Sevgilim benimle hic bi yere gelmiyor para harcamak istemiyor?

Arkadaşlar merhaba biz sevgilimle 18 yaşındayız ve ben çalışıyorum o çalışmıyor ama ailesinin oldukça durumu var rezidansta falan evleri var yani ablasına falan deniz kenarında kına nişan yaptılar 2 senelik bi ilişkimiz var ilk başlarda hesapları ödüyordu fakat sonradan sadece kendi hesabını ödemeye basladı şimdi ne zaman bi yere gitmek istesem param yok diyor zaten çalışıyorum haftada bir gün iznim var sürekli evde buluşmak istiyor ailesini arıyor kız arkadaşımla dışarı çıkıcam diyor 200 tl atıyorlar şaka gibi sizce ne yapmalıyım kendisinide oldukça seviyorum ama artık kartlarımın borcu ayda 10k yi buluyor hic bir sekilde benim hesabımı ödemiyor ya da gezmek istemiyor ben zaten hesabımı ödemesini beklemiyorum gelsin yeter ama onuda yapmıyor bana para harcamak istemediğini düşünüyorum gerçekten ailesinin durumu olmasa ve parası olmasa anlayacağım hatta ben bile öderim ki çoğu zaman oturduğumuz kafelerde ben ödüyorum ama durumlarının var olduğunu bildiğim halde böyle yapıyor sizce ne yapmalıyım bi yardım edin

Sevgilim benimle hic bi yere gelmiyor para harcamak istemiyor?