Sevgilim bana para harcamıyor?

bu benim için asla sorun değil genellikle bir yere gittiğimizde bi o öder bir ben öderim ki daha çok pahalı mekanlarda kendim ödemeye özen gösteriyorum sürekli erkeğin ödemesini hoş görmediğim için herneyse geçtiğimiz ay doğum günümde elinde bir tane gülle doğum günümü kutladı gerçekten çok sevindim cunku hicbir sekilde hediyenin buyuklugu benim icin onemli degildi beni düşünüp o çiçeği almasi bile beni mutlu ediyordu 2 senelik ilişkimiz var 2 gun sonra annesinin doğum günü bugun yanimda annesine 20 bin liralik canta alacagindan bahsetti ve birkaç fotoğraf gösterdi şok oldum tabiki onu bu yasina kadar buyuten emek gosteren annesiyle asla kendimi kiyaslamiyorum hatta o canta dahi annesine az kalabilir ama anlamadığım şey benimle ciddi düşündüğünü söyleyip evlilik hakkında sürekli konuşup hediye konusunda sürekli ufak çaplı şeyler alması veya hiç olmaması bunu şu zamana kadar hiç sorun etmiyordum ama anlamsız geliyor maddi durumu iyi onu zora sokmam zaten asla bunu yapmam ama iyi bir geliri olmasina rağmen bana karşı böyle olmasina anlam veremiyorum ilişkimi hiç kiyaslamadim başkalarinin ilişkileriyle ama çiçek buketi aldığımı bile bilmiyorum iki sene içerisinde gözüm yükseklerde değil belki de internetten gördüğüm o videolara özeniyor da olabilirim bilmiyorum çevrem bana onun benimle ciddi düşünmediğini düşünseydi parasına kıyacağını anlattı sorunun bende olduğunu sürekli gozumu alçakta tuttuğum için buna alistirmis oldugumu dediler kesinlikle boyle dusunmuyorum ama bilmiyorum bir sorun mu var anlamiyorum

Sevgilim bana para harcamıyor?