Düğün günü evlenmek istediğiniz kişi birden bire size ben evlenmekten vazgeçtim dese ne yapardınız?

Düğün günü evlenmek istediğiniz kişi birden bire size ben evlenmekten vazgeçtim dese ne yapardınız?
tamam derimn. Zaten ben tipsizim boyum kısa diye düğünüm olmaz çünkü beni kimse sevmez kime çıkma teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser ona aşık olmamı kendine hakaret sayar topukları kıçına değe değe ardına bakmadan kaçar. Bazıları da anca olbot bor gon sonondo olor diye nasihat verir oysaki bu trilyonluk birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
o psikoloji de atlatırsın insanları atlatamaz ki belki bi kaç depresyona girersin sonra yavaş yavaş insan içine karışırsın biri yakınlık kurmaya çalıştın mı kendini geri çekersin güvenemezsin kalbin yaralıdır ama gün gelir yoluna bakarsın ve seni yarı yolda bırakan o adam varya sana yaşattıklarına bin pişman olur kimse senin gibi olmaz onun hayatında kimse öyle sevemez
Bir şey yapmazdım. Yapamazdım daha doğrusu. Kalakalırdım öylece. Yaşadığım hayal kırıklığını atlatmaya çalışırdım.
Ne gitme ne de vazgeçme derdim. Gidecek olana "gitme" desende gidecektir. Sessiz kalırdım.
Düğün masrafını o karşıladığı için beni irrite eden bir durum yok. Benim çeyizim yerinde duruyor nasıl olsa. 😂 Asıl gelin, damadı terkederse sıkıntı büyük. Adamın yaptığı bütün masraf boşa gider, yazık.
Cevap
30Cevap
70 lik viski alır sote mekanıma gider bir güzel içerdim.. O gece ve ondan öncesinde olan her şeyin şerefine ve o defteri orada ateşe verirdim.. Keyifli akşamlar.
Hiçbirşeyi fazla kafana takan biri değilsin o zaman çok iyi
Şaşkınlıktan bir yaşıma daha girerdim.
Kurtulurdum
Tabii ki yıkılırdım olduğum yerde. Ve istemsiz bir şekilde duvar örerdim aşka, sevgiye. Beni o halde bırakıp giden adam da bir daha karşıma çıkma cüretini bile gösteremezdi.
Aşka inancını kaybederdin yani
Üstüne atom bombası düşmüş bir şehire dönerdim. Elbet yine toparlanırdım ama enkaz unutulmazdı.
Kolay bir durum değil sonuçta
İyi düşün çünkü bu kadar masraf ve telaş tekrar çekilmez derdim. Aklı varsa devam ederdi. Aklı yoksa aynı şeylerin daha fazlasını ve masraflısını benden sonraki adayla çeksin çekebilirse. Akıl karı değil... İkinci seçeneği seçerse bunu söylememe rağmen mantıksız bir insan olduğundan anlaşmak da zor olur böyle biriyle diye düşünüp ben istemezdim. Gerisi herkes evine 🖐️
Oturur ağlarım napıcam başka.
Sonra aklım başıma gelince kurduğumuz eve gider kendi aldığım eşyaları aldırırım ordan onun aldığı eşyaları parçalarım dağıtırım, evin musluklarını söker duvarları boyar camları kırar parkeleri ve kapıları falçatayla çizerim. Eve zarar vermedik yer bırakmam sonra balayı tatil yeri ayarlanmıştır zaten oraya giderim yer içer keyfime bakarım. Sonra geri döndüğümde mis gibi kafa pişmansız ohh ondan sonrasını o düşünsün
Böylece damat iyi ki ayrılmışım der 😁
@Kuşadali88 o saatten sonra kimin ne dediği benim umurumda mı olucak?
Aynen hayat devam ediyor 👍
Daha önce doğum günümde ayrıldık. O gün ortamı mahvetmemek için pek belli etmedik ama ilk 2-3 dakika cümle kurmada güçlük çekmiştim.
Fotoğrafı görür görmez Levent’in sesi kulağımda çınladı kcmckdkkd
Yıkılırdım tabii ki. Ve istemeyerek de olsa insanlardan özellikle de aşktan kaçardım galiba.
Düğün gününde birini terk etmek yapılabilecek en kötü şeydir. Bence karaktersizliktir de. Düğün gününe kadar neyi beklemişki
Aynen öyle son anda korkuyorlar işte o zaman aklı başına geliyor.
Nede olsa yanlızlık kanımda var deyip hayatıma devam ederdim sanırım
Bi daha kimseyle evlenmez.. tanıstıgım herkeside nikah masasında bırakıp kaçar.. erkeklerden intikam alırdım😈😄
büyük konuşmak gibi olmasında ertesi gün beni kimse göremezdi bir daha ne olurdu ne yapardım bilmiyorum
Dünyanın da sonu değil neticede. Verilmiş sadakam varmış diye düşünürdüm o dengesizle ömür mü geçerdi yoksa.
