Param yok diyip sürekli benle buluşmayı erteleyen sevgilim sürekli kumar oyunlarına para yatırıyor ayrılmalımıyım?

biryere gittiğimizde hesabı ya ben ya o ödüyor onda bi sıkıntı yok ben kendime araba aldım onun taksidini ödüyorum ayrıyetten annem hasta onun tedavisi içinde çaba sarf ediyorum bu yüzden maddi durumum pek iyi olmuyor zaten ben onla buluşmak istediğimde illa biryere gidip oturmak falan istemiyorum arabam var zaten maçkaya gidip iki bira içtiğimiz zamanlar bile oldu sadece bunu bile istiyorum ama kendisi aylık maaşını sadece kumar oyunlarında ve kendi borcuna alkole ve sigaraya yatırıyor ayrıyetten gidiyor 2000tlye forma alıyor ayrıyetten iki ay önce arabasınıda gidip sattı borcum falan var diyipte yalan söylüyor gitti kumar oynadı onlada zaten artık eskisi gibi sık sık görüşemiyorum 1 yıldır sevgiliyiz çok yoğun çalışıyorum muhasebeciyim sevgilimde barmenlik yapıyor vardiyali çalıştığı içinde buluşmamıza etkisi oluyor tabi orası ayrı bir şey ne yapayım cidden ayrılayımmı beni umursamazlığı cidden çok sıkmaya başladı

Param yok diyip sürekli benle buluşmayı erteleyen sevgilim sürekli kumar oyunlarına para yatırıyor ayrılmalımıyım?