Görücü usulü oldu ben daha önceleri görüyordum çok begeniyodum ama imkansızdı benim gözümde onun beni istemesi cünkü çok yakışıklı ve çok ultra zengin bende kendi halimde bi kızım. Daha öncede çok beğendiğim için kabul ettim 3 kere görüştük sonra isteme nişan oldu hafta içleri hic konuşmuyoruz bazen akşamları arıyo 10 dk onda da işten güçten bahsediyo nişanlandıktsn sonra düzelir dedim düzelmedi çok mesafeli haftasonu buluştuğumuzda biraz daha yakınız ama olmuyo sizce ne yapim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cinsellik falan yok mu aranizda veya eglenceli degil mi
Yok 3 aydır nişanlıyız daha 2 haftadır öpüşme yeni oldu
Senin gözünde imkansız olan birisi senin eline düşmüş. Daha ne istiyorsun belanı mı?
Böyle olduğunu bilsem istemezdim
Neden mesafeli önce onu sorgulamak lazım. Zengin olabilir ama belki çekingen bir yapıya sahip o yüzden samimi olamıyordur. Hemen ayrılmayı düşünmek yerine çözüm üretmek lazım
Yani sevgi varsa bitirme. Ama biraz da temas et, ilgini göster. Hala umursanıyorsa bişe diyemeyeceğim
Çok ilgili davrandım ama karşılık göremeyince bıraktım
Temas da mı yok?
Fazla yok iki haftadır bi tık yakınız öpüşme falan ben öptügümde çok etkilendim o da etkilendi sandım ertesi gün yazar etkilenir sandım yine aynı şey
Nasıl ya? Benim nişanlım olsa çok çok fazlası olurdu. Bence fazlası için adım atmalısın, belki çekiniyordur adım atmaktan. Bir yandan da düşün böyle biriyle yapabilir misin? Evlilikte de böyle olursa sıkıntı..
O akrabayız diye biraz kendine yedirmiyor galiba namuslu baya
Yani bilemiyorum o zaman bişe diyemem
Ama bu pek namusla alakalı değil gibi nişanlı sonuçta
Ayrılmak istiyorsan tereddüt etmeden ayrıl gitsin eminsen.
Ya Şimdi sevmiyosan ayrıl anlaşarak sonuçta bi ömür onunla olucaksın
Kaç yaşındasın ve bu kişi hangi burç
Oğlak Burcu o ben 23 o 25
Oğlak burcu tam bir işkoliktir
Ve dünyanın en sadık burcuda oğlaktır aklına fesat şeyler gelmesin ben kendimden ve oğlak burcu tabuduğım erkekler den biliyorum iş konusunda aşırı hırslı oluyoruz, temas ve mıçmıçlık sevmeyiz
Şimdiye kadar hiç sevgilisi olmamış 14 yaşından beri gece gündüz calısıyomuş. Bi yandan haksızlık ediyorum diyorum ama diğer yandan da ilgi görmeyince dünyam basıma yıkılıuo
Haklısın o yönden ama her erkekte bi problem var hatta her insanda, işinde gücünde olan insan boş işlerle uğraşmaz bu yöndendr iyi. Benim etrafımda da bi çift var kocası oğlak burcu oda böyle şeyler söylüyodu. Hatta hayatı yaşamayı bilmiyo falan diyodu yaşı ömrü geçiyo sosyallik yok diyodu. Zamanla zamanla tAtlı dille eşini kendine çekti adamda memnun. Evlendikteb sonra birbirinize bişeyler katarsınız eğer tek sorun buysa
Geçmişini hiç sorguluyo mu?
Yok hemde hic
Bu adam olgun bi adam seni sen olduğun için istiyo. Bende nişan atmalık bi durum yok biraz sen onu yönlendir
Peki sen bakire misin mesela hiç sevgilisi olmadı diyorsun
Tabiki bakireyim onun hic sevgilisi olmamış bi iki Rus kızla takılmış sadece
Sikiliyorsan vazgeç yakinken
ne olmuyo?
Çok ilgisiz ve ruh gibi kendimi yalnız kimsesiz hissediyorum
buluştuğunuzda seninle ilgilenmek seninle ilgili soru sormak yerine otdan boktan konuşuyorsa sürekli, açık açık sor bence, evlenmeden önce aksiyon alman daha iyi senin için. eğer problemi aşamazsanız bence ayrılın yolun başında
Hep kendinden bahsediyo işlerinden ben kendimi anlatınca pek tınlamıyor sanki
o zaman şakayla karışık benle ilgilen filan de bakalım ne olcak
Diyorum kro bana diyo ki benim hic sevgilim olmamış ben diyorum bi iki güzel iltifat et o da diyo sana ne diyim poncik falan mı diyim falan diyo
pardon ama o adam öküz birazcık ya, sen onu salla başkasını bulursun
Acaba ilerde değişir mi
pozitif yönde değişmez, hiç umutlanma, genelde değişimler negatif yönde olur, hani derler ya dayıoğluna bağladı muhabbet
Doğru seçim seni buralara getirmez
Ayrıl