Düğün günü terk edildim, siz olsanız ne yapardınız?

Yaşadık kral onun da kralını yaşadık... düğüne saatler kala ben wp'dan beyefendi ve tüm akrabaları tarafından engelleniyorum. Başka bir numaradan beyefendiye ulaşmaya çalışıyorum , ne olduğunu soruyorum... Meğerse bu beyefendi memleketine geri dönmüş, ve beni çok tanıyormuşmuş... O yüzden evliliği anlamsız buluyormuş. Şaka gibi😂Ve bizim bu insanla 3 senelik sevgili durumumuz söz konusuydu... Kandırıldım resmen... Ama o zaman ağzımdan bir kere bile beddua çıkarmadım... Ailemin yanında rezil oldum çünkü ailem istemiyordu onu. Aileme karşı geldim resmen... Ben toparlandım ama bir şekilde... Olan oldu diyip hayatıma devam ettim... Allah hiç kimseyi böyle duruma düşürmesin. Çok zor süreç oldu... Belki de yakın arkadaşlarım olmasaydı ben i*tihar etmiştim. Hayatta karma denen bir şey var...

Güncellemeler
+1 yıl
Burada troll olduğunu söyleyen 3 4 dengesizin yorumunu kaldırdım. He knk üşenmedim bir senaryo yazdım. Sinir bozucu, insan duygularından anlamayan insanlarsınız bazıları ki, gerçekten insanların duygularıyla alay etmek sizin için kolay. Bu durumu yaşayan biri olarak o yarayı hiçbir zaman belli etmemeye çalıştım. Belki de bu yüzdendir ki, bu zamana kadar başarılı ilişkim olmadı. Hep bir güvensizlik, toksiklik. Artık karşımdakı insanda değil kendimde suç arıyorum. Hepinize sevgiler ve Saygılar