- +1 yıl
Benim umrumda olmaz ne gülerim ne ağlarım içimde yaşarım hiç yokmuş gibi olmamış gibi
- +1 yıl
Harika bu.
Uçudumdan düşer fibi, bir boşluk hissi olduğu için. Onun varlığına alışmış oluyor insan.
15 Yorumla- +1 yıl
Kuşları örnek almalıyız. Konacak yer bulursa konar, koduğu yerde bir sorun olursa kendi kanatlarıyla uçar. Hepimiz için hayatın merkezi yine kendimiziz. Çünkü biz yoksak geriye bizim için önem arz eden bir şey kalmıyor.
- +1 yıl
Bu teselli değil, hayatın gerçeği bu. Madem yol bitti ve herkes kendi yoluna gidecek. O zaman yıkılmanın mantığı ve kimseye faydası yok.
- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yılAlışkanlık, bağımlılık.. kabullenmek görmezden gelmek zor.
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında kendi kendimizi kandırıyoruz, ölümü kabullenen insan herşeyi kabullenebilir.
- +1 yıl
Öyle.. zamanla geçip gidiyor aslında.
- +1 yıl
Aslında biz kabullenmeyi öğreniyoruz.
+1 yılBen ayrılıp gidenlerden de, göz yaşı dökmekten de uçsuz bucaksız nefret ediyorum nefffreeeeett!
11 Yorumla- +1 yıl
Senin bu halini çok seviyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiiç öyle ağlama zırlamayla işim olmaz. Gidenin yolu açık olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen olması gereken bu.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yorumlara bakmaya geldim nazar değmesin bana 😁😂🙈
11 Yorumla- +1 yıl
Kimseye nazar değmesin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla değer vermemizden ondan başka kimse yokmuş gibi hissettiğimizden
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir tespit.
Ayrıldığın için değil verdiğin değerin yaşanmışlıkların boşa gittiğini görmek bilmek insanı üzüyor kahrediyor bu yüzden de ağlıyorum her şey için
14 Yorumla- +1 yıl
Kurtuluş gibi görün.
- +1 yıl
Sizinle koordineli bir paylaşım yapmış olduk, teşekkür ederim ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. fazla insaniz oyuzden
21 Yorumla- +1 yıl
İnsan olmayana fazla insan olduğumuz için insanlık bizi cezalandırıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çünkü kalp kırıklığının acısı yapıyor :ı
13 Yorumla- +1 yıl
Sebepsiz gidenin ardından kalp kırılmaz, biz kendimizi kırarız.
- +1 yıl
Hayatımızı biliyorsak o hatadan dönmemiz de kolay olur.
+1 yılDuygusal bağ oluyor o yüzden.
13 Yorumla- +1 yıl
O bağı kuran ve kıracak olan yine biziz.
- +1 yıl
Maalesef öyle.
- +1 yıl
Bunu başarmak bizim elimizde.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılDökenleri de anlamış değilim
17 Yorumla- +1 yıl
Bende hala anlamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Onları anlamak zor
- +1 yıl
Aslında kendi kendilerine düşmanlık ettiklerinin farkında değiller.
- +1 yıl
Ah bi de farkında olsalar kendilerini bu hale getirmezler
- +1 yıl
Uyaranı haşladıkları kadar kendilerini üzeni haşlamıyorlar :)
- +1 yıl
Ahaa 😂 çok doğru dediniz
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnsuz yapaniycam korkusu
11 Yorumla- +1 yıl
Evet onsuz üzülemeyecek olmak korkunç ☺️
+1 yılSeverek ayrılma oluyorsa normal dökülmesi
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen, mecburiyetten ise bende ağlarım.
Özler insan, geride ne enkaz bıraktıysa.
15 Yorumla- +1 yıl
Enkaz bıraktıysak acıtır, güzel bir yaşanmışlık varsa bir manzara gibi huzur olur.
- +1 yıl
Bir eser gibi düşünün. Yıllarınızı alır ve bitince rafa kalkar, geçmişin huzuru ise yaşar.
- +1 yıl
Harika bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık bağımlılık
11 Yorumla- +1 yıl
İkiside bizim için prangadır üstadım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin ardından gözyaşı dokmem😀
14 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken bu, kaybeden o. Ağlaması gereken biri varsa bizi kaybeden ağlamalı.
- +1 yıl
Kesinlikle haklısınız bir kerede haksız olun yahuu😂
- +1 yıl
Haksız olduğum zamanlar çok oldu.
- +1 yıl
İyi bari haksız olduğunuzu bilmeniz😂👍
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Ayrılmak isteyene defol derim sadece
11 Yorumla- +1 yıl
Hakettiği bu.
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olan sevgi, geçen günler emek var emek :)
15 Yorumla- +1 yıl
Aşk bir yemeği karşılıklı yemek gibidir. Hepsini yedik bitirdik, sıra bıulaşıkları yıkamada ki yeni bir yemek yapabilelim :)
- +1 yıl
Eğer bulaşıkta gözümüze gelecekse kullan at tabak alırız :)
- +1 yıl
:)
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. süper soru bence. cevap aptalız
14 Yorumla- +1 yıl
Aslında aptallık değil, haddinden fazla sevecven ve değer verenleriz. Herşeyin fazlasının zarar olduğu gibi, fazla sevgi ve değerde karşı tarafın bizi yok etmeye çalışmasına sebep oluyor.
- +1 yıl
BEnce biten şeylerin hafif bir tadı kalmalı ve bu hüzün olmamalı.
+1 yılyaşayamadıklarımız yüzünden..
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşadığımız kadarını hakettiğimiz içindir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gururumuz incinir
21 Yorumla- +1 yıl
O gururu korumak bizim elimizde.
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Dökmem 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede dökme.
+1 yılÜzer baya çünkü
13 Yorumla- +1 yıl
Kendisi gidiyorsa üzülmem.
- +1 yıl
ne olursa olsun seviorm sonuçta ayrılırsak deli gibi üzülürüm
- +1 yıl
Siz ayrılmayın.
Maliz ondan
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyleyiz.
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bizden ayrılmak isteyen sevgilinin ardından neden göz yaşı dökeriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler