Günaydınnn ❤️🔥
Bir söz okudum az önce. "Kıskanmayan insanın sevgisi kalpten değildir" diye.

Kıskanan da, kıskanılan da sabır ve çaba göstermelidir. İncitmemek için...
Yürüyorum üzerine kaderine güvenenler sarılıyor candan sevene...
Günaydınnn ❤️🔥
Bir söz okudum az önce. "Kıskanmayan insanın sevgisi kalpten değildir" diye.

Kıskanan da, kıskanılan da sabır ve çaba göstermelidir. İncitmemek için...
Yürüyorum üzerine kaderine güvenenler sarılıyor candan sevene...
Dozunda kıskançlık verilen değeri ve ilişkiyi, hayatındaki insanı sahiplenmeyi kapsıyor bence. Hiç sevmediğini değil ama ilişkide duygusal olarak yeteri kadar bağ olmadığını düşünürüm. Ki bu bence ilişki açısından büyük bir sorun olarak görülmeli.
Bir ilişkide kıskançlık yoksa cidden bir şeyler eksik demektir. Kıskanmak sevginin temelini oluşturur. Burada önemli olan bunun ayarını kaçırmamak tabi ki. Eğer ki ayarı kaçarsan bu sefer karşındaki insan da kaçar. Kıskanmayan insan kesinlikle sevmiyordur. Seven insan her zaman kıskanır.
kısıtlanmaktan bahsetmiyorum ama kıskanmayan birisi beni şüpheye düşünür nasıl oluyor da beni karşı cinsimden kıskanmıyor demek ki sevmiyor diye düşünürüm çünkü seversen kıskanırsın istemsiz
Anlatamıyorsun bunu bazı kafalara 🙄
Doğrudur, sevginin yoğunluğu kadar kıskanırsın.
Eh işte :D
Kıskanmak güzel değil her zaman 😃
İşler çığrından çıkmamalı :D
Kıskanılan napsın garibim ya
😅😅
Teşekkür ederim 😌✌️
Günaydın canım! 🌟 Kıskançlık konusuna gelince, bazıları sevdiği için kıskanıyor, bazıları ise güven sorunları yüzünden. Ama bence her şey denge meselesi. Sevgi kıskançlıkla ölçülmez, önemli olan güven ve saygı. 🙌🏻 Tatlı kıskançlıklar olabilir, ama aşırıya kaçmadan tabii. Kıskançlık bazen ilişkiye renk katar diyelim 😜İlişkileri sevgi ve güvenle büyütürsek, kıskançlık ikinci planda kalır. 🤗💖
Cevap
12Cevap
darlıyorsa sıkar ama dozunda kıskanıyorsa tepki gösteriyorsa o adam yenir
Bence edilebilir evet.. ben aşırı kısıtlanma kıskanmaya karşıyım.. ama insan sevdiğini dozunda kıskanır ve sahiplenir her zaman
Tabi kıskanacağız ama bu sebepten sevdiklerimizi üzmeyeceğiz.
Kiskanmayi sevgi olarak gördüğümüzden sevmiyor diyebiliriz sakınmak ve kıskanmak ikisi ayrı şeyler güven duyarsam ve onun sevgisinden eminsem... mesajıma geç dönmüş, aramalar ihmal edilmiş çok dert etmem biliyorum ve eminim ondan... ama bu adam gel gitli, naptıgı belli değil beni merak etmiyor, eskiden yaptığım şeylere sinirlenen insan simdi umursamiyor kiskanmiyor o zaman şüphe ederim ve biter zaten.
Kıskanamıyorum ben artık. Geveter oldum. :D Dermişim.
Kıskanmayan insan, ilişki falan yapmasın.
Çok kıskanmak seviyor anlamına gelmez kıskanmamakta sevmiyor anlamına gelmez ama tabi genelde seven insanda sahiplenme duygusu oluyor
Kıskanmak sevginin ölçütü olamaz, sözün yanlış olduğunu düşünüyorum. En azından benim sevgi tanımım da böyle değil.
Tabii ki o nedenle benim tanımım diye belirttim. Herkesin kendine göre bir tutumu var, ben sevgiye böyle gölge düşürmeyi saçma buluyorum. Başkasına bakıyorsa zaten sevgimi istemiyordur çıkartırım hayatımdan, ona bakanların ne önemi var ki gözlerinde ve kalbinde ben varsam.
İşte bu da kaybetme korkusu, o bakanlara bakma ihtimalinden dolayı tetikleniyor olmalı. Yoksa neden umursansın ki, işte ben de benden başkasına ilgisi varsa o ilgi alanım dışına çıkar diye umursamıyorum.
Bence seven kişi kıskanır
Kimse bahane aramasın 😂
Öyle tabi ya 😂
Kıskanmıyorsa ben sevgisinden şüphe ederim kimse kusura bakmasın
Ama şükür öyle bir derdim yok hayatımda kimse yok gerekte yok be😂
Tabii az buçuk da olsa insanın içini kemiren bi sahiplenme duygusu bi kıskançlığı olmalı. Hiç yoksa o kişinin sevgisinde sorun vardır.
Her kıskançlığın başa kalkılması da gerekmez bu arada, içten içe olan bi kıskançlık da yeter.
Delikanlı adam kıskanıp darlamaz , kıskanır sahiplenir
Tam olarak bu işte.
Şöyle düşün manitadan bir süre haber alamadın.
Neredesin , ne yapıyorsun demek var bir de ne oldu , aksilik yoktur umarım iyi misin demek var
Kendi bilir 😎😂
Yapma bunu ama dişim kaşınıyor bak 😂
Yengesiiii 😂
Uyuyor şimdi o 😂
Uyumayı seviyorlar kanka 😂
Şımartma lan hemen dur bi ya 😂
Haydaaa 😂
Bence seven sevdiğini kıskanmalı ama dozunda olmalı tabiki.
evet şüphe ederim ben ama maalesef bu zamanda kıskanmak kısıtlamak olmuş..
Edilmeli tabiki, seven insan kıskanır..
Yani aşırısi hos olmasa da dozunda iyidir insan arada bunu hissetmek istiyo
Seven insan kıskanır , kıskanma duygusu yoksa o ilişkide sevgiden bahsetmek mümkün değil
Kıskanmayan bizden değildir..
SEven kıskanır
Karısını kıskanmayan deyyustur.
Hayır şüphe etmem ama bir tık kıskanmalı.
Evet seven kıskanır
Etmeli
Ben ederim
Kesinlikle etmeli
Şüphe edilir tabii.
Ben ederdim kıskanmayan sevgili düşman başına
Evet
bence evet
Hayır güvenmek daha değerli
Hayır
Evet
Neden?
Yanlışlıkla senin yorumuna yazdım ama neden diye sormuşsun o zaman şöyle söyleyeyim bence insan eğer gerçekten seviyorsa içinde ufakta olsa bir kıskançlık kırıntısı vardır bence.
Ya tabiki vardır seven her insan kıskanır benim demek istediğim ilişkide çok kıskançlık sağlıklı değil
Evet doğru sende haklısın 👍🏻
🙏🏻🫡
Evett
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?