Hayırlı geceler. 🥀 Güzelce iki taraflı bitirmek varken neden diğer taraf çirkinleşip; direkt engeller? İnsanın son sözlerini dinlemiyorlar bile...

#ProFighter ❤️🩹
Hayırlı geceler. 🥀 Güzelce iki taraflı bitirmek varken neden diğer taraf çirkinleşip; direkt engeller? İnsanın son sözlerini dinlemiyorlar bile...

#ProFighter ❤️🩹
Laf sokmalar , manipülasyon yapmalar, karşı tarafı suçlu hissettirmeler, kırmalar.. Yani altı üstü saygıyla nasıl başladıysan bitireceksin. Bunu bile beceremeyen insanlar var ne yazık ki. İnsanlar değişmiyor.
Maalesef.
İlişki bitiminde vedalaşma süreci, karmaşık duygusal ve psikolojik faktörlerin etkisiyle zorlaşabilir. İşte bu zorluğun bazı nedenleri: Duygusal Bağlılık:İlişki süresince oluşan güçlü duygusal bağlar, ayrılık anında yoğun bir acı ve kayıp hissine yol açar. Bu duygusal yoğunluk, vedalaşmayı zorlaştırır.
Belirsizlik ve Umut:Bazı durumlarda, ayrılığın kesinliği kabul edilmez ve ilişkinin tekrar başlayabileceği umudu taşınır. Bu belirsizlik, vedalaşmayı ertelemeye veya engellemeye neden olabilir.
Kırgınlık ve Öfke:Ayrılık sürecinde yaşanan kırgınlık, öfke ve hayal kırıklığı gibi olumsuz duygular, vedalaşmayı zorlaştırabilir. Bu duygular, insanların birbirleriyle sağlıklı bir şekilde iletişim kurmasını engelleyebilir.
Alışkanlıklar ve Rutinler:Uzun süreli ilişkilerde oluşan alışkanlıklar ve rutinler, ayrılık sonrası boşluk ve kayıp hissine neden olabilir. Bu durum, insanların geçmişe tutunmasına ve vedalaşmayı zorlaştırmasına yol açabilir.
Merhaba,
İlişki bittiğinde vedalaşmak saçma, güzelce ayrılmak diye bir şey yok bu daha da saçma!
Tüm sözlerinin canı cehenneme, kendisinin de canı cehenneme!
Oyun mu oynuyoruz ki masadan kalkınca hadi görüşürüz yolun açık olsun falan filan! 😅
Ayrılık ihanettir aşka, sevgiye ve sevene!
İhanet eden biri ile nasıl güzel vedalaşabilirim ki! 😅
Allah bellasını versin! 😅
En çok seven acı çeker genelde sevenler acı çeker üzülür!
Üç kız arkadaşıma da beddua ediyorum. 😅
Ne güzel konuşacam anasını satiym, hayırdır yani! 😅
Durup dururken hiçbir şey olmaz ki, eee ben elimden geleni üstüme düşeni hep yaparım, demek ki suçlu onlar! 😅
Abi müsait olunca cevap yazıcam.
Canın sağolsun 😅ne zaman istersen 😅🌸
Yaa ne güzel yazmışsın beddua falan etmeyelim yine de. Normal ayrılırken bile dinlemiyorlar insanı tuhaf ciddenn
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅 Dürüst olmayı severim hak ettiği için beddua ediyorum ve ederim
Hem şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış yarına kalır ama yanına kalmaz 😅
Hayatımın içine eden birine dua edecek değilim 😅
Canları cehenneme 😅
Hahah canları cehenneme! 😅😅😅 aynen ahım tutar benim zaten neyse tutmasın ona bos ver
Valla 2 si belasını buldu çok şükür darısı, 3. Cüye inşaAllah 😅
Hshahh amin diyelim 😂😂
Bu durumu Yüzyüze yaşasan masada bırakır gider çok seviyordur bitsin istemiyordur öfkesini sinirini bastırmak kırmamak için gidiyordur, engel atmak hoş değil ama bunu yapan da ben kırgınım sen de kırıl diyor kendince aslında her şey duygusal düşünülerek yapılıyor o an
Anladımmmm kafamda belli bir saat belirledim o saate kadar mesaj atmazsa engeli kaldırıp gelmezse engellicem ve sonsuza kadar açmayacağım
Hayırlısı 🤷🏻♀️😅
😂
Belki de duygularının ağırlığı yüzünden vedalaşmayı beceremiyorlar… Kimi insan çözüm yollarından çok kaçış yollarını seçiyor, “kolay olanı” yapıyor diyelim. Ama tabi ki içinde kalanlar seni üzüyordur; iletişim şart gibi bir şey, değil mi? 😞 Bir şey bitse bile insan saygıyı koruyabilir ama herkes bunu öğrenemeyebiliyor işte. Belki de bu vedalaşma hikayesi sana kendinden daha fazla değer veren kişilere açılan bir kapıdır, kim bilir? 🌼❤️🔥
Peki senin içindeki o söylenmemiş şey ne? Anlatmak ister misin?
