+1 yılÇok şey istemiyorsun bence gayet normal. Ama öyle hemen karşına çıkmıyor maalesef aradığın aşk. Eğer aşık olmak istiyorsan beklemen lazım, doğru insanın karşına çıkması için. Yani herkes hayatındaki insanla bir ömür birlikte olsun ister. Herkes ister ki sadece o olsun, onunla bütün ömrümü geçirip onunla yaşlansın ama bazen olmuyor ne yazık ki.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hanım efendi film gibi olmuş biraz yoruma eklemeleriniz :) Düşünceniz yanlış değil ve kimsede yargılayamaz. Beklentileriniz konusunda da haklısınız. Ben zamanında bir hanım efendi ile görüşmüştüm ve eşi vefat etmiş. Bunu tahmin ettim. Soy ismi ailesininkinden farklı idi. Yani ya boşanmış olmalıydı ya da eşi vefat etmiş olmalıydı. Maaştan dolayı soy ismini değiştirmemiş. Bu durumu söyleyene kadar zorlandı bende tahmin ettim dedim. Neden bir şey sormadın o zaman dedi. Benim sormam altında bir şey aramak gibi olur diye bir şey demedim dedim. Bu konuda da her şeyi anlatmak zorunda değilsin dedim. Oda rahatladı. Yani demek istediğim hayatlarımızda ne yaşarsak yaşayalım. Bir şeyleri kendimize hak görmemiz kötü değildir. Bunu sormanızı da anlıyorum. Yani birini kaybetmiş olmak. Bazı şeyleri yaşamış olmak veya boşanmış olmak vb hiçbir durum daha azını hak ettiğiniz anlamına da gelmez.
Açıkçası artık ben evlilik vs işlerini kapattım. Gönül eğlendirmekte bana göre değil. Yalnızlığa alıştım veya alıştığımı kendime kabul ettirmeye çalışıyorum. Sanırım erkek için biraz daha kolay yalnız yaşamak.
20 Yorumla
+1 yılSelam benle arkadaş olabilirsin en azından arkadaş oluruz ben de erkek ve sevgili bulamıyorum. Tipi parası olanlar kötü karakterli ve sevgisiz oluyor. İçimizi olanlar da tipsiz ve parasız oluyor zaten inanmıyorum açıkçası içlerinin iyi olduklarına bence sadece seks para için beni kullanmak için ağızları laf yapıyor.
012 Yorumla- +1 yıl
İçi iyi olanlar tipsiz parasız oluyor... işte sen bu kafadan çıkamadığın ve aşkı mutluluğu tipte parada aradığın sürece asla mutlu olamayacaksın
- +1 yıl
Abi tamam da parasız insanlarla sefillik çekince de mutlu olamıyorum.
- +1 yıl
Maddiyati iyi olsa bu seferde tip dicen tatlım. Manken mi olması gerekiyor ille adamın sevebilmeniz için anlamiykrum ki
- +1 yıl
ne alakası var varoş etraf keko dolu tip falan yok manken gibi kızlar ile beraberler tamamen özgüven ve para ile alakalı
- +1 yıl
Hayır ne alaka manken ama ben manken gibiyim sonuçta yanımda da çirkin istemem en azından ortalama olsun.
- +1 yıl
ortalamadan kastın kim gibi mesela? ünlü birinden örnek verebilirsin
- +1 yıl
Eser yenenler
- +1 yıl
Yani illa kıvamç olsun demem ben. Deven sadık zeki çalışkan düzgün biri olsan eser gibi olsun ben severim mutlu olurum ama benim çevremdekiler hem tipsiz hem aptal hem parası işi yok. Ne yapayım yani. Az biraz tipi parası olanın da karakteri yok bencil dengesiz sorumsuz.
- +1 yıl
Çevreni değiştir o zaman
- +1 yıl
@teyyüp__savar Bende onu yazcaktım kız deven sadığa bile ortalama diyor çevresindeki erkekler hiko baba gibi herhalde sdsddffg
- +1 yıl
Deven sadık kim ya. Ortamım yok farklı ortamlara giriyorum da öyle bi ortamım yok yani. İş vs çevrem de genelde tipsiz.
- +1 yıl
Eser yenerlerden daha tipsizlerse haklıaın tatlım bişey diyemem
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah çok kişi almışsınız hayatınıza bundan sonra nasip kısmet biri daha çıkar mı çıkmaz mı ama 38 yaş zaten yaşlılığa dönen yaş yerinde olsam bundan sonraki hayatımı sakin huzur dolu tek başıma geçiririm çünkü erkekler hiç çekilmiyor 22 yaşımda bezdim kanser olacam erkeklerin yüzünden
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 kişi çok mu?
- +1 yıl
Pardon iyi okumamışım nişan evlilik sevgilimin diyince ayrı ayrı hepsini yorumladım. Kısmet işi bu 5 de çıkabilir 10 da değer bilmeyen birine yıllarını vermektense şansını aramak daha makul. Ayrıca 45 yaşında hiç evlenmemiş tanıdıklarım var aşk insanı bu yaşta da bulabilir Allah gönlünüze göre versin 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
202Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gayet normal bir düşünce ve istek bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, bu düşünceniz kötü değil. Aslında, bu düşünceniz çok güzel. Herkesin hayat arkadaşıyla yaşlanmak istemesi çok doğal bir duygudur. 38 yaşında olmak, hayat arkadaşınızı bulmak için geç değildir. Hatta, birçok insan 38 yaşından sonra hayat arkadaşını bulur. Hayat arkadaşınızı bulmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır Arkadaşlarınız ve ailenizle konuşun. Onlar, sizin için uygun bir insan olup olmadığını düşünebilecekleri birini tanıyor olabilirler. İnternette tanışma siteleri veya uygulamaları kullanın. Hobileriniz veya ilgi alanlarınızdan dolayı katılabileceğiniz etkinliklere katılın.
Kendinizi dışarıya daha fazla açın ve yeni insanlarla tanışın. Hayat arkadaşınızı bulmak için zaman ve çaba harcamanız gerekir. Ancak, sonunda doğru insanı bulacaksınız.10 Yorumla
+1 yılMerhaba
Hz. Muhammed'e biri gelir ya Rasulullah sen Allah'ın habibi peygamberi onun en kıymetlisi sensin ve ben birini çok seviyorum dua ediyorum ama olmuyor nolur bana dua ediver onunla evleneyim der peygamber efendimiz ise insanın ölüm saati rızkı ve evleneceği kişi için ben ve diğer peygamberler senin için bir araya gelsek dua etsek Allah'ın sana nasip ettiğinden başka biri ile evlenemezsin der Allah sana birini nasip etmedikçe olmaz sadece nasibin için hayırlısı olsun şeklinde dua et bende 29 yaşındayım makina mühendisiyim işim var evim var hala evlenemedim karşıma biri çıkmadı ama ümidini kesme39 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç çalışıyor musun peki
Soran+1 yılYaşım konuda yazıyor ama. Evet çalışıyorum
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun sosyal hayatın var mı
Soran+1 yılMuhasebeciyim sosyal hayatım fazla yok çünkü kimseyle görüşmüyorum
- +1 yıl
Abla diyemi hitap edeyim sana isimlemi konuşmak istersen
Soran+1 yılKafana göre nasıl rahat edersen
- +1 yıl
Eklemek ister misin peki
- +1 yıl
M ile başlayan sen misin
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zaten kapını kapatmamış birisin. Vakti tayin eden Yüce Allah' tır. Vakit esir olur ve sen de muradına nail olursun inşallah.
Niyetin hâlis olduktan sonra karşına çıkacak talibin de sen gibi düşünecektir elbet. Sen Gönül evini temiz tut ki gelen de huzur bulsun.
Elbette ki ölüm hak ve yalnızlık ta Allah' a mahsus. Belli bir yaştan sonra elbette ki yalnızlık çok zor. İnşallah güzel ahlaklı, merhametli, vicdanlı, güvenilir, sadâkâtli ve temiz kalpli bir eş adayın olur inşallah.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez.
24 Yorumla- +1 yıl
Yav arkadaş, şu yazım anlayışına ulaşmak için gereken sıkıcılık seviyesi nedir? Ben de istiyorum olmuyor mesela
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok 😇
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1.. hiç kimse 4/4 lük değil..
2.. hiç kimse 3/4 lük te değil..
Her insan 2/4.. yani sen de o da bende hepimiz.
