Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor @ismimhakan @Esra_bayram
Seven insan sevdiğini kıskanmıyorsa, umursamadığı anlamına mı gelir?
Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor @ismimhakan @Esra_bayram

Bence bu sadece umursamamakla ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum yani bir insan eğer hayatındaki insanı kıskanmıyorsa ona karşı sevgisi ve değeri olmadığını da düşünüyorum, tabii ki paranoya derecesinde kıskançlık yapmak doğru bir şey değil ama yine de kadın olsun erkek olsun arada bir kıskançlık duygusunu tatmak ister.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#KiskanclikDuygusu
11 Temmuz, 2023 Salı 14.30
Hayır, bir insanın sevdiğini kıskanmaması, onu umursamadığı anlamına gelmez. Kıskançlık, bazen bir ilişkide veya sevgi dolu bir bağlantıda ortaya çıkabilen doğal bir duygudur. Ancak herkes kıskançlık duygusunu farklı şekillerde deneyimler ve ifade eder. Bir kişinin sevgilisi veya partneriyle ilgili kıskançlık duymaması, genellikle güven, olgunluk, sağlıklı iletişim ve güçlü bir ilişki temeli olduğunu gösterebilir. Kıskançlık bazen güvensizlik, kontrol veya düşük özsaygı ile ilişkilendirilebilirken, sevginin temeli olan güven ve saygı, kıskançlık duygusunu daha az önemli hale getirebilir.
Kıskanmak bazı insanların mizacında olamıyor. Bu onu önemsemediği anlamına gelmiyor. Umursama konusu çok başka bir konu. Tabi ki insan sevdiği insanı elbette kıskanmalı. Fakat umursamaz olmanın tanımı biraz daha farklı.
Bence Seven insan az ya da çok kıskanır kıskanmalıdır kıskanmıyorsa sevmiyordur
Dozunda olmalı hiç kıskanıyor ise seviyor diye düşünmem
teşekkür ederim
Rica ediyorum
Cevap
13Cevap
Seven insan sevdiğini biraz da olsa kesin kıskanır. Sevgilisini / eşini hiç kıskanmayan insanların ise partnerlerini sevdikleri ve onları umursadıkları söylenemez.
Kıskanmak, kıskanılmak iyidir ama aşırıya kaçılmadığı sürece çünkü aşırı kıskanç sevgili hiç çekilmiyor!
Kıskanmamak sevgisizliğin boss’udur. Seven insan ne olursa olsun sevdiğini kıskanır
Kıskançlık az da olsa bir ilişkide olmalı bence. Kıskançlık yoksa umursanmadığımı düşünürüm.
Kesinlikle dediğine katılıyorum
Allah kıskanmayan insanları, kıskananlardan şikayetçi olanları bakıp ibret alsınlar diye yaratmış 😃
Kesinlikle 😃😃
Karşı cins ile kıskanacağım kadar samimi olmadığı için kıskanmıyorum. Bunun dışındaki konularda da anormal bir tavrım yok. Sonuçta benim ve nerede ne yapmasını gerektiğini bilen bir adam.
Asla, kişilikli , kültürlü ve anlayışlı biri sevdigine her konuda güven duyar.. Kıskançlık bir ruh hastalidir..
Benim için öyledir. Seven insan muhakkak kıskanır derecesi sorunlu olmadıkça sorun yok..
Seven bir insan azda olsa kıskanır, umursamıyorsa sevmiyordur.
Güvendiği anlamına da gelebilir ama ben sevipte kıskanmayan gormedim sevmiyorda olabilir.
Kimi kıskandığını belli etmez bu sevmediği anlamına gelmez bana göre
Her insan farklıdır. O yüzden yorum yapmıyorum.
Biraz kıskanılmak hoşuma gider elbette..
Seni kıskanıyorum 😂
😅😅 öyle değil
Kıskanıyorum işte 😅
Biz kıskanmakla kısıtlamayı birbirine karıştırıyoruz kıskanmak dozunda olmalı kısıtlamaya gidilirse ayrılık olur
Kıskançlık bazen tatlı bazen bunaltıcı
İşte onu diyorum ya her şeyde dozunu iyi ayarlamak gerekiyor
Rahat derken
Anladım sevgilin şanslı
😊😊
Sanmıyorum. Kıskanmak umursamak anlamına gelmediği gibi kıskanmamak da umursamamak anlamına gelmez
seven kıskanır kıskanmıyorsa sevmiyordur bence
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum ama her şeyde de huzurlu olmalı
Dozunda olmalı olacaktı
kıskanma diyince aklıma kimseyle paylaşamamak geliyor benim kısıtlamak değil
Yani evet ben de paylaşamam mesela tamam hani karşı cinsle hiç konuşma diyemem ama öyle aşırı derecede haşır neşir olması da rahatsız edecek
Kiskanilmak güzel ben asiri kiskaniyorum karsimdaki tik yok seviyorum desede süle etirio
Evet kiskanmak gerekiyor
Ben kıskandığımda soğuyorum
Sevmediğim ve umursamadığım erkeği kıskanmam
Bir anlam içermez duygusuz diyebiliriz
Kıskanıyorsa seviyordur.
Kiskanmadigi anlamına gelir
Seven seveni illa kıskanır
Kesinlikle katılıyorum
Herkese kaybetme korkusu yaşatılmali
Kesinlikle elde cepte bilmeyecek
İşte o zaman umursamaya başlarlar
Aynen öyle ya Ben öyle aşk konusunda fazla şanslı bir insan olamadım ne yazık ki elimdeki bazı şartlardan dolayı
Güveniyordur bence😃
Fazla güven yanıltır 🤣
Denendi onaylandı 👍😂🤣
Nasıl yani
Yanılttı🤷♂️😅
Dedim ya kendi ailene bile güven olmuyor ki
gelir
Bence yok
sevmiyordur bence
Kesinlikle evett
Seven insan her durumda kıskanır
Evet aynen o anlama gelir