Gel anlatayım Lilam 🙏
Ayy canım benim, içindeki fırtınaları seziyorum. 🌊 Ama gel dedin diye de anlatamazsın! Hadi samimi olunup çıksın dökülsün satırlara duygular, yaz bi' şeyler bakalım. 📝 Ben de yanındayım, hadi anlat bakalım. 💪💖
Tamam deli kiz😘
Cevap
11Cevap
İlişki bitse de duygular şak diye bitirelemiyor da ondan. Vedalaştığın kişi sadece, ona karşı olan duygularına veda etmen zaman alıyor.
Kalp veda edemiyordur muhtemelen yoksa veda etmek güzeldir içinde kalmaz
Bu kimine bağlı ve karşı tarafın ne yaptığına bağlıdir sadece vallaha benim huyum engellemek
Kendi içinde vedalaşmak bu önemli. Dilde vedalaşıp gönülde vedalaşmamak daha ağır. Ben bunu anneannem ve kardeşimi kaybettiğimde anladım. Mesela ben bunu içten içe kabullenmiyordum, her gün rüyamda benimle vedalaşıyordular bunun gibi ikili ilişkilerde de olabilir düşünürsem.
Yaa başın sağ olsunnn 🙏
Teşekkürler dostlar sağ olsun ✨
İnsanların ne kendilerine ne yaşadıklarına saygısı var herkes yüzde yüz mutluluk beklentisi içinde kimse mutlu olamyi bilmiyor ve karşı taraf kendisini mutlu etsin istiyor kendi beceremedigi şeyi karşı taraftan bekliyor olmayınca da dediğin oluyor vedalasilma olmuyor kin nefret öfke kusuyor anılarını da hiçe sayıyor bence biz birey olamiyoruz aillerimizin eteği dibinde onlara yaranmaya çalışarak büyüdüğümuz için en ufak örneği ders bile çalışırken çocukken ailelerimiz aferin desin diye çalıştık kendi hayatımıza şekil vermek için değil daha nice örnek şimdi de bocaliyoruz değer görmeyi ailenin takdir duygusu sandığımız için başkalarından hep mutluluk bekliyoruz
doğru
kapıyı sertçe vurup duvara katma çabası genellikle kişisel güveni kaçarak kurtarma düşüncesine dayanıyor. kaçınca kurtulan tek şey kapı oluyor aslında. duvara değil sırtına yapışıyor gittiği eve götürüyor. kapıya hürmeti öğrenmemişlikten yapıyorlar bence.
Oyy abim füze mi attin sen ya
Bende az kaldı
Aynen abi neyse yolu açık olsun
Kapıya hürmet?
@ziyangillailesi alanı boydan boya bölen duvarda bir insan boyu açıklık bırakıp, girilebilir olsun diye kapı takan inşaat ustasının sanatına saygı biçimi
Eeee çünkü olaysız bir ayrılık yok🤣 Bizde ayrılma sebepleri biz beceremedik yolumuzu ayıralım olmuyor ki ya şiddet olur, ya aldatma olur, ya fazla kıskançlık olur, ya da sürekli kavga olur bunlar olurken sen medeniyeti nerde arıyorsun
doğruu
İnsanın belli bir süre sonra alıştığı insanı bırakması zor oluyor bence de ondan. Bu zamana kadar hayatımda bir sürü arkadasim oldu, bir çoğu ile görüşmüyoruz şimdi. Ben hiçkimseye veda edemedim çünkü vedaları hiçbir zaman sevmedim;))
yaaa sevv
Anladım abi öyle dediğini de hayali sevgilim ile iyi aramız jdjdjfjfjf
Hhjajjsjs ne güzelll
Sağol abi jrjfjfjfjfjf
🌸🌸
İlişki bittiğin de veda olmaz, acı çekilir.
Vedaları gereksiz buluyorum.
"Sen benden daha iyilerine layıksın" demek de çok saçma olur..
Onu asla demem
İki tarafta ego savaşı içindedir egolarını yenemedikleri için vedaları da beceremezler dsdsodsjdskjdssjxzkdsks
aynen jdjdj
😅
Araya duygular girince insanlar aptllaşıyor😀
Maalesef 🤭
Eziklerin yaptığı şeyler bunlar çok șaapmamak gerek😀
Tamam🤣🤣
Yok illa hakaretler küfürlür beddualar havada uçuşucak, insanca ayrılamıyo kimse
Doğru
Genelde bir konuyla ilgili kavga/tartışma nedeniyle ayrılırlar. Birbirini saygılı şekilde vedalaşmayı az insanlar vardır diye düşünüyorum oda genelde büyüklerde oluyor, duygusal anlamda empati düşüncelerine bağlıdır.
Konu bitiyor tek taraflı sözleşme fesih gibi 😂
Sorma ya... İnsan son cümleyi bari dinler. jssj
Anlamak zor😹
Daha yeni izledim sende izle 😂 youtube.com/shorts/6qi9RKhH0EE?si=eJei8EC-2q66sF-V
Hahahahhaha benim için bu video😹😹😹
😄😄
Nasıl ayrıldığınıza bağlı... Genelde hep erkekler kadınları dolduruyor dolduruyor kadın çıldırınca hemen bak sen böylesin işte deniliyor Allah bilir karşı tarafa neler yaşatmıştır bitsin diyince patlamıştır o da yoksa kadınlar kendi kendilerine kurup delirip çirkinleşmiyorlar...
İlişkilerde genelde bir taraf bitirir. Diğer taraf yitirir. Bir taraf orada kalır. Diğer taraf gider. Bu genelde böyledir
Defalarca güzel veda edip daha fazla konuşmayalım dediğim insanlar uzattı uzattı trip attı en sonunda engelledim ben mi suçluyum
Çünkü gerçek kişiliklerini o anda belli ediyorlar.. içindeki neyse dışarıya onu yansıtırmış insan onlarda gerçek yüzlerini o anda gösteriyorlar.
Kişilik turnusolu gibi bir şey ayrılık aşaması bütün çıplaklığıyla karşınızda oluyor karşı taraf iyi veya kötü
Keşke son söz olsa ortada , peki hiçbişey yokken bir anda yok olanlara ne demeli?
Burada insanin kisiligi one cikiyor, seviyeli bir yapi olmali
Ben anlamadığım şey ise ortada sadakatsizlik şiddet vs olmadığı halde aslında sadece uyumsuzluktan dolayı ayrılan insanların birbirlerini nefretle anlatmaları
Ayrılık kararı alan bendim ama ne beddua ettim ne kötü söz söyledim hakkında. Dua da ettim iyi dilek temennilerinde de bulundum. Kendime yakışır gibi sevdim kendime yakışır şekilde bitirdim😎
Bu sadece ilişkilerde değil ki. Normal arkadaşlıkta da aynı durum söz konusu.
Engellemek çirkinlesmek mi oluyor? Ne alakası var? Sana bir red flag ⛳ 😅
Ne olacak sizin bu haliniz 🫤
Bilmiyorum
Kavga ederken yine barışmalar oluyor çünkü.
Engellendik zor😹
Engeller açılır :D
umarım 😄
İnsanlıktan habersiz olunca
🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Noldu
Hiç ya 😄
Emin misin
Hala seviyordur kabullenemiyordu
Egolu yarim 🤦🏻♂️
Çünkü kafada bitiyor kalpte değil eğer engellemek yerine konuşursa vazgeçemeyeceğini biliyor
Kabullenmem zor geliyor bazen oysa her şey bitmek için başlar hayat bile
Ciddi psikolojik sorunları vardır ayrıldın diye kötü sözler söyleyen insanın uzak durun derim
Sorunlu onlar normal değil.
İlişki bitince bazıları vedalaşamaz çünkü duygusal yükle baş edemez engellemek, yüzleşmekten daha kolay gelir çoğu zaman
Kabullenemiyor ve gururuna yediremiyor
brn veda ettim o etmedi
Kavga sürdüğünü göre bitiremiyordur belki
Benim gibi dökün ne varsa öyle gidin
Güzel ayrılık mı olur yapmaaa proo😃
Öyle işte bu zordur
Kimisi kaldıramıyor çocukca bi hareket..
İşte bütün bunlar egodan kaynaklı.
Benim böyle ilişkim olmadı 😅
Engeller mi yaz ayinca bitmiyor muydu
Ergen kafalılar çünkü
medeniyetsiz ayrılık o skejxbbxbdbx
Fakirlerin aşkı öyle oluyor işte 😂😂
Bi taraf hala sevdiği için olabilir mi
Ego savaşları olarak yorumluyorum
Mantıklı egolu deyince "değilim" derler.
Karakter eksik
ilişkinin bittiğine inanamadıkları için
Fazla ilişkin olmadı sanırsam.
Ben beceriyorum
Çirkef bi milletiz
Zavallı de geç
Nereden bilekkkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?