+1 yılÜzgünsün biliyorum kalbin kırık kendini kırılmış bi cam parçası gibi hissediyorsun ağlamak istiyorsun hep normal acı bir olay ama yapacak bişey yok hayat devam ediyor demelisin kendine eğer sigara içiyorsan yak bi sigara içmiyorsan bir bardak soğuk su iç ağlamak istediğin kadar ağla ama kendine maximum 3 gün ver 3. Günün sonunda toparlanmaya başla ufaktan kendini aynanın önüne çekip bi şekilde kendini haklı bul kendinle barış çünkü kendinde aramaya başlıycak beynin sorunu ve bişeyler en ufak bulduğu argümanlar senin canını kendi kendini yakacak o yüzden haklı bulmadan aynanın önünden ayrılma sesli konuş bunları ve kendine sesli bir şekilde bundan sonraki hayatında ne yapmak istediğini onun için değil kendin için yaşayacağını güzel ve güçlü bir kadın olduğunu söyle sesli bir şekilde ve buna kalbinle inan ve ona ait tüm fotoğrafları ortadan kaldır sana onu hatırlatacak hiç bir şey bulundurma çevrende çevremden de bu konuyu almamaları iste seni çok güzel bir gelecek bekliyor bunu unutma benim bi lafım var " En güzel rüyalar en kötü kabuslardan sonra başlar" seni bekleyen daha çok güzel rüyalar var şimdi benim gitmem gerek kendine iyi bak 😊 ve inadına bu gün evdeki herkese gülümse deli gibi gözükmezsin merak etme 🙃
02 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim iyi ki varolmussun💕
- +1 yıl
Ne demek seni daha iyi hissettitlrdiyse Ne mutlu 😊
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Üç senelik ilişki bir anda bitmez bitemez diye düşünüyorum. Eğer ki gönlün var ise belki olabilir, düzelebilir, gönlünü ferah tut ancak istemiyorsan eğer hiç üzülme düşünme, hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin zerre kadar anlamı yoktur..
Geleceğine odaklan, önüne bak, dünyada tek erkek o değil ya bir başkası olur. İnce eleyip sık dokumalı. Ufacık bir şeyden dolayı bitiren bitmesine sebep olan kişi zaten hiç sevmemiştir..
Yaşanan her şey tecrübe derstir, daha dikkatli ol. Gönlünce olsun..023 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen icin cok tesekkur ederim. Bende bir anda bitemeyecdgini dusundum hala inanamiyorum ama oldu maalesef
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim. 🥰
Ne kadar oldu? Ne zaman bitti?
Soran+1 yıl1 haftadir gel gitlydi bugun kesinlesti
- +1 yıl
Daha yeni kardeşim hemen paçaları sıvama,
Şimdiye kadar nasıldı ilişkiniz?
Ve tam olarak neden bitti anlatır mısın?
Soran+1 yılYok be abi yeni degil hergun bitiriyordu ben alttan aliyodum bitemez diye bugun kesinlesti. Organizasyon vs iptal oldu. Simdiye kadar hersey iyiydi. Son 3 hafta kala ailesi kinayi dugun icine katalim vs diye teklif sundu ama ayarlanmisti hersey sonrasinda kavga cikti ailesi istemiyormus o da ailesi istemeden olmazmis
- +1 yıl
Alma kardeşim alttan alırsan ezilirsin ezerler azdan az çoktan çok gider canı cehenneme üzülme sıkma canını sektör et pesliği..
Ailesi istemiyor diye vazgeçen kişi ana kuzusudur kardeşim zaten ondan eş koca olmazdı. Keşke bunu daha önce fark etseydin..
Aranızda tensel bir şey geçti mi?
Ya da bunları önemsiyor musun?
Canları cehenneme lanet olasıcalar..
Hep derim ana kuzusu kişilerden uzak durun her türlü bela musibet pislik bulaşır
Soran+1 yılGeçmedi bisey. Ben hic anlamadimki ana kuzusu oldugunu hic yakin degiller nasil olduysa dinleyesi tuttu
- +1 yıl
Sevindim kardeşim ne güzel. Hiç üzülme o zaman. Niceleri çıkar karşına. Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar..
Belki bilmediğin bir şey vardır belki de oscarlık oyundur..
Öyle bir peslikten kurtulduğun için sevinmelisin
Gönlünce olsun kardeşim hayırlı geceler 🫡
Soran+1 yılTeşekkür ederim guzel yorumun icin. İyi geceler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🫡
- +1 yıl
Ne var yok kardeşim neler oldu
Soran+1 yılOrtak arkadasla görüşmüş haberi geldi bitirmis kafasinda gelecek olmazmis bizde
- +1 yıl
Aman aman totomun kenarı sektör et canı cehenneme 😊
peki ne yapmayı düşünüyorsun 🤔
Soran+1 yılNe intikam peşindeyim ne yuzlesme. Kendi halime yaniyorum ben kendi acimi yasiyorum acim aglamakla bitmiyor. Tek derdim ayaga kalkabilmek baska hicbisey isyemiyorum
- +1 yıl
Ağlama akmasın gözünden tek bir damla değmez gözyaşlarına 😊
Yapabilirsin kendine inan 😊
Eğer ki sen mutlu olursan seni bu hâle getirenler köpek gibi pişman olur ve kıskanırlar..