O yüzden eski tecrübelerine dayanarak tıpkı senin gibi bir yarım bul onu tamamla. İkiniz 1 olun. Şansın açık olsun başın sağolsun.
210 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Soran+1 yıl7 yıllık nişanlım vardı onu kaybettiğim için
Soran+1 yıl6 yıl kadar sevgililik oldu ailelerin ısrarı ile nişanlandık evlenmemize bir kaç ay kala kanser olduğu ortaya çıktı 1 yıl içinde de vefat etti
Soran+1 yılSorun yok 4 yıl kadar oldu kaybedeli ne kadar üzülmüyorum desem de içimde bir parçam hep eksik kalacak.
- +1 yıl
Bir an kendimi müzik dersinde hissettim abi hsjsk
Bura da ki kitlenin çoğundan daha fazla hayat tecrübeniz var. Yorumları ve cevaplarınızı okudum öncelikle başınız sağolsun.
Evliliğin ve aşkın yaşı yoktur derler, ben de buna inananlardan biriyim. Ama her şey den önce siz de iyi biliyorsunuz ki tüm olay insanın kendi için de verdiği mücadele de bitiyor. Eğer pozitif düşünmek ile başlarsanız, zamanın da yüzünüze kapanan kapıların bir başka kapıyı açmak için kapandığını anlayacaksınız. Belki biraz bakış açınızı değiştirmeniz, belki biraz daha sosyal olmanız, belki de kendiniz de değişikler yapmanız buna start verecek iyi bir etken olabilir.
10 YorumlaHemen hemen aynı yaştayız ve aynı sahirdeyiz dedigin şey biraz zor bu yaşıma kadar bende hep bunu istedim ama olmadi bi şekilde ya aldatildim yâda sirtimdan vuruldum artık inadım kalmadi diye bilirim nezaman birini sevsem. deyer versem aldığım cin su sen çok iyisin hak eden birini bul e madem iyim neden boyle oluyo 5 yilimi verdim birine 5 yil ya bigun sabah bana mesaj ati ercan hayatimda 1i var sen yoluna ben yoluma sorguluyorum nerde hata yapıyorum diye yok iyi olmami hatam acaba artı neye inanacagimi bilmiyorum
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılÇocugunuz var mı? Tabikide insan belli bi yaştan sonra dinlenecek ona iyi gelicek bi ilişki yaşlanılacak bi ilişki istiyor Hayat bize bizim istediklerimizi her zaman sunmuyor
Size tavsiyem mutlaka bi işiniz olsun
Kendi geliriniz olsun
Eş ya da sevgili secerken ailesi arkadas cevresi çok önemli onu tanıyan insanlarla iletişimde olun
Mutlaka sevgilinizin ya da eş olarak sececiginiz kişinin bir geliri olsun
Boyunuz 1.75 olabilir Sizin boyunuza yakın birini bulursunuz Boy önemli degil
Karakteri olsun bi duruşu olsun
Sizinde öyle olmalı
Evlilik ve ilişkiler bence en buyuk sanslarımız
Umarım aradıgınız şansı bulursunuz👋00 Yorumla
+1 yılBaşın, dan geçenler bir kadın için acı vericidir ama üstesinden gelmişsin gelirken bayağı yıprandın bu saatten sonra huzur ve mutluluk seninde hakkın boy, a kusur, a bakanlar gitsin bol makyajlı oyuncak bebeklerle gezsin seni doğal halinle seveni sev.. hayatın verdiği yaraları sarmak çok kolaylaşır ozaman beraber bir sürü aktivideniz olur kendinize zaman ayırırsınız bir kadının en tatlı yaşı 30 ile 40 yaş arasıdır.. sevgi, nin aşamayacağı hiçbir engel olamaz hayatında mutluluklar dilerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEgomuzu törpülemeyi başarmışız ama tam olarak istenilen boyutta değil sanırım biraz daha törpülemek gerekiyor boy takıntısından da kurtulursanız ( bizim ülkemizdeki kadınların eş seçme kriterlerini baz alarak sizin aradığınız kriterleri mukayese edip bu ukalalığı affınıza sığınarak yapıyorum yine hoş görünüze güvenerek boy takıntısından da mı kurtulsak diyorum) evlenilecek mükemmel bir eş adayı olucaksınız ve sizi hakedecek o şanslı insanı merak ediyorum düğününüze davetiye bekliyorum 🥰
113 Yorumla
Soran+1 yılBoy takıntım çok yoğun değil ama işte yine de yok yani kısa biri olsa belki ama o bile yok
- +1 yıl
Bu sitede karşılaştığım en samimi dürüst kadınsınız
- +1 yıl
Kibir den arınmış mantığını işleten saygımı kazanan çok az sayıdaki insanlardansın
Soran+1 yılTeşekkür ederim utandım şimdi
- +1 yıl
Lütfen utanılacak ne var
Soran+1 yılTabii ki davetiye yollarım bu arada
- +1 yıl
Buruk bşr sevinç olur ama sevinirim
- +1 yıl
Senin adına mutlu olurum
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
TKP yapıyormuyum sizi
- +1 yıl
sırf biri olsun diye kriter mi törpülenir? geriye ne kalır biliyo musun sadece yalnız kalmamak için tamah ettiğin arzu duymadığın aldatacağın biri kalır!
