• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

30yasindayim 40 yaşında biriyle olmam dogrumu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
29
Yapay Zekaya Sor

Ben 94luyum o 86li 40 olmasada yorumlari alayım tecrübesi olan varsa

30yasindayim 40 yaşında biriyle olmam dogrumu?
Yorum Soruları Tecrübe Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bence bunun karari sana kalmış. Ben kendimden büyükler ile yapamıyorum. En fazla 3 yaş. Genelde kendi yaşıtlarımı tercih ettim. Şimdi de nişanlım benden 3 yaş büyük. Benden küçükler hala aileme haber gönderiyor. Kalabalık aileyiz benim nişanlı olduğumu bilemeyen de var. Herkes beni hala istiyor ben 32 yaşındayım senden 1 yaş büyüğüm. Hatta nisanlanmadan önce tercihlerimi adaylarimi görsen şok olurdun. Bilerek yazıyorum herkes okusun sen de ne kadar genç olduğunu anla. Yurtdisindan da adaylarim oldu. Hem de gayet yakışıklı çeşit çeşit. Ben çok zengin olduğu için burdakini seçtim. Çünkü hepsi karakterli, iyi kalpli, düzgün insanlardı. Kulturume en uygun olanı ve en zengin olanı seçtim. Yani kısaca 1p yaş ne ya. Ben 10 yaş büyük birine hiç bakmadım. Çok yaşlı.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Simdik 20li yaş olsa kiza yazik derdim ama 30lü yaşlarda olan biri ne istediğini bilir olgun erkek o kişiyi ben senin iyiliğini istiyorum diyerekten istediklerini yaptiramazdir diye umuyorum yani eğer anlişiyorsaniz ve beğeniyorsan mutluluklar...

0
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Sizin yaşınız büyük olduğu için 10 yaş büyük biriyle evlenebilir, evlilik yaşi geçti. Gençken 10 yas fazla evlenmesi fazla olurdu belki. Aile kabul etmesi önemli.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

45

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.

bana göre doğru değil ama siz bilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sanki bana 18 Lik taze MK gelmişin 31 yasina kendinden 8 yaş buyugunu begenmiyorsun. La zaten senin dengin o hatta o bile sana fazla. Otuz yaşından sonraya kalmisin burada 38 yaşında adama şekil şükül yapıyor ağız burun kiviriyorsun

0
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen kudurmussun baya baya burada beğenmeyen yok tecrübesi olanlara fikir danışmaya yazmışım agliyosun resmen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kalmak mı senin gibi ikili ilişkileri ya da evliligi felan bir bok ve marifet sayan örümcek kafalılara danismiyorum burada zaten.. İnsanin bundan çok daha önemli gayeleri olmalı istersem yanlız bile olebilirim ama bu seni ilgilendirmiyor sana değildi mercimek beyninle atlama soruma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Herkesin zaten tecrübesi bu yönde. Kadınlar kendinden 3 yaş büyük 5 yaş büyük 10 yaş büyük erkeklerle çıkar. Herkesin tecrübesi zaten bu şekilde
      Ben 87 liyim karim 93 lu 96 li manitam da olmuştu bekarken zaten normali bu. He ama yeniden bekar olsam 1996~2000 arasi doganlarla takilirdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen bu kafanla zaten anca takilirsjn hayatında bundan önemli bir iş olmamistir eminim ki hayattaki tek gayen kendinden küçük kadınlarla olman AA aferin şükür ki bahsettiğim çocuk böyle biri değil ben onunla zaten anlasiyorum burada fikir sormak istemiştim çünkü ilk defa bukadar yaş farkım olan biriyle oluyorum neyse ne herkes işine baksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Neymiş hayat gayen. Senin eminim ki be okuduğun kitap benim
      Okuduğumu geçmiştir. Ne kazandığın para benim kazandığımı geçmiştir. Ne gördüğün yerler beni geçmiştir. Kendini yaş mavzuunda olduğu gibi demin 18 goruyordun şimdi de İlber Ortaylı görüyorsun. Sen sıradan alalade bir kadınsın
      Bunu kabullen artık kendini cogumsayip farklı bir yere oturtma ki gerçekleri görebilesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen kimsin peki bukadar tepeden bakıyorsun.. boyle biri olsa olsa cahilin tekidir çünkü akıllı biri böyle davranmaz hakaret ederek kendini ifade etmeye gerek duymaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sana çok basit bir soru soracağım ama cevap vermezsin kesin. Soruyorum baban ve annenin yaş farkı kaç. Yalan konuşma lüksün de var ama doğru cevap vereceğini umud ederek soruyorum. Sanki öyle bir soruyorsun ki kendini farkında değilsin 2025 eksi 1994 eşittir. 31 kendini bir yas küçültüyorsun adam 1986 yine 2025 eksi 1986 eşittir 39 onu bir tas büyütüyorsun reelde 8 olan farkı sen 10 görüyorsun. Gerçeklerin sert şekilde yüzüme çarpılması lazım ki kendimi kayırıp insanları ayrı tutma. Herkese eşit bak. Kendine de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Babam 69 annem 70