Soran+1 yılDeğmezmiş bugun o les karakterini ortaya koydu tek derdi paraymis ailesiymis ana kuzusu sahtrkar
- +1 yıl
Canı cehenneme kardeşim 🫡 Üzülme üzme kendini sektör et
Soran+1 yılBide bana ne diyo biliyomusun esyaalri alip kullanacakmis anasiyla
- +1 yıl
Normaldir başka bir şey beklenmezdi zaten böyle birinden
Soran+1 yılNasil taniyamamisim
- +1 yıl
Olan oldu sen artık önüne bak geleceğine odaklan vakit nakittir 😊 İnsanlar oscarlık oyuncu
Soran+1 yılVallahi öyle oscarlikmis gorememisim
- +1 yıl
Hayırlısı bakalım, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim gelirsen soruma beklerim, hoşçakal 🫡 Selametle
Hayat her zaman güllük gulistanlik olmayacak. iyi insanlar olduğu gibi, kötü insanlarda olacak. Her zaman kötü olaylar insanın başına gelecektir. Önemli olan bu durumlara alışık olmaktır. Terk edildim diyosun ya, bence bu duruma sevinmelisin. Ya evlendiğinde çocuğun olduğu zaman seni terk etseydi. Şimdi toplum baskısı için kendini kötü hissettiğini düşünüyosun. Emin ol birkaç güne unutulur gider.
Ne demiş Mevlana "Sanma ki Dert sadece sende var, sendeki derdi niymet sayanlar da var.."00 Yorumla
+1 yılablam oncelikle cok cok ozur dilerim ama insan karakterini kotu gunde belli edermis seninki iyi gunde gercek foyasini ortaya cikarmis. yarin obur gun bunun colugu cocugu hastaligi olacakti. o zaman aldatilmaktan daha da baglandiktan veyahut ayrilmamaniz icin gerekli sebep olacagina simdi adamin gercek yuzunu gormen senin icin daha iyi olmus. elbette bulundugun durum cok zor bir durum bunun icin cok uzgunum ama zararin neresinden donersen kârdir senin icin. ne kadar iyi bir insanmissin ki Allah karsina daha da ilerlemeden iliskiniz cikarmis. yapilan masraflar gecirilen vakitler hepsi bosa gitti farkindayim. ama hicbir maddiyat senin maneviyat gucunden guclu ve kiymetli degil. para denilen sey kazanilir zor da olsa ama sen bir kere psikolojini bozdun mu kendini kaybettin mi yillarca cabalarsin da bosa kurek cekersin. herkes kalbinin ekmegini yermis. demek ki senin nasibin kuflu ekmek yiyecek kadar kirli degilmis. eminim ki seni pamuklara saracak birisi bulursun. ser gorulen seylerde hayir, hayir gorulen seylerde ser vardir bunu unutma. bizler senin yanindayiz💓
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılUcuz atlatmışsın, nikahtan sonra terk etse daha mı iyiydi? Kim bilir başına neler gelecekti o hanzo yüzünden...
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTerk etme olayını daha ilerde yapsa daha çok üzülürdün boş ver en azından evlenmeden terk etmiş.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSilkelen kimsenin gidişi zamanı durdurmuyor
19 Yorumla
Soran+1 yılDurduğunu hissediyorum
- +1 yıl
Ama durmuyor 🎈🙏
Soran+1 yılDun hayatin durdugunu hissediyodum bugun senin dedigine geldim degmezmiş oaragozun tekiymis bana arayip esyalari alip anneme vercem kullancaz diyen pisligin tekiymis
+1 yılEvlendikten sonra olsa terk edilsen daha kötü olurdu ama bu durumda seni nasıl teselli edersek edelim yaşadığın acıyı hiç bir şey hafifletmez. Hayat devam ediyor ve üzüleceksin, onu düşüneceksin, bu süreci maalesef yaşayacaksın. Yeniden mutlu olmanın tek çaresi zamandır. Zaman geçtikçe toparlayacaksın. Hayatta başarılar dilerim.
41 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim cok haklsiin
+1 yılBoş ver ya Ne kafana takıyorsun evlenen sanki ne yapıyor aha Benim abim 2 sene önce evlendi adamın hayatı korudu hayatı kendi başına hiçbir şeyin kararını veremiyor Bence evlilik bu devirde gereksiz bir şey, hatta artık ben onların düğün paylaşımlarından sıkıldım geçen gün bir tane yazı paylaştım yengem onu görmüş bayağı bir tepki gösterdi annemi aramış sitem etmiş ağlamış zırlamış yani evliliğim Ben şahsen bugün evde çok da bir faydasınız olduğunu düşünmüyorum ekonomik geçim derdi insanların ehliyetini çekme derdi Bence çok da kafana takma hayırlısı böyleymiş de geç belki evlensen daha kötü şeyler yaşayacaktım evlenenler de görüyoruz hiçbir halta yaramıyor.
Hatta ben şu yazıyı paylaşmıştım
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin evlensem hayatimi karartirmis bu benim
- +1 yıl
Aynen öyle evlilik bu devirde zor
- +1 yıl
Ne güzel bir yazı helal olsun ayrıca çok ama çok haklısın
- +1 yıl
@Kamiştülin çok teşekkür ederim olduğu gibi yazdım
Belki Allah seni başına gelebilecek daha büyük kötülükten korudu bu yönden bakmayı dene. şu an yaşadığın şey tahmin bile edemeyeceğim boyuttadır kesin ama salma kendini boş ver hayat devam ediyor. Altı senelik platonik bir ilişkim vardı ama öyle möyle değil, bitiremem sanıyordum o hayatımda olmasada kalbimde kalır unutamam sanıyordum ama çok şükür öyle olmadı o hayatımdan çıkında başta çok üzüldüm ama sonra hayatım güzelleşti ve onu unutunca şimdi iyi ki hayatımdan çıkmış diyorum. Anlattığımın bir faydası olur bilmem ama inşallah tez zamanda toparlanır daha güçlü kalkarsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle Allah yardımcın olsun. Bir kişi seni istemiyor diye, hiç kimse istemiyor anlamına gelmez. Sen kendini bildiğin sürece, her zaman en iyisi seninle olacaktır. Kendini üzme, olabildiğince toplum içinde ol ve seni tanımaya yeltenecek kişilere şans ver. Unutma; her zorluğun altında, bir kolaylık vardır. 😊
25 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama artik insanlara inancimi yitirdim
- +1 yıl
Bir kişi yüzünden, neden böyle düşünüyorsun?
Soran+1 yılİlk iliskim 3 senedir birlikteyim herturlu seyde yanında oldum guvendim ve son 2 hafta kala tek basinayim sence normal degilmi
- +1 yıl
Peki bunun sebebi nedir? Anlatmak ve dertleşmek ister misin?
Soran+1 yılYazdim
+1 yılAbla seni bu kadar erken terk eden biri hastalıkta sağlıkta nasıl yanında olucaktı?
Allah nasip edemeyeceği şeyi hayal ettirmez.
Olursa nasibin olmazsa imtihanındır.
Belki sana iyi gelicek sanırsın gelmez.
Kötü gelir sanırsın gelmez.
Nasip kısmet işte budur.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin şerr bildiklerinde ne hayırlar gizlidir sen bilemezsin ama Allah bilir. Sen düştüm öldüm yıkıldım sanarsın ama Allah seni kurtarmıştır oysaki. Evlendikten sonra birde boşansaydın dul diyeceklerdi. Böylesi emin ol senin için daha hayırlıdır. Çocuğun için belkide katlanmak zorunda kalacaktın birçok şeyine. Allah sınavlarımızı kolaylaştırsın. Hakkımızda hayırlısını versin, taşıyamayacağımız yükler vermesin. Mutsuz bir evliliktense, keşke evlenmeseydim ben ne kadar mutluydum dyiip her sabah mutsuz bi güne uyanmaktansa emin ol böylesi çok daha iyi
10 Yorumla
+1 yılSeni iyi anlamaya çalışıyorum.
Haklısın çok zor bu durum.. Bak ben güçsüz biriyim. Çok savaştım biri için ve kaybettim. Geri kazanmak için hala da enayi gibi savaşıyorum. Elimden aldı o lanet biri.. Küfür etmek istemiyorum.. Çok kötü şeyler yaşadım. Sakın üzülme güzel insan olur mu? Gün gelicek mutlu olacaksın. Dua edeceğim insallah yüzün güler bir gün..
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim karsilastigim kiside lanet biriymis. Bana esyalari alip kullanacagini soyleyen biriymis lanetmis. Sen simdi iyimisin
- +1 yıl
Hayir. Ben çöktüm resmen.. tek fark lı durum evlilik hayallerimiz vardı onunla kimse yanımda değil tek başımayım.
Soran+1 yılNe kadar oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılAllahın sevdiği kuluymuşsun 2 hafta kala terk eden kişi adam bile değildir evlendikten sonra daha beteride olabilirdi üzülme rabbim görüyor onun basına öyle seyler gelirki sen bile duyduğunda acırsın rabbim yar ve yardımcın olsun insallah kardeşim umarım karsına adam gibi adam biri çıkar 🤲🤲
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dedigin gibi olmus taniyamamisim hic tandiigim hiri değilmiş beni aradi altinlari esyalari istedi dalga gecer gibi taniyamamisim hic
- +1 yıl
Hepsini gönder biriyle sakın ne kendin git nede çağır gel aldiye bi büyünüz varsa vesile olsun ondan gönder Allah onun belasını versin inşallah sana yasattıklarını yasamadan ölmesin
Soran+1 yılİnşallah cok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🙏🙏
+1 yılEvlendikten sonra terk etseydi daha mı iyiydi. Yola girmeden tanımış oldun. Dök gözyaşlarını, üzüntünü yaşa, rahatla; akabinde sakinleştin ya, yaşananları yatır masaya düşün acaba ben nerede hata yaptım diye. Olaylardan dersini çıkar, daha bilinçli ve daha güçlü biçimde hayatını yaşamaya devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hic hakli olmak bile istemedim biliuomusun olan olmayan tum hatalairm icin özür diledim bozulmasin dedim ama artik simdi hakliyim terkedildim desemde avutmaiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz buraya ne desek de sen teselli olduğunu zannedersin. Anlık rahatlama verir buradaki tavsiyeler. Yaşadığın şey çok ağır bir olay. Mecburen zamana bırakacaksın. Her zorluğun ardından bir kolaylik verirmjş Allah. O yüzden bu zor durumun arkasından gelecek olan o güzel şeylere odaklan. Allah sabır versin. Zaman her şeyin ilacı umarım kendini çok yıpratmadan bu kötü olayı atlatırsın 😔
10 Yorumla
+1 yılZararın neresinden dönersen kârdır. Seni düğünün ortasında da terk edebilirdi. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım. En azından evlenmeden bitmiş iş heriften olmazmış zaten. He yerde de bir hayır vardır. Umarım etkili olmuştur, güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler. 🤗 Yakınlarınızı da kınıyorum teselli etmedikleri için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYuh be yani afedersiniz de. Bu kadar da olmaz yani. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Bu ana kadar aklı neredeymiş ve bu anı mı beklemiş. Sizi gerçekten hak edememiş demek ki. Ne diyeyim ki aslında çok şey var ama buraya ve size uygun olmayacak şimdi neyse. Üzülmeyin inşaallah daha da çok mutlu olursunuz... 🙏
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı buymuş demektir hakkınızda sakın üzülme kendini yıpratma. Eminim oda bu kararından gün gelip pişman olacaktır. Yani madem sevmiyordu ya da seninle evlilik düşünmüyordu niye önceden ayrılmadı. Düğüne günler kala ayrılması bence çok kötü bir durum ya o kadar insana nasıl anlatacaksınız durumu. Yaptığı asla hiçbir şekilde affedilemez bir durum bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öldürmeyen acı güçlendirir 💪🏻 teselli olsun diye demiyorum ileride baştan kurtulduğuna sevineceksin. Bir kaç yorum okudum olayı anlamak için ama bu karakterde insanlar zaten sıkıntı. O yüzden şimdi üzül, ağla. Sonra hayatında daha iyi kararlar alıp yoluna devam et
00 Yorumla
+1 yılBoş ver ya ne sıkıyorsun ki canını o kaybettin ayrıca ilki şimdi kurtulmuşsun evlendikten sonra daha büyük sorunlar olabilirdi düşünsene hele bir de çocuk olsaydı Allah korumuş seni daha ne istiyorsun ki böyle bir şey için neden üzüyorsun kendini ben olsam hiç üzülmem o kaybetti sonuçta sen değil merak etme at gibi gidenler it gibi geliyor ne ara ne yaz hiçbir şey yapma hatta hiç üzülme üzülsen de belli etme onun karşısında zayıf düşme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ayyy ne kadar güzel kalbin varmış o kadar acı yasamıssın ve karsılamam bu felaketi ne güzel. tebrik ederim. hayırlısı. bak bende evde kaldım. herkesin kendine göre acıları var umarım gelecekteki hayatını birleştireceğin erkekle evlendiğin gün bugun aklına gelip iyi ki olmus ya dersin
00 YorumlaYaşınız daha genç, siz daha iyi kişilere lâyıksınız.
Dip not 1: seven insan terk etmez, terk ediyorsa zaten hiç sevmemiş demektir.
Dip not 2: Gerçekten hiçbir beklentiye girmeden birini kabul edin (yakışıklılık, güzellik vb... çünkü bunların hepsi geçicidir kalıcı olan insanın karakteridir)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKişi ne kadar şanslı ki son anda böyle bir odundan kurtulmuş. Ayrılmak bir tercih evet ancak son iki haftaya kadar kendinden emin olmadan böyle bir yolda yürüyorsa kişi, ondan kurtulmak olsa olsa şans olur. Tebrikler, hayattaki şansını burada kullanmış geride kalan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna benzer bi durum benimde basima geldi, seni cok iyi anliyorum ve seni görmesemde acini görüp duyabiliyorum.
Ilk zamanlarda dünyam basima yikilmis gibi hissediyordum, Allah beni neden cezalandiriyor diye düsünmüstüm ama simdi aradan yarim sene gecti ve Rabbime hergün sükrediyorum. iyi ki olmamis diceksin, Allahin sevdigi kuluymussun terk edilisinde 1000 tane hayir var inan bana. Bu sana simdi cok uzak gelebilir ama kalbini ferah tut, hayatinin en güzel dönemi cok yakindir✨04 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen niue iyi ki diyosun cokmu kotu biriydi
Cevap sahibi+1 yılIlk zamanlarda cok üstüme titrer, herseyi yapardi, bir dedigimi ikiletmez, hediyelere bogardi. Sonra ailesiyle tanisinca is degisti, benim ilk iliskim oldugu icin tam anlayamadim sinsiligini (veya anladim ama konduramadim). Ailesine yaranmak icin beni kullanmis, bunu cok gec idrak ettim. Annesiyle evliydi, babasini da (haşa) tanrilastirmisti.
Beyin kanamasi gecirip haftalarca yogun bakimda kalan anneme hakaretleri mi diyim, babamin yaninda namusuma iftira atmasini mi diyim. Beni hastanelik edip psikolojimle oynamasini mi anlatayim hangi birini?
Altinlari gectim ayagimdaki ayakkabiya kadar istedi, hicbirini vermedim - 3 kere yüzük atana, insan gibi ayrilamayana bu sekil cevap verilir.
Allah biliyor temiz sevdim, hic artniyetli degildim bundan dolayi vicdanim rahat, elbet birgün yasattigini yasayacak
Soran+1 yılBende Şu an aci icindeyim hala inanamiyorum yasadiklarima sanki hic tanıdığım insan degil gibi. Geçiyormu acisi hayal kirikligi sevebiliyomusum yeniden birini
Cevap sahibi+1 yılGecmiyor, sen acinin etrafinda büyüyosun ve azaliyormus gibi hissediyorsun. Hayal kirikligi ise zamanla büyüyor ve ondan sogumana yardimci oluyor. Simdiye kadar kimseyle görüsmedim ama eminim cok daha güzel sevicem. Sadece bu sürecte kendime odaklandim.
+1 yılAklıma neden ben aşka olan inancımı kaybettim ela diyen levent geldi 😃 geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu yasadigimi hissettim
+1 yılS! ktir edecen düşünmicen yoluna devam edecen hayat o ! t lerden ibaret değil kızlar ve erkekler için söylüyorum biraz lütfen en azından kendinize acıyın ya değmeyen insanlar için degermi bukadar yıpranmaya, üzülmeye, perişan olmaya yapmayın ya yazık ediyonuz kendinize.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatın her anı her detayı çok güzeldir yaşamasını bilene..
Bekarlığın güzel yanları nedir mesela; özgürsün, istediğin yerde yatar kalkarsın ( otel, akraba, kanka vs), istediğin işe girer çalışırsın, istediğin zaman çıkar ayrılırsın, 3 çocuk doğur 5 çocuk doğur diyen kaynana olmaz, hayatta risk almaktan korkmazsın vs.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhak etmiştirsin. iyi olmuş oh olmuş. Tüm kızların bekar ve kız kurusu olarak kalması müstehaktır. Siz pahalı evler arabalar ultra full paket tatiller istemeye devam edin.
Bunu yapan adamın yağsız ipten son anda kurtulmuş bir idam mahkumu kadar özgür hissettiğine yemin ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kızın kız kardeşi ile tanıştım sevgili olduk
Evlenme niyetim vardı beni terketti başkası ile evlendi
Hem beni terkettikten aylar sonra
Askerde iken ben
O yüzden diyorum ki
Güçlü olacaksın
Mücadele edeceksin
G
Türk kadını her daim güçlü olur
Tomris han gibi güçlü ol00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmak çok daha zor , başlamadan bitmesi başlayıp bitmesinden daha kolay. Birde dul olunca kadın çok haklı gerekçelerle bile boşansa kadına paket açıldı bana da bir kere verir mi gözü ile bakan çok oluyor. E boşanınca kadın sonsuza kadar yanlız mı kalsın? Boşanman sorun değil diye kadına yaklaşıp ihtiyacını karşılayıp giden de çok oluyor. Bence boşanmaktan çok daha iy durumdasın
03 Yorumla- +1 yıl
Sana bu şekilde yaklaşmışlar anlaşılan
Cevap sahibi+1 yıl@Emre3558123 ben evliyim ama boşanan arkadaşlarımdan bu duruma maruz kalan çok acı çeken kadınlar oldu. Sorun yaşasam da bunları görüp boşanmaktan bende korkuyorum. Erkek olmak ne rahat demi. Fikrini paylaşan bir kadına bile gelip rahatlıkla sataşabiliyorsunuz üstünüze vazife gibi
- +1 yıl
Ben sataşmadım ki. Düşüncemi belirttim. Üstüme vazife değil tabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok geçmiş olsun kardeşim, bu çok acı bir durum, ne oldu ne yaşandı yahut sorun kimde bilemeyiz ama hiçbir insan bunu yaşamak istemez, siz de bunu yaşamak için çıkmadınız yola. Ama şöyle de düşünmekte fayda vardır ki, Allah belki de hayırlı bir yolla sizi beter bir durumdan kurtardı, daha güzel yollara sevk edecek. Rabbim gönül ferahlığı versin, Rabbim bugünleri derhal unutmanızı ve güzel bir yuvaya kavuşmanızı nasip eylesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemeki hayirlisi buymus uzulme sakin evlendikten sonra terk etseydi daha kotu olurdu. Evlilik kolay degil sana gercekten değer veren akli başinda olan biri ile bu yola cikilmali. Ben evleneli 4 sene oldu nerdeyse bir ara ayrilma söz konusu olmuşdu sevgili oldugumuz dönemler keşke barişmasaydik diyorum evlilik olmazdi.
00 Yorumla
+1 yılHiç değilse, düğün sonunda oluşan borçların , masrafların ödeme stresine girmedin, bir de onun tasası yüzünden adamın şeyi de kalkmıyor. Evliliğiniz de zedelenirdi hemen, bu durumları yaşamadığın iyi olmuş.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvi dizdigimiz ve herseyi aldigimiz icin hepsinin borcuna girmistik zaten
- +1 yıl
😯😯O zaman " ağla ağla bir çıkar yol bulamadım, senle mutlu, senle mesut olamadım" şarkısını dinleyip bunalımına bunalım ekleyebilirsin
Soran+1 yılEyvallah
- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biriyle ömür geçirmektense, köprüden önceki son çıkışta kurtulmuşsun. Bence sevinmen gerek
21 Yorumla- +1 yıl
Kendini hiç kötü hissetme. Zaten senin sevgini ve ilgini hak etmiyormuş. Yalnız veya kötü hissettiğinde konuşmak, anlatmak istersen de dinlerim😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli insanların %90'ı boşanmak istiyor inan. Dışardan öyle birlikte mutlu olduğu görüntüsü sahte. Nice evli kadın erkek tanıdım hepsi başkasıyla birlikte olmak istiyor. Benim meşhur bir cümlem var: her bekarın içinde bir evlilik, her evlinin içinde de bekar olmak yatar. Sağlıcakla kal.🙂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Şimdi, teselli ver demekle teselli olunmaz. Bize neden terk edildiğini söyle ki ona göre teselli verelim tabi teselli yapılacak bir durum varsa. Detay anlatana gerek yok yüzeysel anlatabilirsin
012 Yorumla
Soran+1 yılAilelerin kavgasi yuzunden ayrilik oldu
- +1 yıl
Konuya tam vakıf olmadığım için belli başlı yorum da yapamıyorum. Ama düğüne 2 hafta kala ailelerin müdahale etmesi ayrı bir saçmalık. Sonuçta evlilik 2 kişi arasında gerçekleşen bir olay. Ailelerinizi müdahale ettirmemeniz gerekiyordu. İki taraf için de bu geçerli. Olan olmuş biten bitmiş. (hangi tarafın ailesi bilmiyorum ama eğer Seninkiyse) Bundan sonra en başta kendi hayatına müdahale ettirmemelisin. Eğer buna izin verirsen evlendikten sonra da müdahale ederler. Karşı tarafın ailesi müdahale etmişse o da müdahale ettirmemesi gerekiyordu. Ama dediğim gibi artık şimdiye odaklanmanız gerekiyor.
Soran+1 yılHaklisin. Karistirmamam gerektigini anladigimda hersey icin cok gecru
Soran+1 yılSorun * nisanlimdaymiş. Bugun aradi senle ugrasilmaz altinlarimi biyrre birak alirim dedi değmezmiş hicbiseye
Soran+1 yılTabi tabi tam onun cumleleriyle konusyyordu
- +1 yıl
Direkten dönmüşsün. Evlenince düşünsene hiç çekilmez bu tipler. Yani kaybettim sandığında kurtulmuşsun aslında. Evlendikten sonra her tartışmada annesine sizin özelinizi anlatıp (dert yanıp) akşam eve gelince annesinin ağzından konuşacak bir tip. Yani 1 tane de değil 2 tane kayınvalide gibi düşün. Kadın sana diyemediklerini oğlunu kullanarak oğlu vasıtasıyla sana ulaşacaktı. Sonra gelsin huzursuzluklar. Evet anlıyorum düğüne 2 hafta kala olması gerçekten acı verici lakin evlendikten sonra aynı evin içinde zaman geçirdikten sonra daha acı verici olurdu ayrılmak. Böyle olması en çokta senin için iyi olmuş
Soran+1 yılTabi o kadar haklisinki. Allahim uzuluyorum ama yok mahfolacakti hayatim
Soran+1 yılEsyalari kullanacakmis yeni evlenecegiyle
+1 yılGüçlendin artik bir erkegin seni terk etmesinden korkmazsin
20 Yorumla
+1 yılSana tek tesellim seni terketmiş biri için kendini üzmeye değmez unut onu.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılher şey geride kalacak ve ileride hatırlamak gülerek anımsayacaksın. Kolay olmadığını düşünebiliyorum ama en azından adın evlendi ayrıldı dul vs olmadı . Onun toplum baskısı daha farklı derler.