- +1 yıl
Yanlızlık ne dir bilmeyen için senin bakış açın normal
- +1 yıl
?
Bunu sana doğru mu acaba diye düşündüren günümüz ilişkileri yanlış.
22 -23ten küçük değilseniz açık açık ilk görüşmelerde normal olan evlilik beklentilerinizi konuşmalısınız , ben aile kurmak istiyorum ama bugün ama 3 yıl sonra eğer sen de bu niyete girebiliyorsan o zaman görüşelim demelisiniz.
Yoksa ilişki ciddileşmiyor , elin böğründe kalıyorsun :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutlu olmanızı temenni ederim ama şansınız eskisi gibi yok. Yaşınız var, deneyiminiz var. Güzel değilseniz ve zengin değilseniz, 2-3 sırada insanların listesinde olursunuz. Bence az çok eli ayağı tutan birisini çok düşünmeden evlenmeniz mantıklı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir tercih , çok güzel bir istek, herkesin soylemeye cesareti olmayan sözler.
Bunu sadece dillendirmeniz yetmez.
Fiile dökmeniz lazım.
Ne kadar inanırsınız bilemem.
İnsan istediğine inanır.
Boy aynı
Yaş aynı.
Fakat hiç evlenmedim.(Gerçi bunu söyleyince hadi ordan diyorlar ama neyse)
Ben İzmir'de yaşıyorum.
Bazı şeyler artık zor galiba.
Önyargı tavan yapmisken.
Bol şans.00 Yorumla Sonuçta sizin kararınız. Ben sadece düşüncelerimi söylerim. Aşk boya göre ölçülemez bence. Ne çevrem var ne de sevgilim. Ben de sevilmek istiyorum. Saygı toplum için geçerlidir. Ailede sevgi varsa saygı aranmaz bence. Sevilmek bana kalben bağlanacak birisini istiyorum. Ama çevrem yok dediğim gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılumaeım gonlune gore bırısını bulursun her insan sevmek sevılmek saygı gormek gosteemek ıster bu senın herkesın hakkı ama ınsanın başına kotu seyler gelmıs olabılır yargılamadan o ınsanı tanımak geeekır dıye dusunuyorum gonlune hore bırı olur guzel gelecek senı beklıyor ıstersen...
00 Yorumla
+1 yılKaybettiklerin için üzgünüm. Kozmos yani evren veya kader eğer bir şeylerin olmasını istemiyorsa zorlamamak gerekli diye düşünüyorum. Şayet zorlarsak sonuçları bizim açımızdan iyi olmayabiliyor. Allah'tan hayırlı dile olmuyorsa da zorlama. Saygılar, sevgiler...
00 Yorumla
+1 yılmakul bir düşünce bunun yaşla ilgisi var kimse yok demesin yalnız doğuyoruz yalnız ölüyoruz ama halatta olduğumuz süre boyunca biriyle hayatlarımızı birleştirmekten mahrum bırakmamalıyız kendimizi bu bir istek değil bir ihtiyaç yalnızlık sevilmez kabul edilir kabul etmeyin yalnızlığı sevin sevilin
00 YorumlaArtık sosyal medya denilen internet ortamlarında birbirine ulaşmaya çalışıyor çiftler, reelde çok geniş bir çevreniz yoksa biraz zorlaşıyor.
Ayrıca sosyal medya da daha rahat ifade edebiliyorlar kendilerini, siz reel de böyle bir soru sorabilir miydiniz çevrenize :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünceniz kötü değil. Gayet haklısınız bunu istemekte. Anca belki de kriterleriniz buna engel oluyordur. Örneğin boyunuza göre birini bulmak yerine, diğer kriterlerinize (sevilmek, saygı görmek vs. gibi) odaklanıp böylw birini hayarınıza almalısınız belki de.
01 Yorumla- +1 yıl
Başınız sağ olsun😔 hayatınıza alacağınız insanın bunları da bilmesi elbet gerekir. Ama sorun olacağını da sanmıyorum. Bunu dışında konuşmak, anlatmak isterseniz dinlerim.
bu yaşa kadar nasıl bulamadın diyen bende bulamadım 😅😅
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulabilirsin sen de
Soran+1 yılBenim oldu 7 yıl sonunda nişanlandık. Evlenecektik kanserden kaybettim 😔
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bu yaşa kadar secici olduğun için şimdi geçen zamanı geri getirebilecek misin?
114 Yorumla
Soran+1 yılSeçici değilim 😑
Soran+1 yılBaşımdan 1 evlilik ve 1 nişanlılık geçti
Soran+1 yılEvlilik uzun zaman önce son buldu ayrılıkla. Nişanlılık ise ölümle son buldu 🥺
Soran+1 yılOnu unutmuşum anlık 😁
Soran+1 yılVar çocuk
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılGayet doğal şeyler bunlar bu kişi yi bulman için de girişimci olmalısın
12 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen nedir detaylı bilgi verebilir misin?
- +1 yıl
Kadınlar bosluktayken herşeyi yapmaya müsaittir. Sen şu an bir bosluktasin ve bunu bir erkeğe belli etmemelisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kısmetsizligim de hep uzak çıkıyor, ben ise her istediğimde yanımda olacak koşup gelen birini istiyorum
218 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi ben de istiyorum ama yok. Hemen hemen herkesin niyeti aynı. Ne olduğunu anladın sen 😑
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden tek daha rahat
- +1 yıl
yakındada cıkar az sosyal olursan
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 sosyal olmadığımı nereden biliyorsun, bir şekilde olmuyor uymuyor
- +1 yıl
bellı yastan sonra daha secıcı oluyosun ondandır belkı
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 seçicilik öncesi ya yaşı ya konumu, ya ne bileyim tipi karakteri birşeyi uymuyor işte
- +1 yıl
40 yas ustunun tıpı kayık olur anca konumdan kurtarır
ya gelırı ya giderı yanı tipi iyi olacak
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 ikisi de vardı bu seferde karakteri kötü ne yaparsın
- +1 yıl
hımm karakter önemlı ya huyu suyu
- +1 yıl
Yanlış anlamayin da 40 civarı birinden her konuda mükemmel olmasını beklerseniz evliliği unutun zaten. Hollywood'a oyuncu mu sececeksiniz yoksa kendinize eş mi? Karakter varsa kafalariniz uyuyorsa tipin ne önemi kalıyor? Tamam ben birden tipsiz olsun demiyorum da idare edilebilir
- +1 yıl
40 civarı işi düzgün karizma yakışıklı karakterli... Hepsi olsa bu yaşa bırakmaz günümüz kızları 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Adamlikfarki zaten Hollywood oyuncusu olsun değil kafa yapısı verdiği değer olmazsa olmaz konu tabiki sadakat. Görünüm de idare etmeli
- +1 yıl
Çıta aşırı yüksek değilse mantıklı tabi. Tavsiyem sosyal ortaminiz yoksa sosyallesin. Sosyal biriyseniz de daha farklı ortamlar edinin. Mesela gidin kütüphaneye kitap okuyun. Ya da halk eğitim kurslarinda size uyan kurslar varsa gidin arada kurslara.
- +1 yıl
Çevrenize çıtlatin hafiften. Uygun olduğunu düşündükleri kişileri tanistirabilirler uygun ortamlarda filan
- +1 yıl
Ve hep uzak demişsiniz. Sosyal medya gibi yerlerden edinmeyin. Sosyal medya var olan ciddiyeti de bozar. Hele olgunlar sosyal medyayı evli dâhi olsa boş vakitlerini degerlendirme alanı olarak görüyor. Yaşınızdaki erkeklerde evlilik oranı yüksek olduğu için sosyal medyaya hiç güvenmeyin
Cevap sahibi+1 yıl@Adamlikfarki bunların hepsini biliyorum ama uymayınca uymuyor boş ver sorun yok, illa biri olsun dediğimde yok
- +1 yıl
Peki nasıl istersen. Hayırlısı olsun
- +1 yıl
Neredesin sen
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÜstat belli bir yaştan sonra aşırı seçici oluyoruz. Kimi önerseler takacak bir kulp buluyoruz. Ama aramaktan, Allahtan ümit kesilmez. Hayırlısı gelsin karşımıza. Evlenmek istesen yarın evlenirsin, ama işte doğru kişi mi, bir ömür geçer mi? Bu soruların cevapları önemli.
00 Yorumla
+1 yılGayet doğal ve haklı düşünceler içindesin.. Lakin artık daha dikkatli ve seçici olduğun için gönlüne göre birini bulmak çok zor. Gönlüne göre olsun her şey...
10 YorumlaAllahını seversen bu düşüncen niye kötü olsun ki. her insan bir yuva kurmak ister, hayalini eder vs. ama benim gibi kaderin ayıptır söylemesi b*ktansa istesende olmaz hesabı 😅 insanda biraz olsun çirkin şansı olacak...
110 Yorumla
Soran+1 yılGüzel de değilim ki 😔
Soran+1 yılÇirkinim ama çirkin şansım da yok onu demek istedim
Soran+1 yılYazımda vardı ama 38 yaşındayım
Soran+1 yılEvet başımdan 2 yıllık bir evlilik geçti bir de 7 yıllık nişanlılıkla ve ölümle devam eden bir birliktelik geçti
Soran+1 yılHakkında hayırlısı o zaman canım ya 😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla ben 21 yaşındayım sana akıl veremem ama ben de bunun en doğrusu olduğunu düşünüyorum. en son ilişkim 3 yıl önce olmuştu bu süreçte 2-3 kişiyle tanıştım ve olmadı. doğru düzgün biri bulsam ömür boyu onunla yaşlanıcam arkadaşım daha geçen ay ortaokul aşkıyla evlendi valla insan özenmiyor değil. umarım her şey dilediğin gibi olur.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal ve doğal bir istek ya da düşünce bence ki zaten insan belli bir yaştan sonra seçici olmaya başlıyor kendimden biliyorum bugüne kadar hayatımda tek bir kişi oldu bazı insanlar her karşısına çıkana evet diyemiyorum onun için sırf sevgili olmak içinde biri ile sevgili olmak yanlış bir şey ki insan bir yerden sonra da yanlızlığa alıştığı için o yalnızlığını kolay kolay bozamıyor ne yazık ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığınız tüm kötü olaylar için geçmiş olsun, bence çok doğru bir karar almışsınız insan bir yerden sonra yoruluyor artık iyi kötü her şeyi birlikte yükleneceği birinin varlığını arıyor. Boy sorun mudur bilemiyorum siz bunu sorun ediyor musunuz mesela? İlla benden uzun 180 üzeri olsun istiyorum vs gibi kriterler var mı? Ve aradığınız diğer özellikler nedir?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ağzı olan konuşuyor sen bakma millete Burulrsun insalah istediğin adamı 🙂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayattan çok şey istemiyorsun bende aynı şekilde bunları istiyorum sevgi saygı sadakat mutluluk dürüstlük bunlar ile olan bir güzel birliktelik bunu bende çok istiyorum inşallah nasip olur bende Ankara 'da yaşıyorum
00 Yorumla 
Ayni kaderin insaniyiz , ne oyun oynayacak yastayiz nede kaybedecek zaman var. dogru kisiyi bulana kadar devam...
00 Yorumla
+1 yılYalakalık yaparak 38 yaşındaki bir kadını tavlayabileceğini sananlar doluşmuş 😃
31 Yorumla
Soran+1 yılSorma 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılİstemek en doğal hakkınız tabiki sonuçta hayat her daim laylaylom geçmiyor ve istemediğiniz sonuçlar görmüş olabilirsiniz güncellemelerinizi okudum bundan sonraki sürecinizde mutlu olmanızı dilerim 🤗
10 Yorumla Düşüncen tabiki yanlış değil fakat şunu söylemeden edemiycem belli bir yaştan sonra evlenen erkeklerin evlenmelerindeki ilk sebep yaşlılığını daha rahat geçirmek istemeleri… biz kadınlar için de belli bir yaştan sonra kimsenin ağırlığını kaldıracak ruh hali olmuyor..
10 Yorumla
+1 yılElbette insan bir can yoldaşı arar. Inşallah gönlüne göre birini bulursun
10 Yorumla
+1 yılVay arkadaş. Neler yaşamışsın... Valla o iş öyle kolay değil ki pat diye bulunmuyor sonuçta nasip kısmet bu işler. Çıkar inşallah karşına biri. her şey gönlünüzce olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor canım zor hayat cok zor bunun ıcın kımseden garanti bekleyemezsınde artık bulunmıyacak şey değil ama ne zaman nasıl bunun cevabını verecek kimse yok
00 Yorumla
+1 yılHayattan kopmadın yaşıyorsun. Yaşamak için hala ümidin var. İstediğin beklenti belki de çok yakın ama kapı kilitli. Bir gün o anahtarı ya o ya da sen bulup kazanacaksın. Yalnızlık, kader değildir. Bu dünyada yaşıyorsak. Yüzler gülecek ki Talibe davet, davete icabet ve muhabbet olacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSoru çok gündem olmuş. E zaten doğrusu bu. İnsan seveceği zaman karşısına çıksın istiyor o kişiyi bulmak istiyor. Sevmek sevilmek herkesin hakkı.
07 Yorumla
Soran+1 yılAma bulamayınca da benim gibi oluyor sanırım uçurumun kenarındaki bir taş parçası gibi düştü düşecek 😔
- +1 yıl
Saçmalama lütfen. Evlilik olmadı diye kimse uçurumun kenarına gelmez hem yanlış zamanlarda yanlış kişilerle olmaktansa bu daha iyi değil mi? Sevmek sevilmek hepimizin hakkı, hepimiz buna sahip olmak istiyoruz ve bu hayattaki en güzel şeylerden biri. Ancak olmadı diye de düşecek halimiz yok... Belki beklentileri değiştirip daha farklı kişileri mi tanımaya çalışsan? Nasıl olur
Soran+1 yılBoşlukta hissetmek gibi tanımlamaya çalıştım ama beceremedim sanırım 😊
- +1 yıl
İmm evet daha çok ölüme sürüklenme olarak yorumladım. Hata bende de olabilir... Konuşmak isterseniz anlat dinlerim
Soran+1 yılTaş intihar edebilir mi o mantıkla söylemiştim ama 😊
Soran+1 yılO kadar yoğunum ki sorulara zor yanıt veriyorum
- +1 yıl
Evet soru da çok yoğun zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bi örnek birada bahsedilen kadın 39 yaşında dinlemenizi öneririm.
https://www.youtube.com/embed/94XhIBfpKfg00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ya. Ben de 40 yaşındayım bekarım. Bazen ben de istiyorum. Uşak'tayım ben bu civarlarda olsan olabilirdi.
04 Yorumla- +1 yıl
Benim boy da 178
- +1 yıl
Evelki gün soru soran kız mısın sen?
- +1 yıl
Gerçi o 30 yaşındaymış
30 yaşındayım ama çalışmıyorum, evlenmiyorum. Ne yapacağım? ↗
Soran+1 yılDeğilim ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok doğru düşünüyorsun. Çünkü, insan düzenli bir hayatı, anlaşabileceği bir insanı hayatına alıp, huzurlu bir hayat istiyor. Bu benim içinde geçerli. Anlaşabileceğin bir insanla yaşlanmak her akıllı insanın hayalidir 😊😊
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yok kimse nasıl sosyalleşeceğim nereden bulacağım o insanı. Pandemi döneminde bütün iletişimimi kestim herkesle sonra da öyle kaldı
Cevap sahibi+1 yılO iş biraz zor tabiii. Sadece sen değil herkesin sorunu o.
Kaliteli bir çevre olduğunda her şey çok rahat oluyor 😊😊
Soran+1 yılBakalım göreceğiz
Cevap sahibi+1 yılBiraz aktivitelere katılmanın faydası olabilir 😊😊😊
+1 yılValla kelın ilacı olsa kendı basına sürermıs bende arıyorum bulamıyorum... bu kişi sen olabılırmısın 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılAramızda çok yaş farkı var zor gibi
- +1 yıl
Yasın dogru oldugunu kım soyledı
Soran+1 yılNe diyim bilemedim
- +1 yıl
🤔🤔🤔
Soran+1 yılNe yazayım anlamadım. Bir yandan da çalışıyorum yazamıyorum sık
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip napacaksınız yaşamaya devam edin yiyin için ne yaparsanız kendinize. Bak ben 28 yaşındayım halen kafama göre
10 Yorumla Yorumlarda sırada bekleyenler var teyzem seç beğen al işte
13 Yorumla
Soran+1 yılAyıp ama teyze falan
- +1 yıl
Şu sitede yorumlara Teyze yazan net canım
siz aynı yaşta kalacaksınız sanki. herkesin sizin gibi yaş takıntısı yok beyinszler - +1 yıl
Canım* gerrrrizeekalıı
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kötü olsun gayet güzel şeyler istiyorsun bunu herkes ister ama nasip kısmet işte sen iyi düşün iyi olsun
20 Yorumla
+1 yılYaşından dolayı istediğin türden birini bulman çok çok zor. Bence mümkün değil. Beklentiyi düşük tutman lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok normal. Boyun harika. Tecrübeli olman güzel. Ben de 1,77 boyunda 77 kilodayım ve 1,75 boy kadın enfes oluyor. 🙈
00 YorumlaYani demek istiyorsun ki bu yaşa kadar baya bir dağıttın her haltı yaptın şimdi sana bir enayi lazım yaşlanıp çocuk baktırmak için...
00 Yorumla
+1 yılBi zahmet böyle düşün kadın.
Ama her nasip vaktine esirdir demiş üstad...
Üzerine düşeni yap gerisini Yaratıcı ya birak00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl38 yas gayet bunun icin dogru bir yas
Ne istedigini bilen olgunlugun tavan yaptigi bir donem
Seninle olacak kisi bence cok sansli
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ki öyle olur
Cevap sahibi+1 yılOyle olur zaten eger akilli biriyse ise cinselligin en hazli donemidir
+1 yılBen menfaatler dışında kimsenin kimseyi sevebilecegini düşünmüyorum, dolayısıyla menfaatlere dayalı olan şeyde benim gözümde sevgi değildir
01 YorumlaDüşüncen güzel, yurtdışında yaşarsan daha mutlu olursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yurtdışında yaşasaydım😔
Soran+1 yılAma imkan yok yurt dışında yaşamaya
Soran+1 yılİngilizcem var sorun dil değil para
Soran+1 yılTamam da gitmek için de para lazım anlatamıyorum sanırım. Türkiye'de asgari ücretle çalışan biri nasıl gitsin yurt dışına
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımı Yazsam Roman Olurdu şarkısı size yazılmış olabilir mi
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şarkı mı vardı. Eğer varsa bana yazılmıştır kesin 😔
Soran+1 yılTeşekkürler dinleyeceğim
- +1 yıl
Umarım gönlünüze göre birisini bulursunuz ama erkekler artık evlilikten kaçıyor galiba
Soran+1 yılBakalım hayırlısı
- +1 yıl
İnşallah gönlünüze göre olur
+1 yılKötü değil. Fakat biraz acele et. Önceliklerini mantık seviyesinde belirle. Kıstaslarini biraz azaltmaya çalış
01 Yorumla- +1 yıl
Buldun mu?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben de senin gibi düşünüyorum ama ben de kimseyi bulamıyorum işte
07 Yorumla
Soran+1 yılHakkında hayırlısı o zaman ne diyim ki
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılSıkıcılık değil ki konu ruhen boş hissediyorum kendimi
+1 yılGayet normal bence verebildigin en güzel kararda bu olmuş derim lakin doğru kisiyi6bulabilmekte çok önemli
00 Yorumla
+1 yılİnan bana olması gereken ve en güzeli bu zaten saçma sapan insanları memnun etmek için boşa zaman harcıyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misiniz sormak istediğim şeyler var size
+1 yılNeden kötü olsun ki. Aklen olgunluğa erişmiş isen neyi isteyip istemediğini en önemlisi kendini tanıyor isen elbette isteyeceksin
00 Yorumla- Devamını Gör (197)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat