AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Kendisi kaybetmiş boş ver sen değil kafana takma en azından erkenden olan olmuş evlendikten sonra olsaydı daha kötü olurdu mutlu olmaya bak 🥰
Allahtan düğün olduktan sonra evlendiğinde terk edilmedin bir de o açıdan bak hayırlısı buymuş demekki
boş ver biri gider biri gelir gidene boş ver gelene hoş geldin, şimdi böyle söyleyince sanki hiç duygular aşk his yokmuş gibi oluyor ama gerçeği bu.
Hayırlısı buymuş bir çocuğun olduğunu ve eşinin seni boşamak istediğini düşün yani zararın neresinden dönersen kardır
Neden ama 2 hafta kala hala emin olamamış mı damat zorladın mı adamı evlenmeye?
Annesi istemiyormus annesi istemeden olmazmiş. 3 senedie birlikteyiz o beni zorladi
Çok geçmiş olsun üzücü olmuş terkedilmiş olmanız bence bunu unutun ve önünüze bakın daha gencsiniz daha niceleri çıkar karsiniza
O kaybeder ne kaybettiğini bilse 🤔 kurtulmuş sun senin gibi güzel ve alımlı birini bu saate sonra rüyasında bile göremez 😘
Ya evlenseydin bu karaktersizle daha mı iyi olacaktı valla sevindim adına kurtulduğun için
O kadar cabaladimki bitmesin diye o kadar sey yaptimki. Sanki herseyi tek yasamisim gibi tak diye kolayca gitti
Hayırlısı nı seni yaradan biliyor merak etme kendini Rabbine bırak 😊😊
İnşallah öyledir
Başka ihtimal yok senin için ne hayırlısı ise onu yaşarsın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Öncesiinde olması daha iyi olmuş
Döner gelirse senindir ben pide söyledim.
Ya evlenip çocuğun varken ayrılmak isteseydi? Daha kötü olamz mıydı? Onun için üzülme yoluna bak
İyi olmuş adam gibi leri sevmezsiniz. Nerde güzel kardeşim var ona aşık olursunuz
2 hafta yeni birini bul diye seni düşünmüş gene ya masada kalsaydın 😇
Başlamadan bitmesi isabet olmuş kararsız biriyle bir ömür geçmesi zor olurdu
Ne oldunu evlenmeden belli etmiş çok sukur kurtulmussun. verilmiş sadakan varmış
Giden gitmişdir gittiği gen bitmişdir sen gideni değil giden seni kaybetmisdir
Bazı şeylerin böyle olması belki daha iyi oldu bu yönden de düşünmek lazım
Hayat devam ediyor, bir yurdışı tatili iyi gelir sana.
Geride hasar bırakmadıysa sıkıntı yok geride hasar bıraktıysa sende sıkıntı var
Hayatta neyin hayır neyin şer olduğunu zaman gösterir derim ❤️
Her şerde vardır bir hikmet beklide Allah seni daha iyilerine layık görmüştür
Ya evlendıkten sonra terketseydı diye düşün. Allah kurtarmiş
belki evlenseydiniz mutlu olamayacaktiniz bir suru sorunlar cikacaktii evlenmeden bu islerdrn kurtulmus oldu bencee 🩷🥹🫶🏻
Belki yarın iyi ki bu iş olmadı diyeceksin
İleri goruslulukte de sen. Demin dedim. Karaktersizmis. Esyalari altini istedi alip kullanacakmis anasiyla mutlu mutlu
Neden terk edildin peki? Bir sebebi yok mu?
Annesi son zamanda gelmis yok kina yapılmasın zorluk cikiyor yok gelin niye kendi evinden cikuyor bizden ciksin iste gibi bos bos seyler dedi kavga cikti
Damattan çok mu para istediniz :)
Hayir be sana inan hicbisey istemedik. Bayram gormesine bile gelmediler yol parasi gitmesin diye. Sadece son seyde kina olmasin gelin bizime vden ciksin vs dediler kavga cikti. Ama cidden degmezmis. Bana simdi diyorki esyalari hemen alip annemle kullancam altinlari biyere birak alayim
Bakış açını değiştirmen gerek şimdi üzülüyorsun ama belki Allah seni korudu başına gelme ihtimali olan kötü şeylerden
Oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır. Her şerde vardır bir hayır. Dinin ne bilmiyorum ama Allah'a güven bir bildigi vardır
Kimseyi mükemmelleştirme bir daha
Nasıl yani
Aşk;Beyin ve kalpte oluşan profilin gerçekte karşılığı olduğunu düşünerek birlikte olduğun kişinin o olduğunu sanman ve ona kusursuzmuş gibi davranman , aslında aşk yoktur sevgi+uyum+anlayış vardır , sen aşık olmuşsun o da havalanmış daha iyisini bulurum diye gitmiş aç gözlülük bir nevi gelirse kapıyı kapat
Ona kusursuzmusmus gibi davrandim o kadar dogruki. Simdi beni kusurluymusum gibi aci icinde birakti
Salla geç önüne bak keyfine bak
İlla insan birini sevince kotumu davranmali. Kosulsuz sevmek arkasidna durmak sucmu
Asla kötü davranmak çözüm değil insanların yaptığı hatalardan biri bu , mesela sevgisini esirgeyen ona muhtaçmışım gibi düşünen birinle asla olmam , yap boz parçaları gibi her şey yerine oturyordur bunu hissedebilirim anlayabilirim diğer türlü zaten olmayacaktır, bana kötü davranan bir kadınla asla tekrar bir araya gelmem kapılar açılmamak adına kapanır , uzun lafın kısası kötü davranmak çözüp değil hissedebilmek esas mesele...
2 sene sevgiliydik ciddi dusunduk 1 senedie nisanliyiz evimizin her detayini berabrr aldik kurduk. Hep yanyanaydik hic hatasini gormedim hep cok sevdigimi cok sevildigimi dusundum. Benim hatam neydi
Sizin özelinizi bilemem girmekte istemem genel hatlarıyla düşünce mi belirttim, ilk yazdığımı dikkate alırsan dengeli şekil de sanırım üzülmezsin
Teşekkür ederim
Direkten donmussun daha beteri olabilirdi.
Avutmuyor beteri senaryolari
Suç sende değil bende derdim
Niye
Çünkü senin gibi kadını bıraktığım için
Ya evlendikten sonra terkedilseydin benim gibi
Sen neden terkedildin
Yazacaktım da gizlisin
Zararın neresinden dönersen kârdır
Aklın varsa evlenme..
Verilmiş sadakan varmış
Çocuk yapmadan olduğu için şanslısın
Ucuz atlatmışsın ve s****r et.
En azından paran cebine kaldı
bu saatten sonra birine zor guvenceksin
Boş ver üzülme, sen çok daha iyilerine layıksın ☺️
Her şeyde bi hayır vardır
Daha iyilerine layıksın 🤭
Düğünden 2 hafta sonra terk edilmekten iyidir
Sağlığınız için Yeni Rakı için
Sana erkek mi yok ablam
evlendikten sonra daha kötü olurdu
Düğün günü de terk edilebilirdin
Belki de ucuz kurtuldun bi de böyle düşün
Takma kafana başkasını bulursun
hahahah
oyunu kazanmana çok az kalmıştı halbuki
Zararin neresinden donersen kar kardie
Hakkında hayırlısı olsun
Uzaklara git. Kafa dinle
Düğünden sonra terkedilmek daha mı iyi olurdu
Giden değil kalan seni kaybetmiştir boş ver
Nasil kalan
Yani giden seni kaybetmiştir yanlış yazılmış
Zaten kıyamet kopacaktı boş ver üzülme
Nasil yani
Cidden bende bazen kötü şeyler yaşadığım da bir gün dünyanın geçici ve yok olacağını düşünüp öyle teselli veriyorumm kendime dhfjgkgkgkjkhlhlkklj
Sanki o dunyanin sonu bana geldi gibi oldu
O kaybetti
sevistiyseniz normal
Doktorlardaki Ela gibi terke dilmediğine dua et.
Düğünden sonra terk edilmenden iyidir