Biri çok fazla film/dizi seyrettiğimi öne sürmeden söyleyelim: Filmlerden fırlama bir senaryoyla karşınızdayım! İlişkiniz çok güzel gidiyor, evlilik kararı aldınız ve düğün günü geldi çattı. Çok güzel bir şekilde hazırlığınızı yaptınız fakat gelin/damat ortalıkta yok. Sonra telefon çalıyor, açıyorsunuz ve sevdiğinizin dilinden dökülen cümle: “Ben evlenmek istemiyorum. Ayrılalım!” Böyle bir durumun istesinden nasıl gelirsiniz, sonradan barışma teklifi gelse kabul eder misiniz?
Sevdiğimin ihanetine mi yanayım herkese rezil olduğumuza mı her türlü berbat bir durum. Kolay kolay olacak birşey değil bu orası bir gerçek bunu yapacak kişinin insanlığından şüphe ederim rezillik yani😏 Başıma gelse muhtemelen maddi manevi tazminat davası açar birdahada yüzüne bakmazdım hakkımı haram ederdim ne hali varsa görsün derdim😏
Bu durumda terk edilmek her insanı üzer.. ama her acı en nihayetinde gelir geçer.. Ama bir daha barışmak istemesi.. işte o imkansız o gün ölmüş olacak benim için o kişi ölüler canlanamaz..
Kalbim kırılır büyük ihtimalle zaten o saatten sonrada beni kaybetmiş olur ailemin önünde rezil etmesine ne gerek vardı ki en başından bırakmamış diye iç geçiririm ve barışma ihtimalini asla düşünmem zaten Kürt ailesinin kızıyım adım çıkar daha 2. Kez o masayada oturmam. Bizimde bir gururumuz var ne kadar sevsemde ailemide 2. Plana atmam yani
Böyle şeylerin baştan olması daha iyidir. Evlenip çocuk çocuğa karıştıktan sonra ayrılmak istiyorum demesindense. Ve sizden birkez vazgeçen gene vazgeçer...
İsim ted mosby profil sheldon cooper o da güzelmiş reis😅Bi eski kocasını görmeyle bile kaçan kadından hayır gelmezdi sen yine sonunda aradığını buldun iyi yönünden bak Mr. Architect😂 Bu arada soru sahibi yorumunu gerçek sandı sanırım üzdün kızı😂
Nasıl bu duruma geleceğini ve beni istemediğini fark etmedim diye düşünürdüm. Yapabileceğim bir şey yok. Sadece niye o gün beni terk ettiğini ona sormak isterdim.
O şok haliyle napacağımı kestiremiyorum. Ama barışmak için dönerse affetmem, oldu rezil etsin her şeyi herkesin önünde bir de barışmak istesin arsızlığın bu kadarı daha neler.
Üzülürüm ben nerede hata yaptım derim kendi kendime kahrolurum, düğün günü terk edilmektense en baştan olmasın daha iyi. Çok güven yıkıcı bir şey olur bu.
Benim başıma geldi.. maalesef dugun gunu tartisdik nisanlimla ve dugun gunusu beni terk etti..😞😞😞 daha 2hafta önce yaşadım bu olayi ama halen yaptığı şeyin sokundayim... ondan asla ama asla oyle bisey beklemezdim😪😪😪 cok bunalimdayimmm