Merhaba arkadaslar merak ettigim bir kac soru var?
1) kendisi de bana sevincli cok bakmasi eskisine göre
2) beni her zaman dinlemeyi sevmesi
3) en zor anlarimda karsi taraf hataliysa ( devlet/ arkadas/ vs.) Siniri patlar 20 km yol arabasiyla gelip beklemeden yardimda bulunmasi hep
4) bana hep (degerlisin hayalini istiyorsan yardimci olayim) diye iyiliklerde bulunmasi
Daha dogurusu bu kisi devletten gelen aile yardimlarinda bulunan bir kisi almanyada ama kendiside türk.
Görevlerinin disinda fazlasiyla yardimci oluyor eskiden (1 sene öncesine kadar) normal davranirken simdi daha ilgili duygusal davraniyor hayatimi düzene getirdi büyük sikintilardan cikardi beni kendisi... (piskolojik/ maddiyat / maneviyat) herseyde yandimda.
Ama daha duygusal yaklasim acaba kendisindede hiss varmidir cok yaratiyor bu düsünce onu merak ediyorum sadece.
Ben karsilik beklenti olmadan adamligini insanligini sevdim simdide degerli hissettirmesi kendisinin bana fazla sevdigimi fark ettim?
1) kendisi de bana sevincli cok bakmasi eskisine göre
2) beni her zaman dinlemeyi sevmesi
3) en zor anlarimda karsi taraf hataliysa ( devlet/ arkadas/ vs.) Siniri patlar 20 km yol arabasiyla gelip beklemeden yardimda bulunmasi hep
4) bana hep (degerlisin hayalini istiyorsan yardimci olayim) diye iyiliklerde bulunmasi
Daha dogurusu bu kisi devletten gelen aile yardimlarinda bulunan bir kisi almanyada ama kendiside türk.
Görevlerinin disinda fazlasiyla yardimci oluyor eskiden (1 sene öncesine kadar) normal davranirken simdi daha ilgili duygusal davraniyor hayatimi düzene getirdi büyük sikintilardan cikardi beni kendisi... (piskolojik/ maddiyat / maneviyat) herseyde yandimda.
Ama daha duygusal yaklasim acaba kendisindede hiss varmidir cok yaratiyor bu düsünce onu merak ediyorum sadece.
Ben karsilik beklenti olmadan adamligini insanligini sevdim simdide degerli hissettirmesi kendisinin bana fazla sevdigimi fark ettim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Seni çok iyi anlıyorum aynısı benim başıma da geldi
Nasil yani? Merak ettim
Nasil yani?
Drtlesmek istr mısın
Ona bakarsan bana da sevinçli bakıyorlar ama aşıklar mı? Hiç sanmam.
Yok sana birsey deyimmi ben parasiz kocaya muhtac 2 cocuklu cok kötü bir hayattan cikmistim 1 sene bana yardimci olarak geldi siddetten dolayi mecbur devlettle bag kurdum o da mecbur isini yapmak üzeri yardimci olarak geliyor isi bu ama ögle cok yardimlari dokundu ki 1 bucuk senede 90% hayatim degisti yani ben sadece beklentisiz sevdim sonunda ayrilaxagiz hayatim tam yoluna girfigi zaman üzülecegim ama bögle insan icin deger diyoeum hep o derece bir insan hayatimda her hatirladigimda gülümseyecegime eminim sadece acaba ondada o duygu tasirmi cünkü gecmusim masumiyetimi gördükten sonra tavri dsha sakin yaklasimi var kendisinin bana bazi kafa karismasini istemedgim kücük sorular iste😄
Seni anlıyorum ama o bağlanma sonrası ayrılmak çok acı olmaz mı 😊
Deger bir insana evet cünkü bir yandan piskolojim de düzeliyor degerli insanlar varligina inandiriyor ve bögle iyi insanla o duygu deger üzülecegimi bile bile adam hayatimi kurtardi üzüleyim gidersede biraz arkasindan😀 ama 50yas üstü degince adam yasli durmuyor cok ve karizmatik bazilar der simdi nasil ögle adam sevilir diye
Valla maşallah beni de şöyle seven biri olaydı kölesi olurdum 😅
Degmeyecek insan vardir degecek vardir ben seviyormu merak etmemin sebebi hani bögle iyi insan hayatimda seven deger veren oldu gözüm arkada kalmiyor sonra baskasinda sevgi aramam yarin yine geliyor haftada bir ve bazen önemsiz seyler icinde arar arka arkaya hic kendini belli etmez bana ama bögle duygusal seyler anlattigimda bana cok icten masum gülüsü var benim icin devletleri tehdit etmisligi var isi yalnlis yaptiklari bdni yariyolda koyduklari icin baska devletleri korkuturdu cok arkamda sahip cikti hickimseye muhtac etmiyor kendisi brni
Kadınlar belli etmese de önce karşı taraftan ilgi sevgi bekliyor yani
Semih önemli olan ne biliyormusun o degeri doguru kadina göstermek o sevgiyi doguru deger veren adama verebilmek onlar bence hayatta güzeliklerini yasayan insanlardir ve ben inaniyorum beklentisiz sevgi en güzel sey cünkü beklentili cok zor yorucu kirici üzücü seyler bulunuyor sonra sevgi de iki tarafli bitiyor ama karsiliksiz sevgi kösende bir deger biraktirir herzsman benim inancim bu yasadiklarimin karsisinds
Haklısın inşallah karşıma bu doğru kadın çıkar
Insallah❣️
😇❣️🤍
Herkesin kararına saygım sonsuz ancak bu konuda pek ılımlı yaklaşamayacağı umarım ileride pişman olmazsın
Geçer uzulme
Yazık
Güzel