20 Yorumla
+1 yılKanka düğün masrafları sana girmedi sonuçta. Çeyizin de yine senin. Başka biriyle evlenince kullanırsın. Asıl erkeğin terkedilmesi daha kötü. Bir sürü masraf boşa giderdi o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. 2 hafta evvel bırakmış beyfendi ebesinin @mina kadar yolu var boş ver kendine guveni olmayan p. c kurusu sen değil o kaybetmiş HIV kapıp ölmeyip surunesice
00 YorumlaBir ment okumuştum birisi karısını sevgilisiyle aldatım zengin diye onunla evlenmiş. Sonrasında bi kaç yıl güzel geçerken diğer yıllar bir sürü sorun yaşamış ve ikinci karısının ailesinden psikolojik ve fiziksel şiddet görmüş. Hayatı zindan olmuş ve hayatında kurduğu tek cümle eski karımın ahu tutmuştu diyordu. Yani herkes yaşattığını yaşıyor bi şekilde.
10 Yorumla
+1 yılAnnemde bir adama yapmış aynısını. şu an adam eşiyle çok mutluymuş. Nasip denen bir şey var. Nasip değilmiş de geç boş ver. Adamın yaptığı doğru değil tabii ama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın sonu değil ve çok daha büyük acılar var. Acı bir deneyim olmuş yine de ama olgunlaştırır güçlü çıkarsın bu dersten.
02 Yorumla
Soran+1 yılDers alabilsem gam yemicem onu bilr alamadim ciktik yola tak terkedildim
- +1 yıl
Boş vermeye çalış. Zor süreç.. Aşarsın. Eğlenmeye bak.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zamanlama kötü olmuş haklısın. Ama evlenip kucakta çocukla terkedilmek de vardı. Ucuz kurtuldum, gerekli dersleri aldım de hayatına devam et..
110 Yorumla
Soran+1 yılDers alamadimki.. kosulsuz sevdim arkasinda durdum guvendim. 3 senem onunlaydi.. yek yaptigim ciddi dusunmekti onun gibi. Ne ders alabilirimki resmen hic sucum yokken birakildim
Soran+1 yılAilesinin lafindan cikamadi
Soran+1 yılSen evlenip ayrildinmi
Soran+1 yılAtlatabildinmk peki
Soran+1 yılBu travma bedne de kalacak sanirim sana da gecmis olsun
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Hakkını yediyse ondan çıkar. Adalet gerçekten yerini buluyor. Terapiye gidebilirsin, kitap ve yararına olacak sayfalarda önerebilirim
12 Yorumla
Soran+1 yılOnerirsen cok mutlu olurum
+1 yılEn azından onunla bir ömür geçirmekten kurtuldun. Bi süre sonra seni terk ettiği için on minnettar olduğunu fark edeceksin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu insan; terk edilme, ayrılma, bırakılma der ve sanır. Oysa belki de Allah kurtarıyordur, kurtarmıştır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Nednei nedir meraj ettim? Geçmiş olsun bu arada her şeyde vardır nasip ilerde dersin iyi ku olmamis onunla diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDügünümün gecesi eşim vefat etti sana en büyük tesellim kimse için yaşama hayatına devam et... Eger olen esim yasasaydi biz mutsuz olacakmisiz vardir allahin bir bildigi
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm cidden basinbsagolsun simdi iyimisin
Cevap sahibi+1 yılIyiyim tesekkur ederim yeni bir yuva yeni bir hayat kurdum kendime
Soran+1 yılAllah mutlulugunu daim etsin peki unutabildinmi onu
Cevap sahibi+1 yılHafiza kaybi yasadim
Sen değerlisin kendini yıpratma ağır bir sınav ağla , üzül ama kendini topla ve dik dur hayat devam ediyor
00 Yorumlaİyi ki terketmiş. Daha kötüsü de olabilirdi. Evlendiğinde terkedebilirdi. Verilmiş sadakan varmış. Onda bı cacık olmazmış zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, Seni 2 hafta kala terk eden evlendikten sonra neler yapardi. Bence kurtulmussun birak dusunme bile umrunda olmasin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılYa düğünden sonra terk edilseydin, daha mı iyi olurdu? Düğün masrafından kurtuldunuz.
05 Yorumla
Soran+1 yılTum masraflar zaten halledilmisti
- +1 yıl
O zaman şöyle söyleyeyim, ya düğünde üstünde gelinlikle terk edilseydin?
Soran+1 yılEvet daha acı olurdu ama bu yasadigimda cok aci
- +1 yıl
Size üzüldüm gerçekten. Umarım sizi hak eden biri ile birlikte olursunuz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılHataymis yirtmissin. Sonradan pişman olmandan iyidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen yirtmadimki o birakti belkide o kurtuldu ona gore
- +1 yıl
Tamm işte iyi ki bırakmış o zaman iş işten gectikten sonra daha da pişman olmandan iyidir. Peki ona göre niye kurtuldu sence
Soran+1 yılBilmem ben bisey yapmadim ama ben Şu an aci icinde kivranirken o mutluysa demekki kurtuldu
- +1 yıl
Kendini suçlama erkeklerin kafası iş işten geçtikten sonra dank eder. Kaldı ki herşeye rağmen mutluysa demek ki karaktersiz olan o
Soran+1 yılBenimde en cok zoruma giden bu oldu. Ne olursa olsun 3 senelik iliski bitti onca sey bitti insan hcimi uzulmez hicmi cabalamz
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Neden terk ettiki sana sunu soliyim belki bolesi daha iyimis
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi 2 hafta kala kinayi dugune katmak istedi. Hrsey hazirdi bizde kabul etmedik sonra kavga çıktı kavga buyudu. Sonra arayi bulmaya calissmada bu yasananlar unutulmaz ailem istemiyor bende sogudum dedi ve ayrildi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence buna sevinmelisin belki ileride daha büyük sıkıntılar yasardın hiç kendini üzme olur mu her şerde bir hayır vardır bunu unutma...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSon dk golü yemişsin. Bir dahakine daha temkinli ol
023 Yorumla
Soran+1 yılDhaa temkinli nasil olabilirimki. Evlenecem deyip yola cikip ev dizilip herseyi yapilip sadeve dugun kalmisti. Napabilirim gidip 2 3 ay oncesinden nikahmi kiyayim ayrilamasin diye
- +1 yıl
Nedir bu kadar büyük sebep
Soran+1 yılAileler kendi egolari yuzunden kavga etti. Sonr ad ailesi istemiyormuş ailelee kavga ettiyse biz mutlu olamazmisiz vs
- +1 yıl
Ailenin kavga sebebini nedir
Soran+1 yılKina gecesi mevzusu sonra da scama canım konulara sicradilar saygsizilastilar
- +1 yıl
Kına ile düğün farklı yerlerde mi yapılacaktı farklı şehirlerde mi
Soran+1 yılEvet oyle olacaktı saha once konusup planlayip ayarlamistik
- +1 yıl
Kına gecesinin masraf mı olduğunu düşündüler
Soran+1 yılHayir git gel yorulurlarmis
- +1 yıl
Yahu arkadaş kına gecesini zaten kız tarafı yapmaz mı
- +1 yıl
Bu neyin cimriliği Bu neyin kıskançlığı
Soran+1 yılİste 3 saat yol vardi oraya git gele gerek yokmus yolda ugrasmaya
- +1 yıl
Yahu arkadaş Bu ne saçma bir konudur ya Böyle bir şey olabilir mi ya
Soran+1 yılSonra kıyamet koptu işte ve son
- +1 yıl
Yazık Çok üzüldüm Çok cahilce bir hareket
Soran+1 yılCok cabaladim geri duzelsin dite kendi aileme rest cektim onun ailesiyle gorystum ama olmadi
- +1 yıl
Nişanlımına çok üzüldü mü
Soran+1 yılUzulmustur brlki ama ben 10 uzulduysem o bir uzulmustur. Sogudugunu artik mutlu olamayacagimizi vs vs soylefi hergun. Btirrn o oldu sayilir son noktayi ben koydum. Hic de bisey yaptimi hayir
- +1 yıl
Yazık anne baba sözünden çıkamamış
Soran+1 yılGuya sebebi aile degilmis
- +1 yıl
hadi ordan gitsin Şimdi mi aklına gelmiş
Soran+1 yılEvet aileler kavga ettikten sonra artik evlensek bile huzir kalmazmiş senin ailen benim ailem olurmusm zaten 3 sneeide ben onu uzuyormusum boylesi daha hayirliymis
- +1 yıl
Bana ulaşırmısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı buymuş balım kendi kaybeder umursama bile
04 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 duygularıyla oynadı karşı tarafın kaybetmesi için yeterli bir sebep
Soran+1 yılAileler kendi arasinda kina mevzusundan kavga etti. Sonra ailesi biz bu düğünü ustemioruz vs demisler. Ben cabaladim ara bulmaj icin ama ikna olmadi. Ayrilmak istedi
+1 yılAllah büyük beladan korumuş * senin dam senin kafanı yorma bizim gibi sevgiye aç insanlar oldukça elbet bir gün kıymetin bilinir şekerim
00 YorumlaEvlendikten sonra terk edilmekten aldatılmaktan iyidir
04 Yorumla
Soran+1 yılEninde sonunda olscskti demi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılNe tesellisi vericem kurtulduğuna sevin erkek bol ne takıyom
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 snelik iliskiden elimde gelinlikle kaldim
- +1 yıl
E nolcak ya boşansan daha kötüydü hem niye bıraktı sizi
- +1 yıl
15 gün önce ne olmuşsa terk edilmişsin. Bir şeyler değişmiş
Soran+1 yılKina ve dugun ayriydi. Ailesi kinaya gelemeyiz ya da dugun icinde olsun dediler 15 gun kala. bizde herseyi ayarlamistik olmaz dedik kavga cikti. Sonra ailesi istemiyormus brnim bu yuzden ayrildu
- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat