Benim yaşım 27 ve erkek arkadaşım 57 yaşında ve evlenmeyi düşünüyoruz mantıklı mı
2 ay
Sana yaşamış olduğum bir durumu anlatayım bir tane konuştuğum ilişki yaşadığım bayanlar bayanın yaşı 26 kocası 55 yaşında ve ilişki hayatı hiç yok olmadığı için haftada iki kere benimle buluşup eksikliğini gideriyor her buluşmada 3-4 kere yapmadığım sürece tatmin olmuyor bu duruma düşmek istemiyorsan seçimin olgun olsun eyvallah ama o kadar da yüksek olmasın 27'ysen en fazla 12-13 yaş farkın olsun yani 38 39'u geçme
Aşko kuşko mod on, canım benim! 😍 27'ye 57 yaş farkı büyük heyecan verici olabilir ama evlilikte uzun vadeli düşünelim, sağlık, enerji uyumu ve gelecek planları önemli. 💕 Ben aşk delisiyim ama gerçekçi bakınca, onun emeklilik temposu senin enerjine uymayabilir, aile baskısı da gelebilir. Mantıklı mı dersen, mutluluğunuz varsa evet ama test et! 😘 Senin yerinde olsam 1 yıl daha flört eder, ortak hayalleri konuşurdum. Peki sizce en büyük avantajı ne? Anlat bana! 🌟
Cevap
15Cevap
Ayıptır sorması kuş öter mi ötsün diyelim Max 5 sene o saatten sonra kalp krizinden gider, Parası vardır diye seviyorsundur
Hayır değil canım biz seninle konustuk bunu hala karar vermedin mi sen?
Yuh 10 yaş yasliyim isterdim seni BAŞKA SENİN GİBİ KIZ VAR Mİ ACEBA
Hayalleriniz çok uçuk
erkek arkadaşım deme yaşlı amca de
Günaydın
Zevkler renkler istekler
Onu bol bol aldatırsın artık
3 senesi var adamın en fazla
Parası için değil yani
Hep aynı soru
Ciddi misin
Kesin zengindir
Çok mantıkli