Yani bu kiz öğrenci lazım olur ihtiyacı olur diye hiç mi düşünmez ben parasında değilim ama en azindan bir sorar insan arkadaşlarımın sevgilileri hediyeler sürprizler kartına para atmalar herşey var bizimki tam takır kuru bakır sizce ayrılmalı mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılSevgilinin maaşına da bağlı bu;eğer asgari ücret alıyorsa şimdi sorsam ihtiyacı var mı diye evet var derse nasıl göndericem hadi gönderdim ben ne yapıcam diye düşünebilir ki düşünmesi normal. Ciddi düşünüyorsanız belki evlilik için yatırım yapıyordur veya borcu vardır onu ödüyordur. Sevgilim sorunca ihtiyacım olsa da hayır yok derim çünkü bana para göndermek zorunda değil ama onun sorması bile mutlu eder insanı. Erkekler genelde karşısındaki kıza göre şekil alır eğer sen ona bir bileklik bile alıp hediye etmediysen o neden yapsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGercekten paraya ihtiyacin oldugunu anlasaydi verirdi zaten. Ya da belki senin ostemeni bekliyordur. Ayrica belki onun durumu iyi degil nereden boliyorsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyor çalışsa da verir mi bilmiyorum
+1 yılKendinizin kazanmadigi parayi baskasindan alip harcayinca hic mi zorunuza gitmiyor?
Ben annem babamdan alinca canım yanar kendim kazanirim lakin kaldiki sevgilimden alacam bencr cok sacmaliyorsun. O senin abin baban bile degil kocan degil bir kere nasil bir yuze sahipsin12 Yorumla
Soran+1 yılBen ona veriyorum ama
- +1 yıl
sen ona verıyor musun :o
Sen aşkı sevgiliyi ticarethane olarak görüyorsan ona bir şey diyemem.
Etrafa para ile hava atılan bir sevgiliyi tasvip etmiyorum.
Para ile beraberlik isytiyorsan kendine ona göre birini bulacaksın ve kendine şunu soracaksın. değerim ne kadar?80 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
74Cevap
+1 yılŞu kurduğun cümlelerle bile kendinle celisiyorsun.. Belki parası yok, her sey para değil ki zaten. Arkadaslarınla da yarısa girip kendine ve en çok da sevgiline haksızlık etme... İki afedersin kıçı kırık insanlar için seni sen olduğun için seven birinin sevgisini sırf maddiyat için geri tepme. Kadınlar ne olursa olsun okumalı ve ayaklarının üzerinde durmalı.. Sen elin oğlundan para umacağına kendi paranı kendin kazan ve hakkınla ye.. Kimse kimsenin bakıcısı değil sonucta. O cocuga haksızlık etme. Yaptığın gurur kırıcı bir şey.. Her neyse sonucta hayat senin karar senin...
00 Yorumla
+1 yılSevgilin sana para vermek, hediye almak, sürpriz yapmak zorunda değil ki. Bunlar görev değil ince düşüncedir düşünmemiş olması onu kötü bir insan ya da kötü bir sevgili yapmaz. Sen gereksiz beklenti içine girmişsin degil sevgilin kocan dahi kendi paranı harca kendi parana gücün yetsin kimse sana mecbur değil.
23 Yorumla- +1 yıl
Bulacak... bebek gibi kızı bulmuş bir yemek ısmarlayamıyo... sen olsan durursun sanki böyle birinin yanında yakknında sus
- +1 yıl
hicbir zaman gerçek mutluluğu yakalayamazsınız ve menfaat dünyanızda boğulursunuz bunu bilin.
- +1 yıl
Sen beleşe gitme dd
+1 yılKusura bakma ama sen daha sevgililik döneminde onun cebine bakmaya başladıysan evlendikten sonra neler olur düşünmek dahi istemiyorum. Erkekler kendi ekonomisini kendisi kuran ve yöneten kadınları ister. Yani yanında iyi ve kötü günde yardımcı ister. Kene değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılSanki çok parası var da evlenince ne olcak olacak birşey yok ortada
- +1 yıl
Bu çocuk olmazsa başka biri eninde sonunda biriyle evlenirsin bir gün...
Ama bu isteğini değiştirmezsen çok yarı yolda bırakılırsın... - +1 yıl
Para güzeldir ama kendi paran güzeldir o habire verse bile nereye kadar böyle gidicek?
Taşıma su ile değirmen dönmez.
Valla bu bır sevgi göstergesi evet ama bunun olmaması sevmeme göstergesi değil.
İçinden gelmeli. Ben kredi kartını vermiştim mesela :)
Birde görenek diye birşey var belkı ona öğreten kımse olmamıştır. Yanı ınce düşünceler bunlar. Eksik de olabilir. Parası yoksa böyle bır soru soramazsın o ihtimali geçtim10 Yorumla
+1 yılAynen, o senden ayrılsın ama..
O senin sevgilin.. Ne eşin ne de baban. Para verme zorunluluğu yok.20 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın bencee kuzumm yaa ögrencisin insan vermesedee bii sorarr dimii yinee enn azından ya da kıyafet alırr süprizler yaparr benim sevgilim olsaydın valla sana herr haftaa paraa 2 3 güne birr hediyee alırdım yaşatırdım mutlu ederdimki seni sende beni mutlu edesinn :( :(
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 894 cevap paylaştı. Hediyeyi sürprizi anlarım da kartına para atmak nedir ya babası mı bu alt tarafı sevgili.. Bence senin arkadaşların normal değil gururlu bir kız böyle birseye asla musade etmez. Eskiden telefona kontür yükleniyordu sevgilim yüklemek istemişti izin vermedim bir tanesi de nelerden hoşlanırsın sana hediye almak istiyorum demişti onu da kabul etmedim böyle şeyler huzursuz edici.. Sevgilin doğrusunu yapıyor senin gururunu incitmek istemiyordur belki..
00 Yorumla
+1 yılYa ben sevdigim insana bir kez olsun kavusayim bir kez olsun sarilayim diye bekledim bazen umudum kirildi bazen vazgectim ama ondan sadece benim olmasini istedim ya sizin gibileri gordukce resmen kendi hemcinslerimden utaniyorum sizin gibiler yuzunden bizim adimiz para avcisina cikiyor
10 Yorumla
+1 yılBelki parası yoktur. Varsa bile vermek zorunda değil eşi değilsin bir şey değilsin. Çok zor duruma düşersin gerçekten ihtiyacın olur onun da elinde imkanı kesinlikle varsa ama sana yardım etmeye tenezzül etmemişse bu ayrılık nedeni belki olabilir o da para vermediği için değil seni düşünmediği için. Onun dışında seni sevdiğini hissediyorsan onu seviyorsan ne gerek var böyle detaylara takılmaya
00 Yorumla
+1 yılMillet ilgi görmez diye ayrılır, sen para vermez diye ayrılmak istersin..
Elin erkeğine mi kaldın ailen arkadaşın yok mu senin? 🙄02 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman ailem veriyor zaten bu ne ise yariyor
- +1 yıl
Ayrıl o zaman..
+1 yılNe biçim kızsın ya. Sevgilinden para almak ne çok aptalca bende sevgilin sana para vermek zorunda değil ihtiyacın varsa annenden babandan ailenden al elin oğlundan para dilenme nedir parasında olmazsan niye para vermiyor para vermezse ayrilmali miyim diyorsun ben hayatta tenezzül edipte bı erkeğin parasını istemem
114 Yorumla
Soran+1 yılHep ailemden aldım zaten o salağım tek katkısı olması bana
Soran+1 yılOlmadi
Soran+1 yılYarın öbürgün mesleğimi elime alınca onunla evleneceksem bu ona da katkı sağlayacak bu durumda vermesi lazım
- +1 yıl