Dünyam başıma yıkılırdı herhalde. Adam gibi acımı yaşardım ama sonrasında bir şekilde toparlanırdım.
Önce döverdim (ciddiyim, o sinirle döverdim) sonrada asıl ben seninle evleniyorum der giderdim
Düğünde damadın aklını karıştırmak için giyinen kızlardan birisini alırdım.
Onlarda sıraya dizilmiş seni bekliyordu zaten hhhaah
Yıkılırdım herhalde ama balayı tatiline de tek başıma giderdim.
O kızı bulurum Bütün masrafları ailesinden ondan tanzim edene kadar herşeyi yaparım
Gerekirse alı bile koyarım
Kolay mı öyle düğün günü terk edilmek
Benim dünyamı yakanın dünyasını uzaydan görünücek şekilde yakarım
Helal Olsun. ☄️☄️🚀🚀
@DreamGhosters eyvallah
Altınları kontrol ederdim hemen djdjfjjdjdpk
Kocamı vururdum tabiki aaaa o nasıl iş yani sevmiyorsa o nikah masasına kadar aklı nerede
Ela gibi yapmazdim bunu yanina bırakmazdim hala bu yüzden Levente karşı bir kinim var
onun ağzına s*çardım, pis köpek kimi terk ediyorsun sen?
Bu tip hareketleri kendim çok yaptığım için karşı tarafa kızmam, bence normal bir şey..
Çok kötü yazık olmuş, o anı mı beklemiş yazıklar olsun birini bulup evlenir, o kadar güzel paylaşım gezmeler paylaşır bin pişman ederdim, ha olmadı sahte resim atardım
Tepki veremezdim sanırım, beni o durumda terkedecek karaktersiz için kendimi yormak bile istemezdim.
Bi dakika şu masrafları hesaplayalım payımız belli olsun sonra zikttir git
Önümdeki maçlara bakarım ne yapacam başka yas mı tutcam 🤣
Dügün parasini ben vermicem nasilolsa kendi düsünsün banane
@tyfn41 aynen
Düğün kadar gereksiz bir şey görmedim. Büyük konuşmak gibi olmasın ama düğün yapmayı düşünmüyorum.
Böyle kararsız. kazim bı adamdan iyi ki kurtuluşum derdim
İntikamımı alana kadar onu rahat bırakmazdım uyandığı her gününü zehir ederdim
Taciz ederdin yani
Taciz değilde yanına bırakmazdım
İntikam soğuk yenen bir yemektr illaki ciğerini söke söke alirm intikamımı
Ben tecavüz ederim
sevinirdim kaoqowkkw evlendikten sonra terketmesinden iyi
dugune 1 ay kala bunu yasadim ayni ela gibi felç indi bana, bide dugun esnasi olsaydi uff uff :/
Bir şey yapamazdım hayatımın şoku olurdu o an ki düşüncem aileme ve gelen insanlara ne diyeceğim olurdu sonrasında çok uzun bir süre aşka tövbe ederdim herhalde
Çok üzülürdüm be susardım konuşmazdım bir süre ağır depresyona girerdim.
Gayri meshu cocugu var ondan hayir dedi derdim
Ay ne takıcam hayat devam ediyor hadi ordan et gitsin
O kişiyi öldürürdüm yaa kesin
Abartma ya o zaman cezavinde çürürdün onun yüzünden
Bi tanıdık birinin başına gelmişti bu olay gelin kuaförden kaçmış kötü Bi durum Allah kimseye yasatmasın
Yatacak yerin olmasın Levent
Aynen ya tam bir şeroydu
O kim
@DreamGhosters Doktorlar diye bir dizi vardı orada başrol levent karakteri
Anladım
Düğün masraflarını ailesine karşılatırım.
kafasına sıkardım
Levent cok serefsizmis...
Düğün pastasını yerim
Sadece sorardım bu günü mü bekledin diye shdhdh
nikah masasından kaçtınnn işteeeeğ
Tatile tek basima çıkarım iyi oldu derim 🤣
Oğlanı tararım.
Takı töreni olsun sonra bakarız derim
Zararımı karşılamasını isterdim (!)
cokta s... kimdeydi..
Buda mı gol değil diye otur ağlarım cjjxjx
hayattan umudmu keserdim
Düğün yapmiycam için nope
oh be kurtuldum derim
Nikah yüzüğünü ver, hadi bye bye derdim.
Bir daha evlenmez kötü birisi olurdum
Kız kardeşiyle evlenirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?