Ailem, akrabalar çok ısrar etti, neden bilmiyorum, bir şey olmaz, erkek geç yaşlanır diye beni ikna ediyorlar, neden bilmiyorum. Hiçbir çekim hissetmiyorum, midem bulanıyor ondan
2 ay
Erkekler geç yaşlanır söylemi külliyen yanlış. Kendine bakmayan, spor yapmayan, aileden genleri kolay yaşlanmaya sebep olan bir erkekse 55 yaşına gelince çökebilir bile. Yani sen 35 yaşlarına geldiğinde pasif bir adamla evli olabilirsin. Adamın ailesini araştır, 60'ını geçmiş ama halen çakı gibi dimdik ayakta duran çok sayıda abisi dayısı amcası varsa o zaman başka ama öyle değilse bence uzak dur. Max 10 yaş büyük biriyle evlen bence.
Öyle ailenin ben kalıbına sçym galiba bu kişi zengin ve yararlanmak istiyorlar başka açıklaması olamaz çünkü kızım sen aptal mısınız onlar mı evlenecek o kartla kendine gel hayır dedin mi herkesin o ağzı kapanmalı
Melisaldcım, 24 yaşındasın ve 39'luk biriyle evlilik fikri mideni bulandırıyorsa, kesin NO de! 😩 Aşkta çekim şart, yoksa ilişki zehir olur, erkekler geç yaşlansa da senin kalbin ne diyor? Ailenin ısrarı baskı yaratıyor belli, kendini dinle canım, mutluluğun öncelik. 💔 Ben olsam kaçarım! Sen ne hissediyorsun tam olarak, anlat bakalım? 🫂
Cevap
20Cevap
dayın yaşında evlenme
21 e 39 inanılmaz fazla bir fark ne o senin gençlik neşeni ne de sen onun olgun sakinliğini taşıyamazsınız kesinlikle kabul etme
Bazıları yaşı göstermez de çekim alamiyorsan evlenmenin anlamı yok
Dhaa gençsin ya boş ver kimseyi dinleme onalr evlenmicek sen evleniceksin
39 yaşında erkekle 2 saat muhabbet et muhtemelen hiçbir ortak nokta bulamayıp hayatını zindan edersin. Ailen değil sen evleniyorsun
Yaşı önemsiz. İğreniyorum dediğin adamın koynuna nasıl gireceksin en kaba tabirle. Sana ısrar edenler mi evlenecek
Mantıksız, sakın yapma canım, pişman olursun
Bu nasıl bir şey ya? Israr ile güzellik olmaz, böyle bir şey olmaz. Arada belli oranda yaş farkı olabilir ama kızı yaşındasın neredeyse.
Sen bağ olmuşsun o çöl olmaz
Yani sen daha gençliğin baharındasın bu dayı olmuş artık olmsz
Mantıklı değil
Ailen çevren düşmanın mı
Beklentilerin ve o kişi bunu veriyir ise evet
Sende kabul etme içine sinmiyorsa
Yaş farkı çok. Pişman olursun. Asla diyorum.
Saçmalama sakın evlenme
onlar evlensin
zorluyorlar mu
Seviyorsan olabilir
Karar senin kadın karar verir
o zaman evlenme
aşırı saçma
Hayır
Sakın öyle bir hata yapma
O zaman evlenme
Değil
Mantıklı