Hiçte bile vermesi gerekmez mesleğini alınca evleneceğin adamla beraber paranı paylaş her çıktığınla evleneceksin diye bir kural yok belki bu senin sevgilin ama sadece sevgilin sana para verse sen onun eşi olmazsan sana verdiği paralar ne olacak
- +1 yıl
Bulacak... bebek gibi kızı bulmuş bir yemek ısmarlayamıyo... sen olsan durursun sanki böyle birinin yanında yakknında sus
- +1 yıl
Lan siz ne aç kopeksiniz elalemin parasına yemeğine mı kalmissiniz hele resmini yolladım bakayım bebek gibi mi
- +1 yıl
@potentiation Kes lan sesi dengesiz ben dururum ben dört yıldır biriyle çıkıyorum değil birşey ismarlamasina 10 kuruş bile almadım şimdiye kadar siz acıkmış köpek gibi para avcısı gibisiniz aileniz size para vermiyor sevgilinizden para dileniyorsunuz
Soran+1 yılBu taşıma kadar ailem verdi ciddi düşünüyorsa vermeli 2 or. sbu a. mini açsa verir ama
- +1 yıl
4 yıldır nikahsız sana dokunmasına müsade ediyorsun ona bişey demiyosun... ondan para almadığına seviniyorsun. Seni şaşkın
- +1 yıl
Oruspuya bedeni karşılığında veriyor adı üstünde bacım kendini bacım biriyle bir mı tutuyorsun adı üstünde kendinde diyorsun çalışmıyor ciddi düşünsede düşünmesede asla vermemeli verse snein kabul etmemen gerekir kocan olursa olur al
- +1 yıl
Ulan ya nikahsız dokunmadı yapmadı etmedi herhalde snein çıktıkların sana dokundu yaptı etti sen ondan dolayı diyorsun dokundu ben geçen hafta siz taktım oldu mu ben sözlüyken bile para almam elalemden para almayı kendine yakıştırıyorsan oda sana kalmış
Soran+1 yılPara vermeyle dokunmak ne alaka parayı bana çok mu görüyor
- +1 yıl
Ben hiçbir şey demiyorum para almayı kendine yakıştırıyorsan bin laf anlatsam değmez sen bilirsin ama o çocuğuda zor bulursun bu kadar iyi günler sana
Soran+1 yılNesini zor bulcam acaba
+1 yılAyrılmak değilde ona dile getirmen daha iyi olur baktın anlamıyor basarsın tekmeyi
17 Yorumla
Soran+1 yılNe söylemeliyim
- +1 yıl
Ona bir ihtiyacından bahset ve yeterli paran olmadığını ama çok lazım olduğunu vurgula
Soran+1 yılMantıklı çekinirim biraz ama diycem artık böyle olmuyor
- +1 yıl
Çekinme ya biraz düşünceli davransın o da yaniiii
Soran+1 yılTamam konusu açılsın diycem kendi düşündüğü yok
- +1 yıl
İhtiyacın olmasa bile sormalı sen halledersin belliki sizin ilişkide de beyin sensin ;)
Soran+1 yılÇok haklısın sonuçta ben bir öğrenciyim düşünmeli bunları
+1 yılO senin eşin değil vermek ve sormak zorundada değil arkadaşlarının sevgilileri soruyor diye senin sevgilin soracakta değil sen çok yanlış gelmişsin bence o çocuk senin gibi bir insandan daha fazlasını hakediyor ayrılırsın üzülür tabi ama sonradan gözü açılır sende parası olanı bulursun
00 Yorumla
+1 yılNiye para versin ya karısı mısın hemde istedin mi hiç
44 Yorumla
Soran+1 yılİstemedim çalışmıyor ne istiycem
- +1 yıl
Çalışmıyorsa sana nasıl para versin çocuk nerden bulacak
Soran+1 yılÇalışsın koca adam
- +1 yıl
Git söyle o zaman çalış aşkım hem bana da destek olursun de 😂 kendi kendine söylenmene gerek yok bence
Ayrıl tabii ki ömür mü sürermiş böyle?
İnsan nasıl katlanır senin gibi karaktersiz bir insana?70 Yorumla
+1 yılYok artık söyle ona o senden ayrılsın parası için mi sevgilisiniz herkes kendine çalışıyor o ne öyle kattan para yatırmalar dünyanın en iğrenç şeyi benim sevgilim öyle bir şey yapsa mahçup olurum kabul etmem ve sinirlenirim yani sende öyle ol
00 YorumlaYani bunuda ilk defa duyuyorum. Hiçbir sevgilim bana para vermedi. Hep ben verdim. Nereli bu sevgililer karta para yatıranlar hediyeler vs etnik kökenleri neresi acaba 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılBize denk gelmez öyleleri
+1 yılYa bu ne saçmalık evli misin de karşındakinden para bekliyosun? Ilişkiler nasıl bir hale geldi ben anlamıyorum. Sevgilin diye sana para vermek zorunda değil, hesabı bile ödemek zorunda değil. Ne kadar saçma düşünceleriniz var cidden
00 Yorumlapardon ayol ben kocam dan isterken utanıyorum ne alka git ailenden al ya da bir ise gir 😆😆😆😆valla guldurdun o para vericek ne vericen belki kızıcaksın ama dogru olan bu cok ayıp ben ce o cocuk bıraksın seni yuh diyorum
00 YorumlaHemcinslerine yazık. Senin gibiler yüzünden biçok erkek bu sevgili konularına sıcak bakmıyor. Ayrıl bencede karşındakine yazık deki para lazimmi diye sormuyon ondan ayriliyorum de
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki adamın çalıştığı bile yok biz evlenince ne yiycez acaba
Karısı mısın sen niye para versin? Harçlık falan:D ya da durup dururken ben sana borç veriyim mi desin :D
111 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünüyorsa vermesi lazım destek olmalı öğrenciyim sonuçta
Soran+1 yılÇalışmıyor istemiyorum o yüzden hemde ben kendi düşünüp versin istiyorum borç istemeye çekinirim
Soran+1 yılHayır üniversite
Soran+1 yılSalak ol diyon yani
- +1 yıl
- +1 yıl
Geçenki sevgilini arabası yok diye seni toplu taşımada gezdiriyo diye tekmeyi attıydın unutma. Silkin ve kendine gel
Çok Çok kötüsün. Kendin kazanamıyorsun. Kazanamadığın gibi dilenci gibi başkalarından yardım bekliyorsun. Kesinlikle ayrılmalısın çocuk senin gibi çıkarcı birisinden kurtulmalı
00 YorumlaPara vermek zorunda değil. Ama hediye ya da küçük sürprizler yapa bilir. İhtiyacın varsa sorarsın. Yoksa zaten verme zorunlulugu olmadıgı için sormaz bile. Sevgilin çalışıyor mu? Yaş farkınız ne?
00 Yorumla
+1 yılPara vermek zorunda mi sana nikahli karisi misin? Hey allahim hey boyle insanlarda varya ben birsey demiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSen sevgilinden hiç para almadinmi
- +1 yıl
Tabiki hayir zorunda mi bana para vermeye ha sevgililer arasinda para muhabbet olmaz ama bunun icin de sikayet etmemen lazım
+1 yılBelkide parası yoktur bilmiyorum ama eğer bu yüzden ayrılırsan bir erkek olarak kafaya sıkılıcak bir durum çok kötü olur ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
sırf sana hediye almıyo ya da para falan vermiyo diye ayrılırsan bu çok koyar bence belki yoktur
Para vermek zorunda mı? Karşınızdaki insanı kredi kartı, sadece para olarak görmekten vazgeçin. Ailen dururken neden sevgilin yardım etsin?
011 Yorumla
Soran+1 yılAilem yardim ediyor zaten sürekli bir de şu acıdan düşün ben okuyup mesleğimi alınca ömür boyu kime katkı sağlıcak gelirim aileme mi
Soran+1 yılCiddi düşünüyor zaten
- +1 yıl
O kızdan istemesin de
Soran+1 yılCiddi düşünüyor zatennn
Soran+1 yılAynen o benden ister bu gidisle
- +1 yıl
🤔🤔
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılSeni si ki p sokaga atsin. Ne para manyagi adamlar var ya
10 Yorumla
+1 yılVermek zorunda değil zaten , bu ne yüzsüzlük ya? bir babamdan bir de ileride nikahlı kocamdan isterim.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D :D hey Allahım yarabbim tebrik ederim açik açık konusuyon bakma sen diğerlerine tabi arada bir vermesi lazım hediyede alması lazim
10 Yorumla Aranızdaki ilişkiye bağlı iş ciddiyse ben ömrümü veririm değilse kusura bakma sadece masada hesabı öderim
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSen niye vermiyorsun ona parası için mi onunlasın başkalarının ilişkileri daha çok hoşuna gidiyorsa o tür erkeklerle devam et bu çocuk yapmaz gibi
10 Yorumla Bana para verse teklif etse ağzını burnunu kırarım ne münasebet 😠😠belki verince sende böyle tepki verirsin Die korkuyorum☺
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda burda belki soru sormuştur. Sevgilim vermiyor ayrılayım mı? diye
43 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorum ben
Cevap sahibi+1 yılahhahahahhahahahah :D :D :D
Hep böyledir bir taraf vermez :D ya para verirsin o vermez, ya sen verirsin o para vermez :D :D
Soran+1 yılVermeyi mı kessemki
+1 yılBen veriyodum yine kıymet bilmediler. En doğrusu vermemek.
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHadi kızım baban versin başka kapıya. Bakın beyler böyle kızlar parazittir sizi yer kesinlikle ayrılın karşılaşırsanız.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen baban para vermiyor mu veriyordur herhalde 3 5 kuruşta olsa bunu düşünmen çok iğrenç savumaya kalkma
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vermezse vermesin bunu sorun edip sorman bile sacma paran var mı dese mutlu olucaksin yani bide ayrilmalimiyim diyosun bunun icin ayrilinirmi
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkekler karşılıksız is yapmaz karşılığında ne alıyor bir sorgulamalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen veriyorum da o vermiyor
+1 yılBuqün böyle bir durumda biriyle tartıştım bence para desteqi yanlış bişey deqil ve qerek varsa öyle bir destek esirqenmemeli 🙏👍
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam düşüncesiz iste
- +1 yıl
Tabi şuda önemli sevqilin çalışıyormu öyle bir imkanı var mı bunlarda önemli
+1 yılBiz yemeği alman usulü yaparız, paramız bittiğinde birbirimize bilet alırız, faturalarını öderiz. Siz manyaksın hanımefendi
00 YorumlaO kişi sana göre ne sevgilinmi bankamatikmi önce ona karar ver sonra ayrilip ayrilmaman hakkinda karar ver..
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen nekadar salak insanmışım ya benim sevgilim olmayan kişiye bile destek olmuşum bu zamana kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bana da bu cimri denk geldi
- +1 yıl
Sana yemin ederim tanıştığım bir tane arkadaşa maddi manevi her türlü destek çıktım
- +1 yıl
Bir de bana ne dedi biliyor musun senden gördüğüm iyiliğin ailemden görmedim diyor
Parasıyla mı sevgilisin? Mesleği ne acaba çok mu zengin.
04 Yorumla
Soran+1 yılZengin değil calismiyor
Soran+1 yılÇalışsın o zaman çalışsa verecek mı sanki orasi da ayrı konu
+1 yılAptal misin? O senin finansorun mu? Kendinizi rezil ediyosunuz ya. Reziller
10 YorumlaNe kadar yuzsuzsun ya adam sana para vermeye mecbur mu senin kölen mi?
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinde öğrenci ise ve durumları iyi değilse nasıl versin sana
10 Yorumla
+1 yılSevgilin diye vermek zorundami bide bu sebebten ayrilik dusunukn ogrenciysen annen babandan al
00 Yorumla
+1 yılPara istiyorsun diye o senden ayrılmalı bence sömürme çocuğu
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani para vermek zorunluluğu yok tabiki ama bir hediye alabilir en azından mutlu olman için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlayi bakarmisin ya 😀 bir deli kuyuya tas atiyo digerleride evet vermeli diyo 😂 bunu dogru goren varsa kafasinin icindeki beyni bosa tasimasin yazik cidden
00 YorumlaSana değer vermeyen, zor zamanında yanında olmayan insandan sana ondan hayır gelmez. Sen böyle adamdan sevgi bekleme.
00 YorumlaGuzum belki başka bir nedeni vardır
Sana söyleyemediği00 Yorumla
+1 yılbelki durumu yoktur insan para vermiyor diye ayrilir mi hic
00 YorumlaSevgiliden para bekliyorsu çok utanılacak bir şey valla öğrenciysen ailen versin sen çalış kazan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka misin ya sevgili para mi verir insana böyle bir mantik mi var?
Ben babamdan para almaya utaniyorum siz sevgilinizden para gelmiyo diye mi ağliyosunuz utanç verici gerçekten •00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 9b cevap paylaştı. Ne Alaka Vermek Zorundamı Sen Hayatını Sürdüremiyonmu
00 Yorumla
+1 yılSenin dediğinin adına sevgililik değil dost hayatı deniyor, bir yanlışın olmasın?
00 YorumlaKendine şunu sor ben bu çocukla parası için mi sevgiliyim, parası falan var mı diye. Belki çocuk sıkışık durumda?
00 YorumlaNeden para versin sana? Verse kabul etmemen gerek bir kere. Sevgilin o senin, eşin değil.
00 Yorumla
+1 yılSana para yedirmek zorunda mı? Çok da iyi yapmış, niye kendini enayi yerine koydursun?
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem