Hiç kıskanmayan birini düşünün. Öyle biri ile yapabilir misiniz?
Ederim
Etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç kıskanmayan birini düşünün. Öyle biri ile yapabilir misiniz?
Hayır aksine bana güvendiğini hissederdim. kıskanç birisi zaten öz güven sorunları vardır ya da bana güvenmiyordur.. ama kişiye göre değişir Kıskançlık, bazen ilişkilerin bir parçası olabilir, ancak herhangi bir kişinin sevgisinin ölçüsü değildir. Kıskançlık, bazı insanlar için doğal bir duygu olabilir ve bu, kişinin ilişkideki bağlılığını ve partnerine duyduğu ilgiyi gösterebilir. Ancak aşırı kıskançlık, bir ilişkiyi zorlaştırabilir ve sağlıksız hale getirebilir. Kıskançlık, kişinin güvensizlik, düşük özsaygı veya geçmiş deneyimlerden kaynaklanabilir. Ancak bir kişinin kıskanç olmaması, sevgisinin daha az olduğu veya bağlılığının zayıf olduğu anlamına gelmez. Sevgi ve bağlılık, kıskançlık dışında birçok farklı şekilde ifade edilebilir. İnsanlar, sevdikleri kişilere olan saygılarını, ilgilerini ve bağlılıklarını farklı şekillerde gösterebilirler. Bunlar, açık iletişim, destek, zaman ayırma, anlayış ve birbirine duyulan güven gibi faktörlerle ilişkilendirilebilir.
Kıskanması seviyor olduğu anlamına gelmez. Ortamdaki her kızı kısnana herifler biliyorum. Sadece ben olayın herkes benim olsun duygusundan da olabiliyor. Aldatanlar en çok bunlardan çıkıyor zaten. Herkesi kendi gibi sandıkları ve yoğun eziklik duygusu yaşadıkları için abartı kısaknaçlık sergiliyorlar.
Ha seven kıskanır mı evet kıskanır. Ama sevdiği anlamına mı geliyor bu hareketi işte bunu iyi ayırt etmek gerekir
Sonu evlilikle bitecek bir ilişkide amaç bu değil midir zaten aşkı sevgiye dönüştürebilmek,
Soru biraz beni çelişkide bıraktı. Ama bence eğer beni kodlanmıyormuş birisiyle sevgiliysem bana olan sevgisinin aşkının önüne geçmiş olduğunu düşünürüm bu evliliğe giden yolda bence bir sonraki boyuta geçmek gibi bir şey
Sonu evlilikle bitecek bir ilişkide amaç bu değil midir zaten aşkı sevgiye dönüştürebilmek,
Soru biraz beni çelişkide bıraktı. Ama bence eğer beni kıskanmayan birisiyle sevgiliysem bana olan sevgisinin aşkının önüne geçmiş olduğunu düşünürüm bu evliliğe giden yolda bence bir sonraki boyuta geçmek gibi bir şey
Cevap
12Cevap
Güveniyor olabilir. Ben de çok güvendiğim zaman kıskanç olmayabiliyorum. Bu sevmediğim anlamına gelmez.
Ama her ne kadar güveniyor olsa bile bence kıskanmalı diye düşünüyorum ben. Seven insan biraz bile olsa kıskanmalı bence kıskanmayan insanın sevgisinden şüphe duyarım ben
Hayır yapamam. Sevdiğim insan beni kıskanmali. G. vat ilişkisi istemem
Aynen öyle haklısın bu konuda. Sevmeyen insan hiç kıskanmaz bende aynı fikirdeyim. Şahsen hiç kıskanmayan insanın sevgisinden şüphe ederim ben hep..
ederim şahsen nasıl beni kıskanmadan duruyor mesela karşı cinsimden
Aynen bende öyle bir insanın şahsen sevgisinden şüphe ederim. Kıskanmayan adam olmaz bence varsada zaten sevmiyordur. Seven insan kıskanır çünkü sevdiğini.
Her şey dozunda olmalı. Kimisi hiç belli etmez yani. Kaldı ki kıskanmasa bile sevmediği anlamına gelmeyebilir ya da tam tersi.
Ederim karşı cinsten kıskanmıyorsa sıkıntı vardır az da olsa kıskanması lazım
Kıskanmakla tiksindirmek arasındaki çizgiyi sağlamak en iyisidir
Tabiki. Kıskanmak aşırı olursa hastalıktır zaten. Güveniyorsa neden kıskansın...
Ederim her insanoğlunun içinde vardır bir kıskançlık duygusu
Ben ederim öyle bir huyu olmamasını kabul etmiyorum az da olsa kıskanır seven illakii
Abartilmadiğı sürece kıskançlık olmalı her iki taraf içinde bence
Aynen öyle katılıyorum. Yani kıskançlık her ilişkide olur olmalı seven insan kıskanır eder falan ama bence dozunda kıskanç biri olmak lazım yani abartı olmayacak şekilde.
Aynen öyle kiskançlıgin azı yarar çoğu zarar
Şüphe etmezdim çünkü sevdiğim kişinin beni sevdiğine sonuna kadar inanırım.
Kesinlikle ederim seven insan kıskanır
Aynen bende aynı şekilde bende şüphe duyarım şahsen. Seven insan kıskanır bence eğer kıskanma gibi bir duygusu yok iss zaten o insan hiç sevmemiştir diye düşünürüm ben.
Bazı erkekler sosyal medyada durmadan eşini paylaşır ya da bikinili bile paylaşım yapmasına ses ermez ben anlamıyorum yani benim annemin sosyal medya hesapları bile yok.
kesinlikle şüphe ederim
Asla etmem en ideal ve uzun ömürlü iliski türüdür.
Biraz ederim.
ederim
Etmem
Ederim
Ederim
etmem
Ederim
Hayır neden edeyim ki
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?