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kardeşim sıkıntılı misin ben 30 olsamda hep kendimden kucuklerle çıktım ben yaşımı zaten gösteren biri değilim aynı şekilde şu an konuştuğum 86li olanda öyle benim onunla ilgili bı problemim yok ki sadece deneyimi olanlara soruyorum işte ilk defa başıma gelmis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İyide ben istesem yaşını yazardım zaten 40 değil diye ayrıntılı tarih atmışım sorunlumusun öyle düşünsem 40 yazarım sen nerden bilcen 86li olduğunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kibarca anlatmaya başlayayım
      Egonöldüyse

Gerçek fikrime gelirsek Önder olan erkek olmalı

O yüzden. Önden gitmeli

Eğitim anlamında
      Ekonomi anlamında
      Bilgi görgü saygı saygınlık anlamında senden kat kat önde olmalı ki sana liderlik edebilsin
      Bu farkı oluşturabilmek için kadinlar adamlara artı 10 yıla kadar avans verir diyelim.

Bu 10 yaş farka kadar geçen sürede (sizin fark 8 )
      Adam kendini geliştirmiş yaşı derecesinde fark atmışsa amenna. Ama boşa yaşamış ne cebi dolmuş ne kafası dolmuş ne maneviyati
      Olmussa boş yere avans vermeye gerek yok kendi dengini al hiç değilse genç kocam var dersin bedeniyle mutlu olursun
      Ama sana önderlik dediğim gibi yapabilmesi için 8 yıllık ekstra bir süre önden başlamış bu sürede kariyerini yapmışsa elbette bu farkın olması güzel bir şey.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hah işte bana geleceksen böyle fikirlerle gelin yani amacım kimseyi aşağılamak degilki aksine büyük olması çoğu konuda bana daha anlayışlı yol gosterici olmasına sebep oluyor sadece bazı konularda korkularım vardı belki burada açıklığa kavuşur diye sormak istemistim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yine anlattıklarından şunu anladım hep kendinden küçük eli yüzü düzgün ama boş çocuklarla çıkmışsın. İlk kez kariyer sahibi evlenilip yuva kurulabilecek birisine denk gelmişsin. Ama daha önceki vasıfsızlar kadar eline yüzüne adam önem vermediği için gözünde ihtiyar duruyor
      Ama yinede sahip olduğu olanaklar ve sosyo ekonomik durumu onu çok iyi bir seçenek yapıyor. Ama miden de almıyor. Soru şimdi net oldu

Bunun normali dediğim gibi erkeğin önden gitmiş olması ama içinde almıyorsa girme o ise.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok önyargılısin benim onun şu an olduğu durumdan hiç bir şikayetim yokki sadece ilerde bu sorun olur mu diye düşünüyorum eli yüzü tipi zaten düzgün efendi pırlanta gibi bir çocuk ihtiyar gözüyle bakamam ki çirkinlesiyorsun bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

E ablacım o zaman ne güzel işte. Allah sizi mutlu etsin daa. Bak bende diyorum 87 liyim karim 93 lu. Çiçek gibi bakıyorum

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Ne anlatıyorsun dayi sen allah icin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@ekoben dayilar dayasın sana sg kalabalık etme

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Cok tehlikelisin abi

Yorumla
  • ekoben
    ekoben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Yürümüyor hocam arada kadın erkekten çok küçük olunca yürümüyor bunu anlauın artık

1
    34 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nedennn

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Arada kelimesini görmeyin

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Çok büyük iletişim sorunları yaşanıyor 30 ve 40 jenerasyonu arasında çok fark var 30 yaşındaki insan enerjik ve yaşam dolu oluyor hayatı yaşamak istiyor genelde 40 jenerasyonu ise çok farklı dingin heyacan olmayan dümdüz odun gibi bir hayat istiyor bizzat 43 yaşındaki kadınla da muhabbetim oldu 29 yaşındaki kadınla da bilip de söylüyorum yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklilik payın var ama 30yasindaki insanda kendi kişisel gelişimine ayirabilecegi dingin bir hayat istiyorsa

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Çabuk sıkılır hala içinde hayat enerjisi yüklüdür çünkü en kötü dönemleri bizimle beraber aynı stresle yaşadılar korona olduğunda gençti suriye iç savaşı olduğunda gençti savaş ülkemize sıçrar korkusuyla yaşadı 15 Temmuz olduğunda gençliğimi yaşayamadım korkusuyla uyudu doğal afetleri de saymıyorum zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu konuda haklısın işte bende bundan korkuyorum

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Hala korku var işte içinde birşeyler için bu yüzden yürümez ya 40+ yaşındaki erkek/kadın böyle şeyleri dert etmez aşk acısı çekmez veya başka birşeyi kafasına takmaz çünkü hayata dair bir çok duygusu törpülenmiş olup yaşlılık evresine girmiş olur hani herkes böyle değil ama 10 40 yaşındaki insanin en az 6 sı böyledir hanım efendi insanlar boş konuşuyor 30 yaş asla büyük bir yaş değildir hele de zeki bir kadınsanız büyükten aksine genç bir yaştır acele etmeyin ve lütfen denginiz bir insan ile daha sağlıklı bir ilişki kurun kendinize yazık etmeyin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnan bana benden kucuklerle de flört yaşadım ama kimseyle frekans tutturamiyorum benim aradığım farkli şeyler beni mutlu etmeye çabalıyor hayatıma giren herkesten fazla ama ilerde bu değişir mi bilinmez duygusal ve cinsel yönden

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Benim tahminimce değişecek ben sadece bildiklerimle yardımcı olmaya çalışıyorum hani sadece bu konuda değil her konuda yardımcı olabilirim ama bu meselede gayet ve net bir şekilde açığım bahsettiğiniz mutluluk çabası ve ilgi geçici

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ozaman bunun yaşla ilgisi yok çünkü daha önce hep kucuklerle oldum

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Küçükler ne kadar küçük?

Yorumla
    • mayisgly
      mayisgly
      1 yıl

Ağzına sağlık güzel kardeşim. İnsanlar sanıyor ki hep aynı duygu devam edecek. 40 yaşına gelince yine içinde biraz enerji kalacak. 50 yaşındaki adam artık yeter otur oturduğun yerde diyecek. 10 yaş çok fazla.

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

@mayisgly teşekkür ederim efendim, haklısınız sizde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mayisgly madem bu önerme doğru ozaman neden kendimden 5-6 yaş küçüklerin enerjisinin hiç bı farkı yoktu onu anlamıyorum karakter sanırım birazda çünkü genelde benden küçük olanlar iskolik ya da tam tersi okul zamanında odasından çıkmayan asosyal tiplerdi 38olmasina rağmen hem iş hem kamp hem balık hem gezmeyi çocukları seven biri korkum sadece aslında arzusal anlamda

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Hocam size benim bir klonumdan önerebilirim😂

Yorumla
    • mayisgly
      mayisgly
      1 yıl

Soran kişi tercih senin. burada herkes fikrini söylüyor. Yani bilemedim saydığın özelliklerde öyle kimsede olmayan şeyler değil. Esktrs bir şey göremedim. Ay kusura bakma. Ben kendimden 10 yaş büyük birini istemiyorum. İsteyene de saygı duymak kalır. Başka bir şey diyemem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mayisgly yani bu kişiden kişiye değişir zaten şu an senin hayatında ne istediğini konuşmuyoruz

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

@magisgly biraz sert olmadimi?

Yorumla
    • mayisgly
      mayisgly
      1 yıl

@ekoben haklısın. Sert oldu. Ama insanların durduk yere eziklik yaşamaları bana saçma ve saygısızca geliyor. Ben önceki yorumumda hakaret etmedim ki. Ben 10 yaş büyük birini istemem ama isteyene saygı duymak gerekir yazmışım. Erkekler genelde kadınları daha aşağılayan yorumlar yapmış kendisine. Ama sorsan hanfendi onlara pek ağzını acamamis. Erkeklere karşı kendisini ezik bana karşı kaplan olamaz. Vala gerçek hayatta karşıma çıksa o kaplanı keser yerim. Kimse kimseyw saygısızlık yapamaz. Ben kötü niyetle yorum yapmadım. Tam tersi soran kişinin değerini anlaması için konuştum. Kimse kendi egosunu benim üstümden tatmin edemez. Ne sanalda ne reelde. Hoş kadın erkek farketmez reelde olunca benim için daha kolay oluyor. Klavye delikanlısı çok var. burada kimse birbirini tanımıyor. Saygısızlık yapmaya gerek yok.

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

@mayisgly çok doğru hanım efendi aslında hani geniş bakınca haklısınız ama birde şöyle düşünün düşenle düşmek gerekmiyor demek onun öyle bir kişiliği var ki insanlara tavrı bu şekilde belki de sizi yanlış anlamıştır bunu bilemem ama sizi diğerlerinde ayıran siz yapan kendinizden ödün vermemeniz olmalıdır ben olaya bu yönde bakıyorum size de tavsiye ediyorum ite havlayan ittir çünkü diye düşünüyorum. Saygılar.

Yorumla
    • mayisgly
      mayisgly
      1 yıl

@ekoben arada bana da laf ettin sanki ama. benim hayat mottom şu. Dinsizin hakkından imansız gelir. Gerçek bir doğru çoktur. Herkesin doğrusu kendine. Ben kolay kolay saygısızlık yapmam. Ama mesela diyelim karşımda serepsiz biri var diyelim. Ben daha serepsiz olurum. Diyelim karşımda irispi var. Ben daha irispi olurum. Diyelim çok saygılı biri var. Ağzımı dahi açmam susarım sırf ağzımdan yanlış bir şey çıkmasın diye. Karşımdaki kişiye göre hamurum şekillenir. Bu yönümü de çok seviyorum. Ama yine diyorum. Herkesin doğrusu farklıdır. Farklı düşünen insanlara saygı duyarım. Durduk yere sataşan olursa seviyem isterse magmaya insin. Anladığı dilden konuşurum. Benden de saygılar.

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Ahahhaahha hayır kesinlikle size laf etmedim yanlış anlaşıldım galiba ama olur böyle şeyler sorun yok. Doğru, cesaretli, yürekli bir kişiliğiniz var ve bu bir kadına göre en azından günümüz Türkiyesindeki bir kadının tam da olması gereken şekilde tebrik ediyorum sizi benim sadece demek istediğim şey insanlarla tartışmaya değmez bırakın ne derse desin çünkü ancak laf yaparlar ha yüz yüze yaparsa saygısızlığı şöyle diyeyim ben de arkanızdayım ilk uçakla dibinizdeyim elimden gelen desteği de veririm😅 ama klavyeden havlayana hoşt demek gerekir tartışmanın anlamı yok neticede ne derseniz diyin nasıl konuşursanız konuşun kimse kendi doğrusundan vazgeçmiyor o yüzden ben küfür edilmedikçe kimse ile muhattap olmamayı tercih ediyorum sanalda kadın da olsa erkek de olsa.

Yorumla
    • mayisgly
      mayisgly
      1 yıl

@ekoben her işimi kendim halledebiliyorum teşekkür ederim. Hem kendim güçlüyüm. Hem de ailem güçlü. Kadin olarak hem güzellik olarak hem de fiziksel kas gücü olarak ilerdeyim. Erkek kavgası olursada bizim aşiret yeter. Zaten bize gerçek hayatta kolay kolay kimse yanaşamaz. Ben bu ataerkil düzende kadınları aşağılamaya fırsat veren bu tür paylaşımlara karşıyım. Benim için kadın değerlidir. 30dan sonra kadın çökmez, yaşlanmaz, evde kalmaz. Bana göre 10 yaş çok fazla. Ben kendim için nasıl istemezsem başka bir kadının da istemesini istemem. Ama isteyene saygı duyarım. Sanal benim için önemli. Çünkü günümüz şartları sosyal medyada bir temsil sunuyor. Herkes sosyal medya ile düşünceleri öğreniyor. Ben feminist duygularımı reelde değil, sosyal medyada daha rahat temsil fırsatı buluyorum.

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

@mayisgly anladım hanım efendi dedikleriniz doğru da ben pek aşirete falan güvenmeyin derim ben kurşunlandığımda yalnızdım çünkü ama bu gün desem kimsem yok tün urfa darılır bana o yüzden aşiretiz diyip de rahat yaşamak doğru değil.

Yorumla
    • mayisgly
      mayisgly
      1 yıl

@ekoben ben çok güveniyorum. Hem birbirimize güveniyoruz. Hem de seviyoruz. Akrabalarımın bana yaptığı iyiliği hiçbir zaman unutmam. İyi ki varlar. Kocaman bir ailem var. Senin akrabaların seni yalnız bıraktı diye ben kendi güzel akrabalarimdan yüz çevirecek değilim. Sen de akrabalarına layık biri ol. Saygılı ve akıllı olan kimse yalnız kalmaz. Yaşın küçük. İlerde akraba değerini anlarsın. Anlamazsan da kusura bakma kardeşim o da senin problemin. Önceki yorumum da silinmiş zaten. Serti yumuşagi da kalmadı.

Yorumla
    • ekoben
      ekoben
      1 yıl

Mesele sevgi ve güven değil hocam bende severim akrabalarımı yine dediğimi yanlış anladınız beni demek istediğim kimse kimseden intikamını yanında dostları ve ailesi varken almaz bunu demek istedim ben

Yorumla
    • mayisgly
      mayisgly
      1 yıl

İntikam diye bir şey demedim güzel kardeşim. Önceki yorumlarda yazdım. Kadınlar olursa kendim hallediyorum. Erkekler olursa aileme havale ediyorum dedim. İyi de yapıyorum. Konuyu intikam diye sağa sola çekmeye gerek yok. Zaten yorumum kaldırıldı. Uzatmaya gerek yok. Çok fazla konuştuk yorumda. İyi geceler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mayisgly sen ben değilsin herkesle uzlaşmaya çalıştım ama sana benim yerimde olmadığını ifade etmem gerekiyordu ben yapmam bilmem ne dediğin için ben seni sormuyorum zaten burada tecrübesi olanlarla muhatap oluyorum ayrıca o aslanı keserim bilmem ne ne ya ben senin bildiğin insanlara benzemem o ego nu al müsait biyerine en nefret ettiğim insan tipi orada o beyinsiz adama yaptigim gibi özür dileyen sen olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mayisgly iki yaş büyük bide bende bu atarlı giderli halinden ergen falan sandım

Yorumla
    • mayisgly
      mayisgly
      1 yıl

Soran kişi çok boş yapıyorsun. Bayağı ezik bir ruh halin var. Önceki yorumum silinmiş.
      Zoruna gidiyorsa sormucaksin. Egomdan ziyade benim kendime güvenim var. Sende olmayan bir şey yani. Senin ezik egonu diğer cevaplarda gördüm. Sakın ayrılma sevgilinden. Genç erkekler sana göre değil. 10 yaş senin için ideal. Hadi bakalım klavye delikanlısı z a valli seni 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mayisgly silinmiş mi ulan sen kimsin ki senden korkucam sen benim dengimmisin varoş çingene gibi anca pacozluk yapmaya gelmişsin yaylan bakım hadi ablam hadi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mayisgly senin gibi varoş değilim kalite arıyorum insanlarda ne yaş ne makam ne mevki ne tip ariyorum kültür meselesi sen anlamazsın yasa takılırsin o senin meselen ama bana akıl verecek beyin olsa sende burada bu üslupla konuşuyor olmazsın zavallı seni

Yorumla
    • mayisgly
      mayisgly
      1 yıl

Ay yazıkkkk çok mu üzüldün sen. Varoş, paçoz, çingene filan çok avamsın. Artık nasıl bir ortamda büyüdüysen. Belki 10 yaş büyük biri seni eğitir. Aferin seçimin iyi bu yönden. Amcayla mutluluklar sana 😘😘

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mayisgly ozaman iki yaşla sende teyzem oluyorsun 😀 ya sen git de kendi haddinin müsade ettiği konularla uğraş bu laflar senin gibi usluptan anlamayan cirkeflere az bile sizin dilinizden konusmasamda mecbur bırakıldım işte naparsin sen git kendi hayatındaki abuk subuk konularla meşgul ol gayet iyi biliyoruz senin problemlerinide küçük insanin küçük sorunları olur anca altına bilezige kaynanasindan başka derdi olmaz😘😉 nerden öğrendim orasink hiç karistirma

Yorumla
  • Shiva37
    Shiva37 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

8 yaş var çok değil ikinizde belli bir olgunluğa gelmişsinizdir bence okey

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@Clxmdm neden zor

Yorumla
  • Epoch
    Epoch Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 52%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 516 cevap paylaştı.

Olur mu öyle yaa. Anlaşıyorsun falan her şey tamam ama en önemli şey 8 yaş. Hani 7 yaş olsa okeydi, 8 olunca işte. Tüh. Next..

0
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

doğru tabi sen kendini 17 18 lik ergen mi sandın. Koskoca 30 yaşında kadın olmuşsun.

1
    0 Yorumla
  • uykusugelenbalık
    uykusugelenbalık Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

5-6 ideal ama 10 da çok abartı fark değil bence

0
    0 Yorumla
  • xsimurgx
    xsimurgx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

8 yaştan sonrasında gerçek anlamda oturup düşünmek gerekiyor bence

0
    0 Yorumla
  • Ceren202532
    Ceren202532 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Birbirinize Uyum sağlıyorsanız gerisinin önemi yok..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben de öyle birinden hoşlandım çok da iyi anlaşıyorduk sonra evlenip boşandığını ve bir evlatlık kızı olduğunu öğrendim apayrı hayatlar konuşmayı sonlandırmak zorunda kaldım.

0
    0 Yorumla
  • samsam06
    samsam06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

30 dan sonra yaş farkının çok önemi kalmıyor. 10 yaş çok değil hem.

0
    0 Yorumla
  • Hipnotix
    Hipnotix Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Anlaşabiliyorsanız 10 yaş normal denilebilir yaşınıza göre.

0
    0 Yorumla
  • meraklı4226
    meraklı4226 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Eğer iyi anlasiyorsan düzgün de bir ilişkin varsa normal. Kimseye sormana gerek yok

0
    0 Yorumla
  • proofstriker39
    proofstriker39 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kafa yapınız uyuyorsa anlaşıyorsanız neden uygun olmasın bence çooniyi

0
    0 Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı.

Ben 41 yaşındayım sevgilim 32 yaşında, yani olabilir neden olmasın.

0
    0 Yorumla
  • Bilinmezin_tasviri
    Bilinmezin_tasviri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    1 yıl

Sorun olup olmaması kafa yapısı uyumuna bakar. Otuzdan sonra insan daha olgun oluyor. O nedenle 25 - 35'e göre 30 ile 40 ilişkisi daha sağlıklı ilerleyebilir (Bence).

2
    0 Yorumla
  • egemen067
    egemen067 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    1 yıl

Normal bence yani cok büyük fark yok. Evlilik yaptinmi daha once

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

38 yaşında oluyor ozaman bence bu kafa ile olabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Niye olmasın ki ikiniz de olgun insanlarsınız yaşlarınız da yakın sayılır

0
    0 Yorumla
  • Zatı_dehb
    Zatı_dehb Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

Kimseyi ilgilendirmez sen mutluysan sorun yok

1
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.

Yani normal görünebilir.

1
    0 Yorumla
  • straliiewygꯁ s
    straliiewygꯁ Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yanlış çok yaşlı deli misin

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama yaşlı değil benim yaşıma göre ve yasitlarimdan çok iyi daha iyi anlıyor yasitlarimla yapamiyorum zaten

• straliiewygꯁ s
      straliiewygꯁ
      1 yıl

30 üstü amcaları ağlatmışım awk hashshs yaşlısınız kudurun

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen banada cattilar senin yzuunden 😁 kudurmus biri

• straliiewygꯁ s
      straliiewygꯁ
      1 yıl

Evde kalmış yaşlı amcalar işte yaş kompleksleri var nasıl kudurdular kuduz kupek gibi hahaahahah

• mathmaxeil
    mathmaxeil Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

10 yaş fazla geliyor bana

2
    2 Yorumla
    • mathmaxeil
      mathmaxeil
      1 yıl

Olgunluk vs açısından değil sorun olucağını düşünmüyorum ama rakam olarak fazla

Yorumla
    • mathmaxeil
      mathmaxeil
      1 yıl

Neymiş

Yorumla
  • jeru_
    jeru_ Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Adam çok yaşlı da kadın genç sanki aq

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Niye durduk yere kudurdun ki sen simdi

Yorumla
    • jeru_
      jeru_
      1 yıl

Sana değildi enişte bey sakin.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yaşlı sana göre 30 unda birini bul pipinin tadını çıkar

0
    1 Yorumla
    • demir89x
      demir89x
      1 yıl

Ne alaka

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    1 yıl

Normal, çok uçurum bir fark yok. Abes değil yani

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Evet doğru 8 yaşta normal yani

0
    0 Yorumla
  • Ghostrider1981
    Ghostrider1981 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.

şu an beraber misiniz

0
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

34 yaşındayım 40 yaşında biriyle olmam

0
    0 Yorumla
  • Loverfeet
    Loverfeet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Süper olur sevdiysem tabiki💋💋💋👣👣👣

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

15 yaşında biriyle olacak değildin Neriman

0
    0 Yorumla
  • 58_Esmer_58
    58_Esmer_58 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı.

Bekarım ama ne tecrübesi anlamadim

0
    0 Yorumla
  • Kaanj34
    Kaanj34 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 95%
    1 yıl

Kanka 2. Zor olur diyim sana tek yeter dersen okey

0
    0 Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Olabilir neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

nasil bir olmaktan bahsediyorsun peki

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

?

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Doğruyu yanlışı kendin öğren

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Olabilir bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Seks hayatı dengesiz gidebilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

3-4 yaş büyüğü varken niye 10 yaş

0
    0 Yorumla
  • sayelale
    sayelale Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 95%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı.

Evli değilse doğru

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Doğru

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Olur

2
    0 Yorumla
  • leydi_05
    leydi_05 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21
    1 yıl

Sana göre doğruysa sorun yok

1
    0 Yorumla
  • yaso1907
    yaso1907 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Bence problem değil kalpler bir olduktan sonra

0
    0 Yorumla
  • serdoyevsky
    serdoyevsky Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Doğru ol

0
    0 Yorumla
  • S93S94
    S93S94 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

olur artık

0
    0 Yorumla
  • criollo
    criollo Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Uygundur

0
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

normal

0
    0 Yorumla
  • Hint_Fakiri40
    Hint_Fakiri40 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Doğru

0
    0 Yorumla
  • yıkıkbirruh
    yıkıkbirruh Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Bence normal iki yaşta olgun çünkü

0
    0 Yorumla
  • herangibirisii
    herangibirisii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    1 yıl

çok fazla ya anlaşmazlık olur yürütemezsin

0
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Doğru değil

0
    0 Yorumla
  • Myheart345
    Myheart345 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Olabilir de olmayabilir de

0
    0 Yorumla
  • Bdostlar
    Bdostlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Uygun bence

0
    0 Yorumla
  • yawheheişteöyle
    yawheheişteöyle Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

doğru doğru

0
    0 Yorumla
  • Gelbanasende
    Gelbanasende Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz sorun yaşarsın

0
    0 Yorumla
  • bunasııladam
    bunasııladam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 34%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.

Yanlış yoldasın abla

0
    0 Yorumla
  • Biyokahve
    Biyokahve Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı.

Niye olmasın yahu

0
    0 Yorumla
  • Kulturlucahil10
    Kulturlucahil10 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Dogru

0
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.

Sana kalmış

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 30yasindayim 40 yaşında biriyle olmam dogrumu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

20 yaşında 32 yaşında biriyle olmam yanlış mı? 8 cevap verildi
24 yaşındayım 38 yaşında biri ile olur mu? 21 cevap verildi
22 yaşında biri ile olur mu ben 40 oldum? 27 cevap verildi
Ben 22 yasindayim 50 yas üstü birine asik oldum? 6 cevap verildi
Kendimden 20 yaş büyük evli biriyleyim? 12 cevap verildi
Ben 40 sevgilim 35 yaşında. sizce sıkıntı olur mu? 49 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